Quote Originally Posted by byariff View Post
Ben kendi takimim cok iyi top oynuyor demiyorum ama kendi takimim besiktastan duzenli sekilde top oynuyor besiktas ne yaptigini bilmeden oynuyor cok cok genis oynuyor ortasahada yardimlascak adam yok 4-5 oyuncu birden forvet hattinda oluyor yada kanatlara yayiliyorlar
Beşiktaş da ne yaptığını bilmeden oynuyorsa bu ligde top oynayan takım yok demektir. Neyse polemiğe girmek istemiyorum.

10 kişi kalmış bir ekibe karşı daha organize gelmek gerekirdi ancak oyuncularımız fırsattan istifade golü bir an önce bulmak istediler ve sorun buradaydı zaten. Biraz daha sakin oynasak golü çok daha rahat bulabilirdik. Neyse galip gelmek de önemliydi orası ayrı.

Hayrettin abinin söylediklerine sonuna kadar katılıyorum. Herkesin yerden yere vurduğu , bir cacık olmaz dediği ve çok önemli eksikleri bulunan bu takım son üç maçında 10 gol atip 3 gol yemişse ve bu maçlardan birisi de Bursa deplasmanıysa takımın form yakaladığı ve eksiklerin döndüğü gün neler olacak varın siz düşünün.

Bireysel olarak bakarsak Sidnei ve Edu takımın en iyileriydi bence. Quaresma deplasmanlarda yokları oynamaya devam ediyor. İnönü Prensi lakabı takılır yakında O'na. Bu şekilde gitmez ama farketmesi lazım.

Ankaragücü maçında "Bursa'yı yenmeden İnönü'ye gelmeyin" diye tezahürat yapılmıştı. Taraftarın istediği oldu şimdi sıra bizde. Ben gidemeyeceğim belki ama fırsatı olanlar gitsin bu takıma destek olsun. Çok büyük mutluluklar yaşatacak bu takım bize.

Sonuç olarak tebrikler KARTALIM..