1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: Kulüpler Birliği'nin yeni başkanı Yıldırım Demirören

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Kulüpler Birliği'nin yeni başkanı Yıldırım Demirören

Kulüpler Birliği Vakfı yeni başkanını seçmeye hazırlanıyor.

19 Eylül 2011 Pazartesi - 11:13
    DHA

Tutuklu yargılanmak üzere Metris'te tutulan Aziz Yıldırım'ın başkanlıktan istifa etmesinin ardından 20 Eylül için kongre kararı alan Kulüpler Birliği Ankara'da yapılacak seçimde yeni başkanını belirleyecek.

Aziz Yıldırım'ın yerine en kuvvetli aday olarak Yıldırım Demirören'in ismi ön plana çıkıyor.

Hatırlanıldığı gibi 2 hafta kadar önce siyaset turu atan, Siyasi Parti Merkezleri'ni dolaşan Kulüpler Birliği temsilcilerinden Yıldırım Demirören liderlik vasfını üstlenmiş ve temaslardan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunmuştu. Bu hareket Demirören'in başkanlık için ısınma turu olarak yorumlanmıştı.

Ayrıca 2 dönem önce Galatasaray'dan rahmetli başkan Özhan Canaydın, sonra da Fenerbahçe'den Aziz Yıldırım başkanlık yapınca, "Sıra 3 büyüklerden Beşiktaş'ta" değerlendirmesi de çeşitli çevrelerce yapılmıştı.

Demirören'in ise adaylığını öneren kulüp başkanlarına, "Ben de istiyorum ve seve seve yaparım bu görevi ama bu konuda hep birlikte hareket etmeliyiz" şartını önü sürdüğü öğrenildi.

Kulüpler Birliği'nin en deneyimli ve en yaşlı Başkanı İlhan Cavcav ise geçen hafta salı (13 Eylül) gününden bahsederek, tek bir aday üzerinde uzlaşmak için toplanacaklarını ve 20 Eylül'de tek başkan adaylı seçim yapmak istediklerini söylemişti. Geçen haftaki toplantıya gerek duyulmadan direkt olarak yarın seçime girecek olan Kulüpler Birliği'nin Beşiktaş Kulübü Başkanı Demirören'i yeni başkan yapması bekleniyor.

Kayserispor Başkanı Recep Mamur'un Özhan Canaydın ve Aziz Yıldırım döneminde olduğu gibi başkanvekili olması beklenirken, Süper Lig'in yeni ekibi Orduspor'un Başkanı Nedim Türkmen'in de eşit yetki ile başkanvekili olmasına kesin gözüyle bakılıyor...

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Yıldırım Demiröen Kulüpler birliği başkanıda olursa vay bu Türk futbolunun haline...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Demirören olur diye tahmin ediyorum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

demirören daha besiktasi dogru dürüst yönetemiyor.. bence o koltuga en yakisan isim galatasaray baskani ünal aysal olur.

Ünal Aysal'ın olması daha iyi olur gibi geliyor bana da.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Başkan anadolu'dan olmalı.Zaten kulüpler birliği'nin kuruluş amaçlarından biri anadolu kulüplerinin haklarını yeteri kadar savunmaktır diye biliyorum ben. Anadolu'dan aklı başında bir başkan olabilir yani İlhan Cavcav falan değil daha saygın biri, ya da İstanbul'dan bir başkan çıkacaksa yönetme konusunda uzman olan Ünal Aysal olmalı.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Default Yeni başkan Yıldırım Demirören

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın istifasının ardından boşalan Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı'na Yıldırım Demirören seçildi.

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, kulüpler birliği başkanlığına seçildi.
    Kulüpler Birliği, Aziz Yıldırım'ın istifası nedeniyle boşalan başkanlık koltuğu için olağanüstü toplandı. Spor Toto Süper Lig'de yer alan 18 kulübün temsilcisinin katılımıyla vakfın Ankara'daki binasında gerçekleştirilen toplantıda başkanlığa Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören seçildi

ntvspor
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hayırlı uğurlu olsun diyelim.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

vakıfa para bağışlayıp başkanlığı sadece oğluma bırakırım demesinde

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Hadi bakalim ilk icraatiniz fazla surmesin

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Hadi bakalim ilk icraatiniz fazla surmesin
    İlk icraatları şike yapan düşürülür maddesini kaldırtmak olur ne olacak.

Bu başvuruya 4 kulüp katılmıyor Ankaragücü, Galatasaray, Ordu ve Trabzonspor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Eğer bir şahsın mahkeme sonucunda şike yaptığı sabit görülür ve ilgili olduğu takım düşürülmezse ben ne takım tutarım ne de futbolla ilgilenirim. Çünkü bu resmen gözümüzün içine baka baka bizleri kandırmak, uyutmaktır. Renk ayrımı gözetmiyorum, herkes eşit varsa suçlu düşürülmeli ilgili olduğu takım. Bu düşme kaldırılsın diyen kulüpler neyin kafasını yaşıyor, anlamıyorum.

Bazı takımları kurtarmak için ne yapacaklarını şaşırdılar. Bu karar da hayata geçirilirse Türkiye'de hiçbir futbol müsabakası izlenmez, o kurtarmaya çalıştıkları takımların taraftarları ile oturup izlesinler paşa paşa.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Aziz Yıldırım ve F.Bahçe kulübü bu maddenin değiştirilmesine zaten karşılar. Değişmemelide. Şike yapmışsak cezamızı çekmeliyiz. Kesinlikle saçma bir karar olur bu.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post

Eğer sadece şahıslar cezalandırılır şeklinde bir maddeyi geçirmeyi başarabilirlerse ve hapis cezasında da indirim yapılırsa kulüp yönetimlerinde ''profesyonel şikeci'' şeklinde yeni bir iş alanı ortaya çıkabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Yıldırım Demirören'in kulüpler birliği başkanı olması beni çok rahatsız etti. Üstelik şike yapanın küme düşürülmesi kararının kaldırılmasını istemesi ise daha çok moralimi bozdu. Diğer 13 kulüple birlikte bu kararı desteklemesi inanılır gibi değil. Hele ki taraftarlarının bu konudaki tavrı ortadayken, çok yazık.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Valla boyle bi kararin cikmasi bence sike yapmayi tesvik eder. Nede olmasa takima zarar gelmiyor elbet takimi icin hapis yatmak istiyecek bi deli bulunur

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yok ya başka Yemez onu yapmak.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Yıldırım Demirören'in kulüpler birliği başkanı olması beni çok rahatsız etti. Üstelik şike yapanın küme düşürülmesi kararının kaldırılmasını istemesi ise daha çok moralimi bozdu. Diğer 13 kulüple birlikte bu kararı desteklemesi inanılır gibi değil. Hele ki taraftarlarının bu konudaki tavrı ortadayken, çok yazık.
    bence beşiktaş taraftarı artık suskunluğunu bozmalı takım demiörenin oyuncağı oldu farkındad değiller galiba takımların gerçek sahipleri taraftarlardır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Aziz Yıldırım ve F.Bahçe kulübü bu maddenin değiştirilmesine zaten karşılar. Değişmemelide. Şike yapmışsak cezamızı çekmeliyiz. Kesinlikle saçma bir karar olur bu.
    Şikeci takım hiç böyle şeyler ister mi aşk olsun sana Gözleri var görmezler kardeşim boşver sen, o maddenin değişmesine izin vermeyiz.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Yok ya başka Yemez onu yapmak.
    Ohoo.Bunun için adımlar çoktan atıldı ki. Malesef.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Facx View Post
    bence beşiktaş taraftarı artık suskunluğunu bozmalı takım demiörenin oyuncağı oldu farkındad değiller galiba takımların gerçek sahipleri taraftarlardır
    Valla biz suskunluğumuzu 2009-2010 sezonunda bozup Demirören'i hiç olmadığı kadar yuhalamıştık ve ona tepkimizi göstermiştik, hatta ileri gidip küfür edenler, yumurta atanlar bile olmuştu. Fakat gel gör ki, adam bir sonraki başkanlık seçiminde adaylığını koydu ve karşısına Murat Aksu dışında hiç kimse çıkamadı, o da başkanlığı yeniden kazandı. Bu yüzden tepkiler camiaya zarar vereceği için artık susma yoluna gidildi. Fakat bir sonraki seçimde de aynı şeyler yaşanıp yine başkan seçilirse artık yapacak bir şey kalmayacak. Zaten kulübe cebinden ödediği paralar ve diğer borçlar yüzünden karşısına kimse çıkamıyor, bu da beni oldukça tedirgin ediyor. Umarım onun da koltuktan ineceği günler gelecektir. Bir de şu var ki, muhalefet dediğimiz insanlar car car konuşacaklarına, Beşiktaş'ı o kadar çok seviyorlarsa çıksınlar meydana da ellerini taşın altına sokup bizi Demirören'den kurtarsınlar, görelim. İşkembeden konuşmak işlerine geliyor tabi.

Fenerbahçe de katılmıyor.

Mesaj Yetkileri