Sayfa 96 / 578 İlkİlk ... 46869495969798106146196 ... SonSon
2,851 ile 2,880 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2007
    Yer
    34

Pazar günü çıkan İspanya'daki gazetelerin manşetlerini süsleyecek Arda.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

ahmet çakar'ı bu konularda pek dikkate almayın bence. çok ve boş konuşanlardan. bikini olayını da hatırlatayım laf arası.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Ağustos 2009 | Ahmet Çakar :

"Arda, Barcelona'nın stadına ancak seyirci olarak girer."

Barcelona v A.Madrid | Cumartesi - 23:00

Ahmet Çakar'dan nefret ederim, Ermanla beraber şov yapmakta üstüne yoktur. Fakat bu sözde anlatmak istediği sanırım, Barca'ya transfer olamayacağı yönündeydi. O dönemler Arda-Barca yakıştırması yapılıyordu çünkü, yanılmıyorsam.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Arda bu performansını sürdürürse Barça'ya kadar yolu var.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Ahmet Çakar'dan nefret ederim, Ermanla beraber şov yapmakta üstüne yoktur. Fakat bu sözde anlatmak istediği sanırım, Barca'ya transfer olamayacağı yönündeydi. O dönemler Arda-Barca yakıştırması yapılıyordu çünkü, yanılmıyorsam.
    Evet aynen ben de bunu yazacaktım. Ama Arda, Barça'ya olmasa bile Arsenal'e Liverpool'a gider bu performansını sürdürürse. Barça hayal beyler yapmayın.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

İspanya tribünlerinde "Arda Turan" diye tezahurat yapılması da hayaldi Bazılarına göre Arda artık bitmişti, gitse gitse İngilterenin dandik takımlarına giderdi Adam daha 3.,4. maçını oynadı ama taraftarın bir numarası oldu.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    İspanya tribünlerinde "Arda Turan" diye tezahurat yapılması da hayaldi Bazılarına göre Arda artık bitmişti, gitse gitse İngilterenin dandik takımlarına giderdi Adam daha 3.,4. maçını oynadı ama taraftarın bir numarası oldu.
    Tekrar söylüyorum Barça'da oynamaktan bahsediyorsunuz, Atleti'nin taraftarının megafonun etkisiyle 30snlik yaptığı tezahuratla aynı şey değil.

Ben de gururlanıyorum, hiçbir maçını kaçırmıyorum Arda'nın. Ama gerçekçiyim. He Arda fiziğini inanılmaz bir şekilde geliştirir, asist ve gol yağmuru yapar, pek sakatlık yaşamaz, tüm Dünya onu konuşursa Barcelona transfer edebilir tabi. Ama görünen köy klavuz istemez neticede.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yahu bizde onu diyoruz zaten Şu anda Barça'ya gider demiyoruz ki. Bu performansını sürdürürse ileride Barça'ya kadar yolu var diyoruz.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Yahu bizde onu diyoruz zaten Şu anda Barça'ya gider demiyoruz ki. Bu performansını sürdürürse ileride Barça'ya kadar yolu var diyoruz.
    Barca'da rotasyon oyuncusu olabilir belki ama David Villa'yı kesemez asla.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Anlamamaya çalışıyorsun Cihan. Arda o saydıklarımı yapamayacağı için Barça'ya gidemez diyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Barca'da rotasyon oyuncusu olabilir belki ama David Villa'yı kesemez asla.
    Pedro'yu keser sorun yok Ya şaka bi yana adam Barça'ya gitti de tartışmasını yapıyorsunuz yazık valla
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Anlamamaya çalışıyorsun Cihan. Arda o saydıklarımı yapamayacağı için Barça'ya gidemez diyorum.
    Neden yapamasın peki ? Fiziğini inanılmaz derece de geliştirirse demişsin, fiziği orta derecede olupta çok iyi klüplerde oynayan adamlar var. Asist yağmuru yaparsa demişsin, onu zaten yapmaya başladı.İleride ne olacağı hiç belli olmaz. Türkiyedeki performansını önemsememek gerek. Burda onun futbolunu engelleyen bi ton olay vardı. Bana göre Arda İspanya'da sadece futbola konsantre olacak, futboldan zevk alarak oynayacak ve büyük bir ilerleme kaydedecek. 5-6 yıl sonra çok iyi yerlere gelecektir (Tabi inşallah büyük bir sakatlık yaşamazsa).

Tabi bunların hepsi birer varsayım. Sen öbür türlüsünü düşünürsün ben başka türlü. Bekleyelim görelim

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ispanyada fizik onemli degildir bu 1. herkes diyordu arda avrupaya gidemez atletico madride gitti buda 2. barcada oynarmi bilmem ama sahsen ben ardanin yerinde olsam barca"ya gitmem barcanin hucum oyuncularinda baya bi alternatif var ne kadar iyi oynarsada oynasin hoca tutup arda icin messiyi kesmez. arda eger bole oynamaya devam ederse degeri 1 sene sonra en az 25m olucak cunki avrupada oynuyor adam piyasasi yuksek olucaktir. ingiltereye gitse tamam oynuyamaz derim ingilterede gercekten fizik onemli ama ispanya liginde fizige gerek yok ornek messi,villa,di maria bu adamlarin fizikleri varda bizmi goremedik ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Ispanyada fizik onemli degildir bu 1. herkes diyordu arda avrupaya gidemez atletico madride gitti buda 2. barcada oynarmi bilmem ama sahsen ben ardanin yerinde olsam barca"ya gitmem barcanin hucum oyuncularinda baya bi alternatif var ne kadar iyi oynarsada oynasin hoca tutup arda icin messiyi kesmez. arda eger bole oynamaya devam ederse degeri 1 sene sonra en az 25m olucak cunki avrupada oynuyor adam piyasasi yuksek olucaktir. ingiltereye gitse tamam oynuyamaz derim ingilterede gercekten fizik onemli ama ispanya liginde fizige gerek yok ornek messi,villa,di maria bu adamlarin fizikleri varda bizmi goremedik ?
    O bahsettiğin adamların fiziki avantajları çok daha fazla Arda'ya göre. Bi kere Arda'dan çok daha süratliler.Kondisyonları muazzam. Fizik deyince direk Servet aklınıza gelmesin.

Bi de bunları neden Galatasaray Sohbet Alanı'nda konuşuyoruz ?

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

ahmet cakari bence bu kadar elestirmeyin sonucta arda galatasaray da oynarken pek varlik gösteremedi genelde milli takim maclarinda parladi ardanin buralara gelecegini kimse tahmin edemezdi.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

O bahsettiğin adamların fiziki avantajları çok daha fazla Arda'ya göre. Bi kere Arda'dan çok daha süratliler.Kondisyonları muazzam. Fizik deyince direk Servet aklınıza gelmesin.

ingiltereye gitse hiz onemli derdim ama ispanya futbolunda hiz o kadarda onemli degil ne yani simdi villa cok"mu hizli aduriz,soldado cok"mu hizli veya reyes cok"mu hizli

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Avrupa'da tutulan takımlar hakkında anket yapılmış. Avrupa'da en çok taraftarı olan Türk takım Galatasaray. 1. Barcelona

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Arda'nın Galatasaray'ın (ne yaşanırsa yaşansın) bayrak adamlarından biri olduğu için olabilir mi?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Kobe hangi takıma transfer oldu belli oldumu

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bize gelsin işte futbolcu olarak

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ii pivot santrafor olur kobe den

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çaktırmadan elle atmayıda biliyordur.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Pedro'yu keser sorun yok Ya şaka bi yana adam Barça'ya gitti de tartışmasını yapıyorsunuz yazık valla
    Pedro sağda oynuyor, Villa solda.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Arda sol kanatta oynuyorsa sağ ayaklı olduğu için sağ kanatta hayli hayli oynar.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Hadi ya,çok sağ ol valla.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Messi eski mevkisi olan sağa geçer Villa ortaya geçer solda da bizim Arda'ya yer açılır takmayın kafanıza bu kadar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Arda sağ tarafta da oynuyor belki bilmiyorsunuzdur.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

hacılar farkında değilsiniz galiba ama a.sanchez denilen bi genç var he bide affelay ki ilk söylediğim genç varken pedro oynayamıyo :P bu arada arda nın sağda iyi oynadığına pek rastlamadım ben

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    hacılar farkında değilsiniz galiba ama a.sanchez denilen bi genç var he bide affelay ki ilk söylediğim genç varken pedro oynayamıyo :P bu arada arda nın sağda iyi oynadığına pek rastlamadım ben
    + Kanatlara ters ayaklı oyuncularla oynuyor Barcelona. Boşverin Atletico gayet iyi bir takım neyimize yetmiyor

Mesaj Yetkileri