Pazar günü çıkan İspanya'daki gazetelerin manşetlerini süsleyecek Arda.![]()
Pazar günü çıkan İspanya'daki gazetelerin manşetlerini süsleyecek Arda.![]()
ahmet çakar'ı bu konularda pek dikkate almayın bence.çok ve boş konuşanlardan. bikini olayını da hatırlatayım laf arası.
(/s)
Arda bu performansını sürdürürse Barça'ya kadar yolu var.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
İspanya tribünlerinde "Arda Turan" diye tezahurat yapılması da hayaldiBazılarına göre Arda artık bitmişti, gitse gitse İngilterenin dandik takımlarına giderdi
Adam daha 3.,4. maçını oynadı ama taraftarın bir numarası oldu.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Tekrar söylüyorum Barça'da oynamaktan bahsediyorsunuz, Atleti'nin taraftarının megafonun etkisiyle 30snlik yaptığı tezahuratla aynı şey değil.
Ben de gururlanıyorum, hiçbir maçını kaçırmıyorum Arda'nın. Ama gerçekçiyim. He Arda fiziğini inanılmaz bir şekilde geliştirir, asist ve gol yağmuru yapar, pek sakatlık yaşamaz, tüm Dünya onu konuşursa Barcelona transfer edebilir tabi. Ama görünen köy klavuz istemez neticede.
Yahu bizde onu diyoruz zatenŞu anda Barça'ya gider demiyoruz ki. Bu performansını sürdürürse ileride Barça'ya kadar yolu var diyoruz.
Neden yapamasın peki ? Fiziğini inanılmaz derece de geliştirirse demişsin, fiziği orta derecede olupta çok iyi klüplerde oynayan adamlar var. Asist yağmuru yaparsa demişsin, onu zaten yapmaya başladı.İleride ne olacağı hiç belli olmaz. Türkiyedeki performansını önemsememek gerek. Burda onun futbolunu engelleyen bi ton olay vardı. Bana göre Arda İspanya'da sadece futbola konsantre olacak, futboldan zevk alarak oynayacak ve büyük bir ilerleme kaydedecek. 5-6 yıl sonra çok iyi yerlere gelecektir (Tabi inşallah büyük bir sakatlık yaşamazsa).
Tabi bunların hepsi birer varsayım. Sen öbür türlüsünü düşünürsün ben başka türlü. Bekleyelim görelim![]()
Ispanyada fizik onemli degildir bu 1. herkes diyordu arda avrupaya gidemez atletico madride gitti buda 2. barcada oynarmi bilmem ama sahsen ben ardanin yerinde olsam barca"ya gitmem barcanin hucum oyuncularinda baya bi alternatif var ne kadar iyi oynarsada oynasin hoca tutup arda icin messiyi kesmez. arda eger bole oynamaya devam ederse degeri 1 sene sonra en az 25m olucak cunki avrupada oynuyor adam piyasasi yuksek olucaktir. ingiltereye gitse tamam oynuyamaz derim ingilterede gercekten fizik onemli ama ispanya liginde fizige gerek yok ornek messi,villa,di maria bu adamlarin fizikleri varda bizmi goremedik ?
ahmet cakari bence bu kadar elestirmeyin sonucta arda galatasaray da oynarken pek varlik gösteremedi genelde milli takim maclarinda parladi ardanin buralara gelecegini kimse tahmin edemezdi.
Avrupa'da tutulan takımlar hakkında anket yapılmış. Avrupa'da en çok taraftarı olan Türk takım Galatasaray. 1. Barcelona
http://www.galatasaray.org/kulup/haber/11168.php
Kobe Bryant Arena'da.
Kobe hangi takıma transfer oldu belli oldumu![]()
Bize gelsin işte futbolcu olarak![]()
![]()
ii pivot santrafor olur kobe den![]()
Çaktırmadan elle atmayıda biliyordur.![]()
Arda sol kanatta oynuyorsa sağ ayaklı olduğu için sağ kanatta hayli hayli oynar.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Messi eski mevkisi olan sağa geçer Villa ortaya geçer solda da bizim Arda'ya yer açılır takmayın kafanıza bu kadar.![]()
hacılar farkında değilsiniz galiba ama a.sanchez denilen bi genç var he bide affelay ki ilk söylediğim genç varken pedro oynayamıyo :Pbu arada arda nın sağda iyi oynadığına pek rastlamadım ben
![]()