-
O halde ilk cevaplamayı ben yapayım 
1. Bu gece öleceğinizi bilseniz bazı insanlara bazı şeyleri söylememiş olmanın pişmanlığını hisseder misiniz ? Peki, neden söylemediniz ? Şu ana kadar öyle pişman olduğum birşey yok.Açıksözlü birisiyim.Herkese her istediğim şeyi söylerim 
2. Size, mutluluk dolu mükemmel bir yıl geçireceğinizi, fakat bu yılın sonunda hiçbir şey hatırlamayacağınızı söyleseler razı olur musunuz ? Neden ? Razı olurum.Sonuçta 1 yıl keyfine göre yaşayacaksın.Zaten daha sonra orası mazide kalacağı için hatırlayıp hatırlamamak önemli değil.
3. Günün birinde çocuğunuzun doğduğu hastanede bir yanlışlık yapıldığını ve çocukların karıştığını öğrenseniz, kendi çocuğunuzla sizin büyüttüğünüz çocuğu değiştirir misiniz ? Değiştirmem.Sonuçta el bebek gül bebek büyüttüğüm,yetiştirdiğim çocuk benim öz oğlumdur.Her ne kadar biyolojik olmasada.Ancak gerçek evladımı da sürekli görmeye gider isteklerini yerine getiririm.
4. Sizce bugün bir kadın olmak mı daha iyi, bir erkek olmak mı ? Diğer cinsiyetten olmayı hiç düşündünüz mü ? Erkek olmak her zaman avantajdır bu ülkede.o yüzden diğer cinsiyete geçmeyi hiç istemedim,düşünmedim.
5. Bin yıl yaşamayı, çok çirkin olmak şartıyla kabul eder misiniz ? hayır çok yaşamak değil,öz yaşamak daha önemli benim için.
6. Diyelim bir yolculuk sırasında, sevdiğiniz insan bir başkası ile mükemmel bir gece geçiriyor. Bir daha asla görüşmeyecekler. Sizin de bu olaydan haberiniz yok. Birinin size söylemesini ister miydiniz? Eğer bunu yapan siz olsaydınız söyler miydiniz ?
hayır söylemesini istemezdim.Ben de olsam bende söylemezdim.Sonuçta bir daha görüşmeyecekler.
7. Hayalinizi süsleyen bir yerde bir hafta tam pansiyon, harika bir tatil için uçan bir kelebeği yakalayıp, ayaklarını ve kanatlarını koparır mıydınız ? Peki bu bir hamam böceği olsaydı ? Yapmadığım iş değil.Heleki ucunda ödül varsa seve seve.
8. Bir hafta sonra nükleer bir savaş olacağını öğrendiniz, ne yapardınız? Masum insanların öleceğinden ötürü üzülürdüm.Ancak şuan yaşadığım hayattan uzaklaşmak askere gitmek için bahanem olurdu bu savaş.Bu yüzden biraz da olsa umutlanırdım.Her savaş bir umut kapısıdır.
9. Bir yemeğe davetlisiniz ve önünüze tanımadığınız bir yemek konuyor. Tuhaf haline ve pek iştah açıcı görünmemesine rağmen tadına bakar mısınız ? Evet tadına bakardım ancak büyük ihtimalle devam etmezdim yemeye.
10. Bir daha ailenizi asla göremeyeceğinizi bildiğiniz halde çok sevdiğiniz insanla çok uzak bir ülkede yaşamak ister misiniz ? Şartlar öyle gerektiriyorsa neden olmasın.
11. Çok sevdiğiniz nişanlınıza bir kaza sonucu felç gelseydi, onunla yine de evlenir miydiniz, yoksa kararınızı değiştirir miydiniz ? Kesinlikle evlenirdim.Kimseyi yarı yolda bırakmaz aksine o insana daha çok bağlanırdım.
12. Eşinizin sizden hem daha akıllı hem de daha çekici olmasından hoşlanır mıydınız ?
Benden daha akıllı olmasından hoşlanırdım ancak çekici olmasından asla hoşlanmazdım 
13. Yıl sonunda zengin olmak şartıyla bir yıl boyunca korkunç kabuslar görmeye razı olur muydunuz ? Kullandığım psikotik ilaçların yan etkisi olarak zaten bir buçuk yıldır görüyorum.Artık alıştım
Razıyım görmeye.
14. Meşhur olmak ister miydiniz? Evet ise ne şekilde? Evet isterdim.Örneğin Emniyet müdürü veya milletvekili olarak ünlü olmak çok hoşuma giderdi.
15. Çok çekici ve akıllı olmak için hayatınızdan 5 yıl verir miydiniz? Hayatımın ne zaman biteceğini bilmediğim için vermezdim.Ne malum 5 yıl 1 gün sonra ölmeyeceğim. 
16. Yarın sabah başka birinin kimliğinde uyanma olasılığınız olsa, bunu değerlendirir miydiniz? Kimi seçerdiniz ? Evet değerlendirirdim.Örneğin Obama olmak çok hoşuma giderdi 
17. Yakın arkadaşlarınızdan biri ressam ve başarılı olup olmayacağı hakkında ne düşündüğünüzü öğrenmek istiyor. Sizce hiç başarı şansı yok… Bunu ona söyler miydiniz ? Hayır umudunu kırıcı bir söz söylemezdim.En azından başarılı olamayacağını kendisinin öğrenmesini isterdim.
18. Sevdiğiniz biri için yalancı şahitlik yapar mıydınız ? Örneğin bir yayaya çarptığında, direksiyonda dalga geçtiği halde, çok dikkatli kullandığını söyler miydiniz ? Sevdiğim kişiye bağlı.Örneğin eşim,annem,babam çarpsaydı ederdim ancak ne kadar sevsemde bir arkadaşım çarpsaydı etmezdim yalancı şahitlik.
19. Bir şeyi hiç yapmamış olmanız sizde o şeyi yapmak için daha çok istek uyandırıyor mu ? Evet uyandırıyor.Yapmış olduğum şeyler zaten varken yapmamış olduğum şeyler için çabalamak hoşuma gider
20. Yetişme tarzınızda değişiklik yapma imkanınız olsa, ne değiştirirdiniz ? Terbiye kısmını değiştirirdim.Çok disiplinli bir aileden geldiğim için sürekli baskı altında kaldım.Bunu değiştirirdim.
21. Öleceğiniz anı önceden bilmek ister miydiniz ? hayır istemezdim.Çünkü o gün yaklaştıkça tedirginliğim artacak ve hayat bana zindan olacak.Bu yüzden saklı kalması daha iyi.
22. Çok iyi anlaştığınız, güvenilir, harika bir tek dostunuz olmasını mı, yoksa mesafeli ama çok sayıda arkadaşınızın olmasını mı seçerdiniz ? Mesafeli ve çok sayıda arkadaşı tercih ederdim ki zaten şuan da öyle.
23. Kör olmakla sağır olmak arasında nasıl bir seçim yapardınız ? Görmek çok önemlidir.Görmeden hayatını tek başına idare ettiremezsin ancak duymadan ettirebilirsin.
24. Sizin için en korkunç psikolojik işkence tarzı ne olabilir ? Platonik aşk
25. Bir hikaye ya da olayı anlatırken süsleme, ya da abartma gibi bir huyunuz var mı? Varsa neden ? Var.Çünkü olayı normal anlatsam kimsenin ilgisini çekmeyecek unutulup gidecek ancak onu süsleyip püsleyerek komik ve unutulmayacak bir eser haline dönüştürebiliyorum 
26. Tek başınıza sinemaya, lokantaya giderken rahatsızlık duyuyor musunuz ? Peki ya tatile gitmekten ? Duyarım tabiki.Yanında en azından bir kişi olmalı sohbet edebileceğin.
27. Cenaze töreninizi nasıl hayal ediyorsunuz ? Sizin için ağlanması önemli mi ? Normal herkesinki gibi bir cenaze töreni hayal ediyorum.Evet duyguların bir sonucu olarak ağlanması önemli.
28. Mal ve para varlığınızın yarısını, sizi mükemmel bir formda tutacak ve günde yalnız 1 saat uykuyla yetinmenizi sağlayacak bir ilaç için verir misiniz ? Vermem.
29. En iyi dostlarınız sizden daha mı genç, yoksa daha mı yaşlı ? Daha yaşlı
30. Eviniz ve içindeki eşyalarınız yanıyor. Ailenizi, kendinizi ve köpeğinizi kurtardıktan sonra bir kez daha içeri girme şansınız var, ne kurtarırdınız ? Para,mücevher gibi değerli eşyaları 
31. Bir akşam yemeğine, dünyada en çok kimi davet etmek isterdiniz ? Maria sharapova 
32. Cevapların dürüst olacağından emin olmak şartı ile, birine üç soru sorma hakkınız olsaydı, kime hangi soruları sorardınız ? Bu soru hakkında herhangi birşey şuan aklıma gelmiyor.Düşünmem lazım.
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules