Kötü oynamamıza rağmen Kayserispor gibi zor bir deplasmandan 3 puanla dönmek güzel.

Kabul ediyorum,kötü oynadık.Ama bunda çoğu oyuncunun ilk defa birlikte yanyana oynamasının da etkisi büyüktü.Topu ayağına alan futbolcu nereye pas vereceğini bilmiyordu adeta.Oyunun temposunu istediğimiz gibi ayarladık fakat hücumda oldukça yetersiz kaldık.Yobo ve Orhan Şam maçın en iyilerindendi Fenerbahçe adına.

Kayserispor'da Amrabat inanılmaz etkiliydi fakat bir o kadar da bencil oynadı.Defansta Zurab oldukça başarılıydı.Fakat sitem etmek istediğim bir nokta,Kayserispor ikili mücadelelerde oldukça sert müdahelerde bulundu futbolcularımıza karşı.Adeta sakatlamak için çıkmış gibiydiler sanki.Hakem de bunlara oldukça müsamaha gösterdi.Geçen seneki olumlu futbol oynayan Kayserispor'u bu sene bu kimlikle görmek üzücüydü bir futbolsever olarak.

Ek olarak Bilica'nın elle kestiği pozisyon net penaltı.Yardımcı hakemin uyarması gerekiyordu.

Haftaya İBB maçını inanılmaz bir atmosferde oynayacağız.Emre Belözoğlu ve sakatlardan en az 1'i takıma dönerse daha rahat ve iyi bir futbol oynayacağımızı düşünüyorum ben.