Sayfa 58 / 447 İlkİlk ... 848565758596068108158 ... SonSon
1,711 ile 1,740 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Kaptanımız Alex'in 1 yaşındaki oğlu Felipe,akşam antremanında Samandıraydı.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

İlk ben yapayım; "bir Alex değil"
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

soy adı "de souza" olandan korkacaksın

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Tüm operatörlerden ’FBKART’ yazıp 7979’a SMS gönderin Fenerbahçe Kartınız Adresinize Kadar Gelsin.

Ben şuan gönderdim Sonra gelen mesajı EVET diyerek onayladım beklemedeyim...
    Bu tarihte başvurmuştum, geri döndüler az önce. Bilgilerimi verdim ve taraftar kartını beklemeye başladım. Çok sevinçliyim...

Eğer telefonla almak isteyenler olursa bu şekilde yapabilirler...

SEVDAN BENİ TERKETMEDİ

Dün,bir kez daha izledim sizleri;genç yaşlı demeksizin bilet için oluşturduğunuz uzun kuyrukları,formalı gençleri,çocukları, hanımları gördüm.Hep bir ağızdan 'Fenerbahçe' deyişinizi dinledim,Fenerbahçe'ye,bizlere verdiğiniz büyük desteği hissettim.Bana bu duyguları yaşatan; Fenerbahçe'nin,büyüklüğü dışında apayrı bir hissiyat,aidiyet,sevgi olduğunu gösteren, tarifi imkansız büyüklükteki taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.

Ben;yıllarca bu birliğin,desteğin,aile hissiyatının,kadın erkek;genç yaşlı demeksizin,tek bir fark olmaksızın oluşan sevgi selinin gücü ve bunun daha da büyümesinin hayali ile çalışmış,gecemi gündüzüme katmıştım… Dün hep birlikte bir kez daha bunu başardığımızı gördüm.Fenerbahçemizi el birliği ile nasıl daha da büyüttüğümüzü gördüm…

Başkanlık görev sürem boyunca -13 yıldır-,Fenerbahçem'den ilk kez bu kadar uzun süre ayrı kaldım.Şimdi O'nu uzaktan izlerken O'nu ne kadar sevdiğimi daha iyi anlıyorum,duyduğum o imkansız sevgi sanki içimdeki özlemle birlikte katbekat büyüyor.

Ve ben, Aziz Yıldırım; Biliyorum ki, Fenerbahçe sevdası yaşadığım süre boyunca beni asla terk etmeyecek…

Aziz Yıldırım

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kayserispor maçına da Kuddusi Müftüoğlu atanmış. Nihat Özdemir'in Ligtv alın kampanyası yerine, Ali Koç'un Trabzonspor'a başarılar dilemek yerine, Abdullah Kiğılı'nın Telegol'e bağlanmak yerine yapması gereken Fenerbahçe'yi korumak gibi işleri var. Ama sanırım pek ilgilenmiyorlar.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Alex'in oğlunu maşallah iyi beslemişler.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aynen, büyüyünce Alex değil de Sergen olacak gibi (Fizik yapısı anlamında)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Kayserispor maçına da Kuddusi Müftüoğlu atanmış. Nihat Özdemir'in Ligtv alın kampanyası yerine, Ali Koç'un Trabzonspor'a başarılar dilemek yerine, Abdullah Kiğılı'nın Telegol'e bağlanmak yerine yapması gereken Fenerbahçe'yi korumak gibi işleri var. Ama sanırım pek ilgilenmiyorlar.
    Yuh arkadaş yuh ya Helal bu Federasyona yemin ederim Helal olsun !
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Yuh arkadaş yuh ya Helal bu Federasyona yemin ederim Helal olsun !
    Özgür Yankaya,Melo'nun kafasını görmüyor sonra bizim maça.Kuddusi Müftüoğlu son derece tartışmalı bir karar hop yine bizim maça.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ali Koç bayan taraftar meselesini CNN International'da değerlendiriyor.

Şurdan izleyebilirsiniz; http://www.rentadrone.org/cnn-international/

[YOUTUBE="P8ir9zaJVP0"]FB[/YOUTUBE]
    Last edited by TR.CaPTaiN : 22.Eylül.2011 at 02:59
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

şaşılacak şey ama hıncal uluç neler yazmış bir okuyun derim

fenerbahçe neden "büyük!.."
    galatasaray tribünlerine yıllardır şaşarım ve yazarım.. aslında bizim evde de durum pek farklı değil ya..
    galatasaray, bu ülkenin gelmiş geçmiş en büyük futbol başarılarına ulaşmış kulübüdür. iki alman, iki italyan, iki ingiliz, iki ispanyol şampiyonunu geçerek ulaşılan avrupa ve süper kupa şampiyonluk kupaları, bu kulübün müzesinde durmaktadır. bu başarının yanına yaklaşan türk futbol takımı yoktur.
    ama galatasaraylılar'da fenerbahçe kompleksi bitmez.. çatladıkapısporla oynarlar.. takım galip duruma geçer geçmez, fener'e sövmeye başlarlar, korolar halinde..
    fener akıllarından çıkmaz..
    nedir bu aşağılık kompleksinin sebebi, anlamam.. anlamazdım.. ama galiba artık gözümüze soktular..
    galatasaray, yepyeni bir yönetim, yepyeni bir hoca, yepyeni bir takımla, yepyeni bir statta sezonun ilk maçını yaptı ve dolduramadı.. arena'da 15 bin boş yer vardı..
    cezalı, geleceği karanlık, tarihinin en bunalımlı günlerini geçiren fenerbahçe'nin stadı ise, salı gecesi, bir festival, bayram yerini andırıyordu.
    federasyonun ceza sistemini, hem de ceza uygulanmaya başlamışken değiştirmesi hukuk, kadını "seyirci" saymayışı ise, sosyal anlayışlarıma ters. ilke olarak hala karşıyım. kadın yazarlardan da, bir tek rahşan gülşan tepki gösterdi, "tff, kadın erkek eşitliğine inanıyor mu" başlıklı yazısıyla haberturk'te.. gerisinde ses yok..
    ama gördüğüm manzaraya bayıldım.. hemen hepsi fener forması giymiş, ya da en azından kaşkolu bağlamış 41 bin kadın ve çocuk, stadın içinde, içeri girmesi yasak binlerce erkek de, çevreleyen sokaklardaydı. evlerinde tv başında maçı izlemek yerine, stadın etrafında toplanıp, maç boyu tezahüratlarını içeride duyurarak, futbolcularına "sizi asla yalnız bırakmayacağız" demenin bundan güzel ifadesi olur mu?.
    fenerbahçe stadı'nın iki haftadır dışında görünen kalabalığı, galatasaray yıllardır içerde bulamadı.
    içerdeki güzellik, coşku ise anlatılmaz.. tarihi bir manzaraydı..
    o kadar mı?.
    fenerbahçe hisse senetleri borsada her zamankinden fazla alıcı buluyor. para kazanmak için değil, kara günde kulüplerinin yanında olduklarını göstermek için satın alıyor, fenerliler..
    fenerium mağazaları mal yetiştiremiyor, taraftara.. messi'yi transfer etseler bu kadar forma satamazlardı.. zor gününde kulübün hem de nasıl yanında olduğunu göstermek için alıyorlar.. giyecek gömleği yok belki ama, fener forması alıyor.. bir tane değil.. gücü yettiğince.. iki tane.. beş tane.. on tane alan biliyorum.. "büyük" ne demektir, sporda?.. taraftar demektir.. en önde, en başta taraftar.. tarih, kupalar, müzeler sonra gelir..
    özellikle bu fener'in en kara yılı gösterdi ki, en kara gün dostu, en tutkun, en sahiplenen taraftar fenerbahçe'dedir..
    galatasaraylılar, kıskanmasın, gıpta etmesin, komplekslere düşmesin de ne yapsınlar?.
    ne yapacaklarını biliyorum. her zaman yaptıklarını..
    şimdi de bana sövecekler!..
    sövmek kulübü büyütmüyor, küçültüyor oysa..

http://www.sabah.com.tr/Yazarlar/ulu...ce-neden-buyuk
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ilk 5 satırdan sonra saçmalamış.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Büyük üstadın lafını biz buralarda tekrarladığımızda dalga geçenler oluyor ama anlayamıyorlar işte olayı Fenerbahçeli olmadıkları için, neydi o laf;

"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz."

Gurur duyuyorum böyle bir taraftar kitlesi olan grubun içinde yer almaktan, bu takımı tutmaktan. Şike söylentileri sebebiyle dünya üzerinde sergilenen olumsuz imajı tamamen tersine çevirip, sempati doğurabilecek bir olay. Ali Koç ile spikerin konuşması da çok samimi geçmiş.

Fenerbahçelinin Fenerbahçesini sevmesi,dünyanın en büyük kıyametidir - İslam Çupi

Bu cümlede de çok şey anlatıyor bence.Özellikle içinde bulunduğumuz şu günlerden geçerken.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    ilk 5 satırdan sonra saçmalamış.
    İlk 5 satırdan sonrasını okuyamamışsın belki ama son 4 satırı oku bari. Orası sana hitab ediyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    İlk 5 satırdan sonrasını okuyamamışsın belki ama son 4 satırı oku bari. Orası sana hitab ediyor
    Okumasam saçmaladı demezdim. Bazı bölümler kibirlenip herkesin kendileriyle uğraştını sanıyor ve yanılıyor. Bu yazı da o mantıkla yazılmış.

Hayrola Hıncal ULUÇ!
    Futbol bitti, tribünler boşaldı, marka değeri yerlerde… Hüküm giymemiş insanlara yargısız infaz yapıldı.. Canlar yandı,yürekler dağlandı.. Şimdi ne oldu da vicdana geldiniz.. Düne kadar yerle bir etmeye çalıştığınız Aziz Yıldırım ve onunla aynı kaderi paylaşanlar şimdi mi aklınıza geldi.. Geçiniz…

Aylarca, sayfalarca linç girişimine neden sessiz kaldınız… ‘Empati’ yapmak bu kadar mı zordu? Tapeler,dinlemeler çarşaf çarşaf yayımlandığında nerelerdeydiniz.. İnsanın insana yaptığı linç girişimlerini neden izlediniz.. Bakın görün tribünler boş, spor gazeteleri yerle bir,kimse futbol konuşmuyor, kimse futbolu sevmiyor… Nefret ediyor.. Canları,liderleri,sevdikleri tutuklu bugünleri neden göremedi meslektaşlarımız… Neden milyonlarca futbolseveri küstürdüler? Koskoca bir sektörü yerle bir ettiler,ekmekle oynadılar.. Geçiniz beyim geçiniz ‘Su yandı’…

Hangi dağda kurt öldü?
    Şimdi ne değişti de birden bire Aziz Yıldırım savunucusu oldunuz? Bu insanlar sizleri affeder mi?, Gerçekten haksızlık olduğuna mı inanıyorsunuz,yoksa birileri rica mı etti. Siz de Lig Tv’nin mi sesi oldunuz?,Bakın Serdal Adalı ‘’Benim tutukluluğumun kaldırılması için dilekçe vermeyin’’ demiş.. Aziz Yıldırım ‘’Şike yapan düşürülsün’’ maddesinin yasadan çıkarılmamasını istemiş… Bunların ne anlama geldiğini mi anladınız Hıncal abi..Yoksa Aziz Yıldırım’ın adıyla başkalarına mı menfaat sağlayacaksınız?
    Geçiniz beyim geçiniz ‘Tuz koktu’…
    12numara'dan alıntıdır.Hoşuma gittiği için paylaşmak istedim.

Hepimizin bildiği gerçekler,itiraf niteliğinde olan bir yazı olduğu için teşekkürlük bir durum yok ortada.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Bu zaten bilinen bir gerçek Hıncal da anlamış oda güzel.

Baroninin tam ismini görünce yuh dedim bunu paylaşmak için girdim

CRISTIAN MARK JUNIO NASCIMENTO OLIVEIRA BARONI

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

[YOUTUBE="4HI19_UuM8k"]FB[/YOUTUBE]

Çok güzel şu tezahürat. :}
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Default Aydınlar ve Berk'e ihraç talebi

TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, şike savcısı Mehmet Berk ve Organize Suçlar Şube Müdürü Nazmi Ardıç’ın Fenerbahçe Kulübü üyeliğinden ihraç edilmesi istendi.

Fenerbahçe'de dün çok ilginç bir gelişme yaşandı... Sarı lacivertli kulübün haysiyet divanı, kulübün üyeleri olan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı (TFF) Mehmet Ali Aydınlar, şike soruşturmasını yürüten özel yetkili Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlar Şube Müdürü Nazmi Ardıç’ın kulüp üyeliğinden atılmaları için yapılan başvuruyu görüştü. Haysiyet Divanı, yaptığı toplantı sonrasında bir karara varamadı ve konuyu pazar günü yapılacak Olağanüstü Genel Kurul sonrasına bıraktı.

Aydınlar, Berk ve Ardıç’ın kulüpten ihraç edilmeleri için Haysiyet Divanı’na başvuran kişinin, TFF Yönetim Kurulu’nun 27 Ağustos’ta yaptığı toplantı sonrası Aydınlar’a, elindeki Fenerbahçe Kulübü Genel Kurul Üyesi kartını göstererek, “Sen Fenerli değilsin”, “Fenerbahçe’yi bitirmeye çalışıyorlar, uyma bunlara” diye bağıran Galip Çaylı olduğu öğrenildi.

Fenerbahçe’de yasaklı kongre
    Fenerbahçe Kulübü’nün pazar günü yapılacak Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, tıpkı ismi gibi ‘olağanüstü’ olacak. Yönetim kurulunun, şike soruşturması sürecinde izlenen yolu kongre üyelerine anlatmak ve görüşlerine başvurmak amacıyla düzenlediği kongrede, bugüne dek görülmemiş ‘yasaklar’ uygulanacak. Bu yasaklar şöyle:

Televizyon kanallarının toplantıdan canlı yayın yapmasına izin verilmeyecek.
    Toplantının yapılacağı Faruk Ilgaz Tesisleri’nde sıkı güvenlik tedbirleri alınacak.
    Kongreyi izlemek isteyen gazetecilere akreditasyon uygulaması yapılacak.

Canlı yayına izin verilmemesinin ve olağanüstü güvenlik tedbirleri alınacak olmasının sebebi; olağanüstü genel kurulun gergin geçeceği endişesi. Akreditasyon uygulamasının nedeni ise çok ilginç... Böylelikle, şike soruşturması sürecindeki yayınları beğenilmeyen medya kuruluşları ile gazetecilerin kongre salonuna girmeleri engellenecek.

Saran’dan birlik çağrısı
    Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Sadettin Saran, sarı lacivertli kulübün sıkıntılı bir dönemden geçtiğini belirterek, “Fenerbahçe Kulübü her zaman olduğu gibi bugün de içerisinde bulunduğu zor günleri atlatacaktır” dedi. Saran yaşananları ‘doğum sancısı’ olarak değerlendirirken, “Bugün tüm Fenerbahçe camiasının yapması gereken takımlarına destek çıkmak ve kulüplerine olan bağlılıklarını göstermektir” diye konuştu.

Kaynak: Hürriyet/Ajansspor
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Yönetim Kurulumuzun, camiamızı yakından ilgilendiren sürece dair izlediği yolu Genel Kurul Üyelerimiz ile paylaşmak üzere, 25 Eylül 2011 Pazar günü saat 10.30 başlamasına karar verilen, Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda basın mensupları için akreditasyon uygulaması yapılacaktır.

Genel Kurulumuzu takip etmek isteyen basın mensuplarının, 24 Eylül 2011 Cumartesi 12:00'ye kadar, kişi ve kurum adlarını [email protected] adresine göndermelerini önemle rica eder; gösterilecek hassasiyet için şimdiden teşekkür ederiz.

Fenerbahçe Spor Kulübü
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Haha Hıncal Uluç Ne yazsam da okunsam diye düşünüyor. Bir ara ölüm üzerinden yazıyordu sonra çok tepki çekince bıraktı, şimdilerde tuttuğu takımı küçük düşürme amaçlı yazıyor.

Fenerbahçe'yi topladığı taraftardan dolayı tebrik ediyorum, Galatasaray belki yapamazdı ama bizim komplekste olduğumuz falan yok zira Fenerbahçe'nin geçen maç topladığı 40bin bayan taraftardan başka gıpta edilecek bir tarafı yok.

Soyunma odasında galibiyet sevinci.Son şampiyon kaldığı yerden yola devam ediyor!!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Haha Hıncal Uluç Ne yazsam da okunsam diye düşünüyor. Bir ara ölüm üzerinden yazıyordu sonra çok tepki çekince bıraktı, şimdilerde tuttuğu takımı küçük düşürme amaçlı yazıyor.

Fenerbahçe'yi topladığı taraftardan dolayı tebrik ediyorum, Galatasaray belki yapamazdı ama bizim komplekste olduğumuz falan yok zira Fenerbahçe'nin geçen maç topladığı 40bin bayan taraftardan başka gıpta edilecek bir tarafı yok.
    1 günde 1 milyon bu olaylara rağmen takımının sonuna kadar arkasında duran 1 alıyorsa fenerium dan 3 alan başka taraftar yok. ve geçen seneki kadromuz şimdi olsaydı neler olurdu neler...
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Kuddusi'yi istemeyenleri alalım sahneye

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    [youtube="4HI19_UuM8k"]FB[/youtube]

Çok güzel şu tezahürat. :}
    Stadta ASAŞ sanırım

Çok tehlikeli tezahürat insanın diline dolanıyo

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Ben istemiyordum Kuddusi Müftüoğlu'nu. Duymak istediğin ne bilemiyorum tam olarak. Ama benim neden istemediğimi de açıkça gösterdi bu akşamki maçta Kuddusi Müftüoğlu.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Stadta ASAŞ sanırım

Çok tehlikeli tezahürat insanın diline dolanıyo
    Aynen ilk dinlediğimde 1 hafta içimden söyleyip durmuştum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Keşke her istediğimizi sahneye alabilsek her zaman

Mesaj Yetkileri