fenerbahçe nin kötü oynadığını evet biliyoruz. ama ben iyi oynamasını da beklemiyorum zaten. sakat adam sayısı ortada, kaç günde kaç maç yapıldığı ortada..

maça gelecek olursak; bilica bu takımın oyuncusu değil.. artık ağzıyla kuş tutsa yine olamaz. inşallah serdar iyileşir de çabucak kurtuluruz. caner'e değinmeden edemicem: yorumları okumadım burada ama ben caner i çok beğeniyorum bir kaç haftadır. ortaları falan çok iyi, mücadelesi mükemmel.
cristian da bugün iyi denilebilecek durumdaydı. ama gökay son dakikalar hariç çok sönüktü. takım sanki ona oynamak istemiyordu hiç. ama yavaş yavaş oturacak o da. orhan a gelecek olursak; vasattı. topla değil adamlarla bildiğin cebelleşiyordu inşallah toparlar. bienvenu; ben de tam bir hayal kırıklığı.. top tutmaz, sürmez; kafa vurmaz, çabucak yere düşüyor. alışamadı diyerek iyiye yoruyorum ama yoksa işimiz çok zor. henri-semih ikilisiyle işimiz çok zor. sezer ve özer de iyiydiler. özellikle sezer i beğendim. alex biraz sönük kaldı. normal; her gün maç yapıyor adam.

Aykut hoca da neden stoch'u oyuna almadı merak ediyorum.