Sayfa 61 / 169 İlkİlk ... 1151596061626371111161 ... SonSon
1,801 ile 1,830 arası toplam 5051 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig | 2015-16 Sezonu

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Torres imana gelmiş

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

united zaten amerikalıların değil mi ? satcaklarını düşünmüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Manu'nun genini bozarlar eğer alırlarsa. Umarım alınmaz.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Hadi avrupa piyasasi bozuldu, Turkiye piyasasini kim mahvetti

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    abramovic chelseayi aldiginda fiyatlar bu kadar yüksek degildi hicbir oyuncuya astronomik ücretler vermedi ne zaman bu adamlar piyasaya girdi piyasa alt üst oldu.
    Aslında hemen hemen herkese değerinin üstünde para ödediler. Duff 27 milyon, P.Ferreira 20 milyon, Wright Phillips 32 miyon, Geremi, Mikel...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Aslında hemen hemen herkese değerinin üstünde para ödediler. Duff 27 milyon, P.Ferreira 20 milyon, Wright Phillips 32 miyon, Geremi, Mikel...
    paulo ferreira geldigi takim porto geldigi yil 2004 portonun sampiyonlar ligi sampiyonu oldugu yil fiyat ozamanlar icin normal uluslararasi alanda kendini kanitlamis bir oyuncu.. bugün sergio ramosu yada daniel alvesi almaya kalksan en az 45-50 milyon vermen gerekir ki coentrao gibi kendini henüz kanitlamamis bir oyuncu 30 milyon euro ya transfer oluyor.. geremi real madrid ten geliyor 10 milyon euro ya bu mu astronomik rakam? gereminin o zamanki performansina ve yasina bakarsak gayet yerinde bir fiyat.. duff ise chelsea ye transfer oldugunda ingiltere liginin en iyi kanat oyuncularindan birisiydi.. acikcasi philipps disinda astronomik ücretler ödendigini sanmiyorum... kaldiki ozamanin piyasasida düsük degildi

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Hadi avrupa piyasasi bozuldu, Turkiye piyasasini kim mahvetti
    türkiye piyasasini yabanci kurali mahvetti.. türkiyede zaten dogru dürüst üst düzey oyuncu yetismiyor yetisenleride anadolu kulüpleri eskisi gibi ucuza kaptirmak istemiyor bu tabi onlarin en dogal hakki anadolü kulüpleri finansal olarak hala 3 büyüklerin cok gerisinde.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    paulo ferreira geldigi takim porto geldigi yil 2004 portonun sampiyonlar ligi sampiyonu oldugu yil fiyat ozamanlar icin normal uluslararasi alanda kendini kanitlamis bir oyuncu.. bugün sergio ramosu yada daniel alvesi almaya kalksan en az 45-50 milyon vermen gerekir ki coentrao gibi kendini henüz kanitlamamis bir oyuncu 30 milyon euro ya transfer oluyor.. geremi real madrid ten geliyor 10 milyon euro ya bu mu astronomik rakam? gereminin o zamanki performansina ve yasina bakarsak gayet yerinde bir fiyat.. duff ise chelsea ye transfer oldugunda ingiltere liginin en iyi kanat oyuncularindan birisiydi.. acikcasi philipps disinda astronomik ücretler ödendigini sanmiyorum... kaldiki ozamanin piyasasida düsük degildi
    Daha Crespolar, Mutular, Kezmanlar var.Zamanında Ruud için 170 milyon euro harcarız diyen bi adam Abramovich. Dediğin gibi olsaydı 1-2 adam alıp transferi kapatsaydı anlardık. Ama ilk senesinde akla hayale sığmayacak para harcadı ve piyasayı ayağa kaldırdı. Odönemlerde Zidane, Buffon, Thuram gibi gibi oyuncular dışında 32lik adam pek yoktu.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Manchester United'ım cu sene döktürüyo yine.Sansasyonel bi isim yok ama herkes üstüne düşen görevi fazlasıyla yapıyo.Helal sana Ferguson

Del Piero_10 Misafir

Default Abramovich: "Gençleri oynat Andre!"

Chelsea'nin Rus sahibi, menajer Villas-Boas'tan Lig Kupası'nda oynanacak maçlarda genç oyunculara şans vermesini istedi.

Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin sahibi Roman Abramovich, takımın Arsenal benzeri bir yapıya kavuşması için menajer Andre Villas-Boas'a baskı yapıyor.

Basın mensuplarına bir açıklama yapan genç çalıştırıcı, "Kulübün felsefesini değiştirmek istiyorlar. Genç oyuncuların yetiştirilmesi takım sahibinin isteği. Arsenal geçtiğimiz yıllarda bu yöntemle başarıya ulaştı. Biz de Lig Kupası'nda genç oyunculara şans vererek gelişimlerine katkıda bulunabiliriz. Fulham ile oynayacağımız maçta bu anlayışa uygun bir kadroyla sahaya çıkacağız. Onlara fırsat vermek benim görevim." ifadelerini kullandı.

Abramovich'in özellikle genç orta saha oyuncusu Josh McEahran'ı beğendiği ve Frank Lampard'ın veliahtı olarak takıma adapte edilmesini istediği öğrenildi.

Chelsea, Lig Kupası'nın üçüncü turunda bu akşam 21:45'te Fulham'ı konuk edecek.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Evet Arsenal başarıya doymuş durumda şuan Şaka bi yana takımın en önemli oyuncuları artık yaşlandı. Gençleştirmeye gitmeleri normal. Ancak piyasadaki genç ve kendini kanıtlamış oyunculara yönelirler diye tahmin ediyorum. Altyapı oyuncularını monte etmeye çalışmazlar yani.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Arsenal diyeceğine Manchester deseydi bari.Ferguson bu işin 1 numaralı ustası hiç kuşkusuz

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu haber gerçek olamaz? Tamam ManU gibi gençlere şans verilmesini istemiş olabilir de,Arsenal gibi olmasını isteyeceğini sanmıyorum Abramovich'in.
    So what?
    Saike

Zaten Arsenal'de aşırıya kaçtğından son yıllarda basarısız yukarıda dendiği gibi bu isi en iyi yapan ManU

Del Piero_10 Misafir

Default Barton: "Arsenal'e gitmedim, çünkü..."

Joey Barton, transferin son günlerinde Arsenal'le görüştüğünü, ancak Gervinho ile yaşadığı olay nedeniyle Arsene Wenger'in ekibine gitmediğini söyledi.

Newcastle United'dan ayrılarak QPR'ın yolunu tutan Joey Barton, yeni sezonun ilk maçında Arsenal'e karşı oynamış olmasının, kendisini Londra ekibine gitmekten alıkoyduğunu belirtti.

Sezonun ilk maçında Newcastle United ile Arsenal, St James' Park'ta karşı karşıya gelmiş ve Joey Barton da ev sahibi ekip adına forma giymişti. Maç esnasında Arsenalli Gervinho ile Barton tartışmışlar ve Fildişi Sahilli oyuncu kırmızı kart görerek oyundan atılmıştı.

Sezon başlamadan Newcastle United tarafından gönderilecekler listesine konan Barton, ismi Arsenal'le anılsa da Queens Park Rangers'a transfer oldu. Yıldız oyuncu BBC Sport'a yaptığı açıklamada, konuyla ilgili "Eğer ligin ilk maçını Arsenal'le oynamamış olsam büyük ihtimal oraya giderdim." şeklinde konuştu.

Gervinho olayının kararında etkili olduğunu ifade eden Barton, "Bu tip şeyler oluyor. Wenger'le daha önce görüştük ancak o maçtan sonra Arsenal'e imza atamazdım. Her şeyin bir nedeni var. Şimdilik ligde onların önündeyiz, umarım Mayıs'ta da durum böyle olur." dedi.

Sezon öncesi, Newcastle United yönetimi Joey Barton'un Twitter hesabı üzerinden kendilerine yönelttiği eleştiriler nedeniyle, 29 yaşındaki oyuncuyu bedelsiz olarak satış listesine koyma kararı almıştı.

Del Piero_10 Misafir

Default Martinez: "ManU, Barça'dan daha iyi"

Wigan menajeri, Manchester United'ın birçok açıdan Barcelona'dan daha iyi olduğunu söyledi.

Wigan Menajeri Roberto Martinez, Manchester United'ın birçok açıdan Barcelona'dan daha iyi olduğunu söyledi.

İspanyol teknik adam, United'ın kadro derinliği ve takım uyumunun dünyada başka hiçbir ekipte bulunmadığını belirtti. Martinez, talkSPORT'a yaptığı açıklamada "Bence United birçok açıdan Barcelona'dan daha iyi ve komple bir takım. Özellikle maçlara yaklaşımları onları birçok takımdan ayırıyor" şeklinde konuştu.

Martinez, Barça'nın pasa dayalı oyun stilini de överken "Bazı maçlarda 900'e yakın pas yapıyorlar. Bununla mücadele edecek takım sayısı çok az" dedi.

United'ın kadro derinliğine ve uyumuna dikkat çeken İspanyol, "Bence Barcelona'yla baş edebilecek tek takım United. Zihinsel olarak her maçı çok ciddiye alıp sahada rakiplerini beklenmedik anlarda avlıyorlar" diye konuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynı görüşteyim , şu an , yenerse Manu yener gibi duruyor ama tabiki de Milan'dan ümit kesilmez=)

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Sezona Barcelona'dan daha iyi başladıkları kesin..
    I'm back...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

ManU iyidir ama ŞL'de Barça'yı yenemezler bu sene şampiyon bence biz olacağız...Forza Milan !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

kim yenerse yensin, kim şampiyon olursa olsun ama barcelona olmasın. sevmiyorum futbollarına. maçlarında uyuyacak duruma geliyorum. yeter
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

aynı şekilde uykumu getiriyo seyir zevki yok

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

ingiltere ligini ispanya ligine göre daha zor görüyorum dolayisi ile bencede manchester utd barcelona dan daha iyi.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

avrupada takım tutmaya pek sıcak bakmam ama manuya ıscak bakarım severimde
    iyi top oynuyo keratalar katılıyorum viganın hocasına

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

barca sadece 3 oyuncunun ayagina bakiyor xavi,iniesta,messi bunlar olmasin ben ozman barcayi gorurum pas anlaminda. ama manu komple bir takim her an skoru degistiricek adamlar var ben derdim ronaldo gitti manu bitti ama yanilmisim manu git gide kendini daha cok gelistirdi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Man City - Everton maçını yeni açtım daha 11 kişi kendi yarı alanın da Everton

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

City resmen olmuş.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

david silva ne asist yaptı beh.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Tim CahiLL tek forvet oynuyor. Takımda adam gibi kanat oyuncusu yok. Everton her sezon başında adamLarı satıyor ama yerLerine adam aLmıyor. Geçen yıLLarda A.Johson gitti, Yakubu gitti ama yerLerine adam gibi forvet geLmedi. Bu sezon Arteta gidiyor yerine adam geLmiyor. Takımda forvet yok zaten. Everton un bu sezon işi zor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

City'nin bu sezonki alt biten tek maçını bulan kendimi ve son dakikada boş kale yerine topu rakibe nişanlayıp beni bu hale getiren Fellaini'yi tebrik ediyorum.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri