Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
Messi'yi Barcelona'dan alabilecek bir değer yok şu an.Dünyada bulunan her parayı Barcelona'ya versen yine alamazsın Messi'yi.Adam şiir gibi futbol oynuyor.Kesinlikle uzaydan bir yerden gelme bu adam.Şu dünya üzerinde Messi ile kıyaslanacak bir adam görmüyorum.Pele'ymiş Maradona'ymış palavra hepsi.Messi gelmiş geçmiş en iyi futbolcu ve ondan daha iyi bir oyuncu kaç onyıl sonra ortaya çıkar bilemem.Farklı düşünenler olabilir ama benim düşüncem bu
2007den beri Messiyi izlerim benim izlediğim en iyi ikinci futbolcudur Zidane'den sonra .Messi'nin bazı ajantajları var, Guardiola, Xavi, Iniesta gibi.Ayrıca fizik olarak Maradona'dan çok önde.Pasör oyuncularla oynuyor Messi.Ama Maradona farklıymış anlattıklarına göre o cüsseye rağmen pire gibiymiş.Kendi döneminde 1e1de geçmediği adam kalmamış. Biraz istek meselesi istediği her zaman oynuyormuş.Maradona anlayacağın farklıymış.Messi'yi tutmak istediğinde 2-3 adam veriyorsun tutuyor ama yinede 1-2 asist yapabiliyor ona pası Xavi, Iniesta veriyor.Maradona'da öyle değilmiş işte.Hem Arjantinde hem diğer takımlarında..En büyük örneği Napoli..