Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?
- Voters
- 18. You may not vote on this poll
-
Beşiktaş kazanır
-
Berabere biter
-
Antalyaspor kazanır
-
Maçın başında golü bulduk,golden sonra ikinci golü bulup rahatlasaydık daha rahat bir maç olacaktı ama net fırsatlar yakalamamıza rağmen bunları değerlendiremeyince maç zora girdi.İkinci yarı son yarım saat ileride pas yapıp top tutamadık,sürekli top kaybı yaptık.Antalyaspor iyi pres yaptı,kaptığı topları hemen kaybetmediler ama pozisyon bulamadılar fazla.Bunda sürekli savunmamızın arkasında uzun topla sarkmayı düşünmeleri ve bir çoğunda ofsayta yakalanmaları etkiliydi.Bu etkinliklerini değerlendiremediler yani.İkinci golü bulsak daha rahat bir maç olacaktı bizim için ama puan kaybetmemiz daha önemli.Umarım bu galibiyet serimiz devam eder.
Simao'nun penaltı vuruşlarına bayılıyorum.Simao topun başına geçtiğinde penaltı vuruşlarında acayip bir güven oluşuyor içimde.Sanırım hayatında hiç penaltı kaçırmamış.Öyle bir yere vuruyorki zaten kalecilerin çıkartması imkansız.Simao sahada olduğu sürece her zaman penaltıları onun kullanmasını istiyorum.
Ayrıca Egemen harikaydı gerçekten.Çok kritik müdahalelerde bulundu.Bu sezonki en iyi transferimiz diyebilirim kesinlikle.İyi ki almışız.İnşallah sakatlık falan yaşamaz her çıkış yapan oyuncumuz gibi.
Edu'nun bugüne kadar ki performansını fena bulmamıştım ama bugün kaçırdığı pozisyonlar,özellikle daha uygun durumdaki Holosko'ya 2 defa topu atmaması,kötü bir izlenim oluşturdu bende.Neyse ucuz etin yahnisi bu kadar olur.Yapacak bir şey yok.Almeida bir an önce iyileşir umarım.
Bir de Necip ve Ernst pek iyi değildiler.Bu ikilinin kötü olması son yarım saatlik bölümde etkisiz olmamızda çok etkiliydi. Hadi Ernst yeni sakatlıktan çıktı,kabul edilebilir ama Necip Maccabi maçın ikinci yarısı hariç o bildiğimiz Necip gibi oynayamıyor.Toparlanması lazım,zira ona bu sezon fazlasıyla ihtiyacımız olacak.
Last edited by GeNç KaRTaL : 25.Eylül.2011 at 23:31
Mesaj Yetkileri