-
Pique: "Üçlü savunma işe yarıyor"
Katalanların yıldız oyuncularından Gerard Pique, Pep Guardiola'nın bu sezon uygulamaya başladığı üçlü defanstan memnun görünüyor.
Barcelona'nın yıldız savunma oyuncusu Gerard Pique, özellikle Camp Nou'da oynanan maçlarda takımın 3-4-3 sistemiyle oynamasını olumlu karşılıyor.
Son La Liga ve Şampiyonlar Ligi şampiyonu, savunmadaki önemli yıldızlarının yokluğunda, bu sezon, Camp Nou'da oynadığı lig maçlarında 3-4-3 dizilişiyle sahaya çıktı. Guardiola'nın ekibi bu maçlarda Villarreal'i 5-0, Osasuna'yı 8-0 ve Atletico Madrid'i ise 5-0'la geçti.
Gerard Pique, bu dizilişin iç saha maçlarında kalıcı olması gerektiğini söylerken, Sport'a yaptığı açıklamada "Bu sistem iç sahada işe yarıyor. Çünkü biz hücuma son derece ağırlık veriyoruz. Rakipler ise geride kalmayı tercih ediyorlar." şeklinde konuştu.
Bir süredir sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan 24 yaşındaki oyuncu, yeniden sahaya çıkmanın harika bir his olduğunu ve yavaş yavaş eski formuna kavuşacağını da sözlerine ekledi.
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules