Sayfa 97 / 578 İlkİlk ... 47879596979899107147197 ... SonSon
2,881 ile 2,910 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Kobe Bryant : ''Artık sıkı bir Galatasaraylıyım."
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

reyiz le tokalaşırken fotosu olsun isterdim

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Biliyorum can sıkmaya başladı ama yine,yeni,yeniden Drogba

http://www.fotomac.com.tr/Galatasara...ya-getirecegim
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Adnan Öztürk maç önü: " devre arasında çok önemli bir ismi kadromuza katacağız" derken Ali Dürüst maç sonu " Daha transfer dönemine 3 ay var

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Fatih Terim: Engin sahadan çıkarken 'kusura bakma' diyecek kadar yürekli bir oyuncu

Albert Riera: Bizim için önemli olan 3 puanı aldık. Bu takım daha iyi yerlere gelecektir, daha iyi oyun ortaya koyacak kapasiteye sahip.

Fatih Terim'in genç oyuncu Emre Çolak'ın performansından pek memnun olduğunu söylemek mümkün değil.

Fatih Terim: Engin biraz daha güçlenirse -ki güçlenecek özel çalışmalar yapıyoruz- Yavaş yavaş kıvama geliyor, yetenekli bir oyuncu.

Fatih Terim: Engin bu forma savaşını kazanacak görünüyor. Aksi veya değişik şeyler yapabilir ama sonuç itibariyle en uyumlu oyunculardan.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Fatih Terim'in genç oyuncu Emre Çolak'ın performansından pek memnun olduğunu söylemek mümkün değil.
    .
    Engin'e özel çalışmalar yaptıracağına Emre'ye özel çalışmalar yaptırsın Fatih Hoca.O zaman Emre dört dörtlük bir oyuncu olur.Sen son 10 dakika sok oyuna sol kanatta adam yalnız kalsın yardıma giden kimse yok maç eksiği çok birde adamın performansından memnun kalma.Birçok özelliğini sevsemde bu davranışı hiç hoşuma gitmedi Fatih Hoca'nın.

Takımda ayrımcılık yapıyor gibime geliyor.Kadro dizilişi ve sahadaki davranışları bunu gösteriyor.Tabi bunlar kesin değil varsayım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Melo, 2 yıl sonra GS formasıyla ligde üst üste 3 maçta gol atan ilk futbolcu oldu. En son Harry Kewell, İBB, G.birliği ve Manisaspor'a attı..

İlginç bir anektod.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Engin'e özel çalışmalar yaptıracağına Emre'ye özel çalışmalar yaptırsın Fatih Hoca.O zaman Emre dört dörtlük bir oyuncu olur.Sen son 10 dakika sok oyuna sol kanatta adam yalnız kalsın yardıma giden kimse yok maç eksiği çok birde adamın performansından memnun kalma.Birçok özelliğini sevsemde bu davranışı hiç hoşuma gitmedi Fatih Hoca'nın.

Takımda ayrımcılık yapıyor gibime geliyor.Kadro dizilişi ve sahadaki davranışları bunu gösteriyor.Tabi bunlar kesin değil varsayım
    Bence Fatih Terim her gün antremanlarda kimin ne olduğunu bizim tvden gördüğümüzden çok daha iyi görüyordur, bırakalım da adam işini yapsın Malum Aydın denilen adama 5 yıl boyunca şans verdiler belki adam olur diye. Bu işin belkisi falan yok. Oynayacak adam oynar, kendini gösterir

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Melo böyle oynarsa zaten Juve onu zor bırakır bize

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Ben eskişehir karşısında oynanan futbolu çok beğendim ayağa isabetli paslarla ve sahada ne yaptığını bilen oyuncuları görmek çok güzeldi.Eskişehir ilk 3 haftanın flaş takımı olmasına rağmen bize karşı varlık gösteremedi yani Eskişehir'e top oynatmadık top bizdeydi ve istediğimiz oyunu rakibe kabul ettirdik.Gelecek maçlar için takım güven verdi her maç böyle oynarsak şampiyonluğun en büyük adayıyız.Engin Baytar'da sakatlanana kadar ortasahayı hareketlendiren isim oldu.Riera'yı çok beğendim Arda'dan daha çok katkı sağlar böyle oynamaya devam ederse H.Balta'yla da iyi anlaşıyor ve onuda atağa çıkartıyor.

Quote Originally Posted by Redrum View Post

Bence Fatih Terim her gün antremanlarda kimin ne olduğunu bizim tvden gördüğümüzden çok daha iyi görüyordur, bırakalım da adam işini yapsın Malum Aydın denilen adama 5 yıl boyunca şans verdiler belki adam olur diye. Bu işin belkisi falan yok. Oynayacak adam oynar, kendini gösterir

Aydın konusunda çok haklısın geçen sezon yeterince şans tanınmasına rağmen istenilen performansı gösteremedi.

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Melo böyle oynarsa zaten Juve onu zor bırakır bize
    Bence Melo şampiyon olursak Juveye geri dönmek istemeyecektir ve kendi yönetimini zorlayacaktır umarım böyle oynamaya devam eder ve bonservisini alırız.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

melo boyle oynarsa eger sayet oynucagina inaniyorum ve daha iyi olcaktir ocak ayinda yonetimimiz bence elini cabuk tutup melonun bonservisini almali yanindada keita ile drogba gelirse cok guzel olur

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Redrum View Post

Engin belli bir yaşa gelmiş bir oyuncu.Emre ise gelişme çağında.Eğer burada özel çalışmalarda Engin'e öncelik veriyorsa bence yanlış yapıyordur.Zaten açıklamaları ve sahadaki davranışlarıyla bir ayrımcılık olduğunu sezebiliyorum.Sadece Eskişehirspor maçında varlık gösterebilen Kazım'a 4 maç üst üste ilk 11'de forma şansı veriyorsa ben anlarım zaten burda bir bit yeniği olduğunu.Fatih Terim çok iyi bir teknik direktör olabilir ama bence oyuncularına ayrımcılık yapıyor.Davranışları bunu gösteriyor.Formayı hakedene verdiğinede inanmıyorum.Aydın konusunda bir şey demiyorum zaten kendi kendini bitirdi Aydın.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

28 Eylül 2011, Çarşamba

Büyük Kaptan'a büyük ayıp!
    Galatasaray Yönetimi'nin, 'Efsanelere Saygı Günleri' kapsamında başlatılan organizasyonda efsane kaptan Bülent Korkmaz'a yer vermemesi, taraftarları ve camiayı oldukça kızdırdı.

Sarı-Kırmızılı Yönetim, bu sezon yeni bir uygulama başlattı. Buna göre Türk Telekom Arena’da oynanan her maç, hayatta olan ya da vefat eden, kulübün efsanesi olmuş oyunculara adanacak. Samsunspor maçı Metin Oktay’a, Eskişehirspor karşılaşması ise Jupp Derwall’e adandı. Yönetim, resmi siteden bu sezon anılacak diğer efsanelerin listesini yayınladı. Bu listede, birçok alanda rekorları alt-üst eden Bülent Korkmaz’ın yer almaması, taraftarları oldukça kızdırdı. Forumlarda yapılan yorumlarda, Türk futbol tarihinin en başarılı takımının kaptanı olan Korkmaz’ın, listenin en başlarında olması gerektiği belirtildi. Aynı şekilde camia içerisinden de bu yönde tepkiler geldi. Bülent Korkmaz, altyapısından yetiştiği Galatasaray’da tam 17 sezon forma giydi.

Tam bir efsane

Büyük kaptan, 19 kupa kazanarak bu alanda Aslan’ın 1 numarası oldu. Ayrıca 591 resmi maçla Sarı-Kırmızılı formayı en çok giyen isim olarak da adını tarihe yazdırdı. Bülent Korkmaz’ın bir başka rekoru da, 102 kezle Galatasaray’da oynarken en çok milli formayı giyen futbolcu olması. Korkmaz, bu maçların 28’nde kaptanlık pazubandını koluna taktı. Bülent Korkmaz’ın efsane olması için daha ne yapması gerekiyordu?

Efsanelere Saygı Günleri’nde anılacak isimler

Ali Sami Yen, Turgay Şeren, Nihat Bekdik, Ulvi Yenal, Mehmet Leblebi, “Boduri” Vafiadis Nikolaos, Naci Özkaya, Eşfak Aykaç, Gündüz Kılıç, Bülent & Reha Eken, İsfendiyar Açıksöz, Suat Mamat, Coşkun Özarı,
    Cevat Prekazi, Hakan Şükür

Kaynak:Fanatik.com.tr

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Emre'nin yetenekli oyuncu olmadığını söyleyen pek yok herhalde.Sorun yetenek falan değil ki adamın çok gereksiz hareketleri var.Fatih Terim de buna kızıp memmun değilim demiştir.O korner bayrağının orada arka arkaya 2-3 hareket yaptığında bile Terim memmun değildi.Son dakikalara doğru Emre savunma önünde bile bu tip hareketler denerken topu kaptırıp faul yaptırdı.Eğer o duran top gol olsaydı Emre bir daha zor bulurdu forma şansını.Hoca oyunun daha basit oynanmasını istiyor sadece.Saygı duymak lazım.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Emre'nin yetenekli oyuncu olmadığını söyleyen pek yok herhalde.Sorun yetenek falan değil ki adamın çok gereksiz hareketleri var.Fatih Terim de buna kızıp memmun değilim demiştir.O korner bayrağının orada arka arkaya 2-3 hareket yaptığında bile Terim memmun değildi.Son dakikalara doğru Emre savunma önünde bile bu tip hareketler denerken topu kaptırıp faul yaptırdı.Eğer o duran top gol olsaydı Emre bir daha zor bulurdu forma şansını.Hoca oyunun daha basit oynanmasını istiyor sadece.Saygı duymak lazım.
    Emre'nin yaptığı hareketler gereksizdi bunun bende farkındayım ama oyunda kaç dakika kaldı ki ? Fatih Terim'in sadece 10 dakika sahada kalan biri için memnun değilim demesi bana hiç hoş gelmedi.Bu dünya yıldızı değil ki 10 dakika da harikalar yaratsın.20 yaşında bir futbolcu elbet hata yapacaktır.İyi hareket yaptığında onu övmüyorsan kötü hareket yaptığında da bir şey demeyeceksin.

Bkz:Emre 2 oyuncu arasından ince bilek hareketleriyle kurtardığı topu Hakan Balta'ya atıyor.Fatih hoca övmeyin diye kendini yırtıyor.5 dakika sonra Emre bir hata yaptığında Fatih Hoca sinirden çılgına dönüyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Bence sorun Emre'nin yeteneklerinden değil fiziksel açıdan zayıf oluşundan kaynaklanıyor biraz vücut çalışıp kendini güçlendirmesi lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Ben Emre Çolak'a daha fazla sorumluluk verilmesi gerektiği kanaatindeyim. 80. dakikada 2-0 öndeyken alacaksak hiç almayalım oyuna daha iyi. Türkiye Kupası'ndaki bütün maçlarda 11 oynayabilir mesela. Ya da evimizde üstün oynadığımız maçlarda 80'de değil de 60'da girsin. Zaten bu süre zarfında iyi oynarsa 11'de yer edinir kendisine. Eğer başarısız olursa yedek olarak kadroda bulunabilir.

Bir de Emre'nin sol kanat değil de Melo Selçuk ikilisinin önünde daha etkili olacağını düşünüyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Tam olarak kaçında çıkacak ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

"Arsenal ve Real de beni istedi ama..."

Brezilyalı futbolcu, Galatasaray Dergisi'nin ekim ayı sayısında yer alan söyleşisinde, kariyeri boyunca birçok önemli takımda forma giydiğini anlatarak, sarı-kırmızılı takıma gelmesindeki en önemli etkenin gördüğü değer ve ilgi olduğunu belirtti.

Bir futbolcuya kendisini özel hissettirmenin çok önemli olduğunu dile getiren yıldız futbolcu, şunları kaydetti:
    ''Yaz mevsiminde Arsenal ve Real Madrid gibi önemli takımlardan transfer teklifleri aldım. Arsenal'e, Real Madrid'e de gidebilirdim. Ancak bir futbolcu için önemli olan kendisinin özel hissettirilmesidir. Galatasaray Yönetimi ve transferimi gerçekleştirebilmek adına çaba gösteren kişiler tarafından bu bana hissettirildi. Beni buraya getiren en ayırt edici faktör, yöneticilerimizin bana gösterdikleri değer ve destekti. Kendimi önemli biri gibi hissetmemi sağladılar. Kariyerimdeki hiçbir transferde, bunun içine Juventus'u dahil edebiliriz, böyle bir ilgi görmemiştim. Ben de bu güveni boşa çıkarmamak, gösterilen değerin karşılığını verebilmek adına Galatasaray'ı seçtim. Onları pişman etmemek için çok çalışacağım.'

-FATİH TERİM İLE YAPTIĞI TELEFON GÖRÜŞMESİ-
    Felipe Melo, Galatasaray'a gelmesinde teknik direktör Fatih Terim ile yaptığı telefon görüşmesinin etkisinin de büyük olduğunu anlattı.

Galatasaray'a gelmeden önce sarı-kırmızılı takımın kaleci antrenörü Tafarel ve Elano ile konuştuğunu, teknik direktör Fatih Terim ile de telefonla görüştüğünü dile getiren Felipe Melo, ''Bu konuşmaların Galatasaray'a gelmemde büyük etkisi oldu. Sözleşmeye imza atmadan bir gün evvel gerçekleşen bu fikir alışverişinin ardından kendime güvenim daha da arttı. Taffarel, bana kulüp ve ülke hakkında önemli bilgiler vermişti. Yakın arkadaşım Elano ile de görüştüm. O da Galatasaray'ın büyüklüğünden bahsetti bana. Kariyerim için önemli bir karar verecektim. Herkes bana çok yardımcı oldu. Ve hepsi bir araya gelince Galatasaray transferim gerçekleşti'' diye konuştu.

Fatih Terim ile çalışmanın büyük avantaj olduğunu anlatan Brezilyalı futbolcu, ''Kendisinin Galatasaray'da önemli bir futbolculuk kariyeri var. Ve burada gördüğüm kadarıyla ülke çapında ciddi saygı gören bir isim. Başarılı oyunculuk kariyeri olan teknik adamlarla çalışmak futbolcu için çok faydalı. Terim de futbolu iyi analiz edebilen, detayları bilen, saha içinde sizin gibi düşünebilen, maça önemli müdahaleler yapabilen bir teknik adam'' ifadelerini kullandı.

-''TEKRAR BREZİLYA MİLLİ TAKIMI'NA GİTMEK İSTİYORUM''-
    Felipe Melo, Galatasaray'da başarılı olarak, tekrar Brezilya Milli Takımı'nın formasını giymek istediğini anlattı.

Daha öncede görev aldığı Brezilya Milli Takımı'nda önemli işlere imza attığını söyleyen Melo, ''22 maça çıktım, yalnızca bir mağlubiyetim ve bir de beraberliğim var. Kalan maçlarda galibiyet sevinci yaşadım. Milli takıma seçildiğim süreçte sürekli ilk 11'de oynayan, hiçbir maça yedek kulübesinde başlamayan bir oyuncuydum. Bu anlamda, hiç yedek oturmayarak, Brezilya futbol tarihine geçtiğimi düşünüyorum. Galatasaray'da büyük işler yaparak, önemli başarılar elde ederek tekrar Brezilya Milli Takımı'na gitmek istiyorum'' diye konuştu.

Forma giydiği mevkinin büyük sorumluluk getirdiğini anlatan Felipe Melo, şunları söyledi:
    ''Defansif anlamda takımızına her an yardımcı olmanız gerekiyor. Topu kaptığınız anda ise hücum anlamında yaratıcı olmak zorundasınız. Hem fiziksel, hem de artık teknik olarak fark yaratmalısınız. Vereceğiniz bir pasla takımınızı hücuma kaldırabiliyorsunuz. Yaptığınız bir pas hatasında da rakibinizin hücum etmesine, takımınızın saha içinde yerleşemeden yarı sahasında pozisyon görmesine neden olabiliyorsunuz. O yüzden çok önemli bir pozisyon. Kariyerimin ilk bölümünde orta sahada mutlaka bir partner ile beraber oynuyordum. İlk defa Fiorentina'da bu tecrübeyi yaşadım. Orada tek ön libero olarak oynadım. Çok uzun süre oynadığım bir bölge değil. Ama zevk aldığım, kendimi iyi hissettiğim bir pozisyon.''

Brezilyalı futbolcu, ön liberoda görev yapan oyuncular için sadece fizik gücüyle mücadele etmenin ve çok koşmanın yetmediğini belirterek, ''Mutlaka teknik kapasitenin üst seviyede olması gerekiyor. Dünyadaki iyi ön liberolara baktığınızda, topu oyuna iyi soktuklarını ve teknik anlamda belli bir standardın üzerinde olduklarını, takıma yardım ettiklerini görürsünüz. FIFA, beni son Dünya Kupası'nda en iyi orta saha oyuncularından biri olarak gösterdi. Bu da benim söz konusu değişime ayak uydurabildiğimi gösteriyor olmalı. İleride benim bölgemde oynayacak genç futbolculara da tavsiyem, mutlaka oyun görüşlerini geliştirme yolunu tercih etsinler, sadece fiziksel güç yeterli değil çünkü'' dedi.

-''ASIL AMAÇ TAKIMIN BAŞARISI''-
    Felipe Melo, kendisini ''Pitbull'' olarak nitelendirmesiyle ilgili olarak ''Pitbull, olumsuz anlamda kabul edilmesin. Pitbull, sürekli mücadele ve en son ana dek savaş anlamına geliyor benim için. Sonuçta her maçta teknik anlamda yüzde 100 olamayabilirim. Ama mücadele edeceğimden, çalışacağımdan, asla vazgeçmeyeceğimden herkes emin olabilir. Tüm bunlar aslında birer araç. Asıl amaç takımın başarısı'' değerlendirmesinde bulundu.

Brezilyalı futbolcu, söyleşide kendisi, kaleci Muslera ve Ujfalusi'nin takımdaki üç önemli noktaya transfer edilmesiyle ilgili bir değerlendirme üzerine, şunları kaydetti:
    ''Muslera, Copa America'da takımını şampiyonluğa taşıyan, çok önemli kurtarışlar yapan, başarılı bir kaleci. Kariyeri ve kalitesi ortada. Ona takım olarak güvenimiz sonsuz. Ujfalusi, çok tecrübeli bir oyuncu. Karabükspor maçına Galatasaray kaptanı olarak çıktı. Bu, kendisinin sahip olduğu deneyimi anlayabilmek, herkesin ona ne kadar güvendiğini anlatabilmek adına önemli bir örnek. Üç pozisyonda da önemli oyuncuların olması büyük avantaj.''

-''ARDA GİTTİKTEN SONRA 10 NUMARA TALEBİM OLDU''-
    Galatasaray'da 10 numaralı formayı giyen Brezilyalı futbolcu, Arda Turan'ın takımdan ayrılmasından sonra bu numarayı kendisinin talep ettiğini ifade etti.

Sezon başında 4 numaralı formayı giyen ancak sezona 10 numaralı forma ile başlayan Melo, o süreçle ilgili olarak, ''Arda'nın gitmesinden sonra böyle bir talebim oldu. Ancak kesinlikle herhangi bir baskım yoktu. Ardından bir süre geçti. Hatta 10 numarayı aldığımı bir arkadaşımdan öğrendim. İnternette görmüş, bana haber verdi. Benim için de sürprizdi. Bir numara takıntım yok aslında, 4 numarayla da oynarsınız, 5 numarayla da, önemli olduğunu düşünmüyorum. Geçtiğimiz sezon, biliyorsunuz, Lassana Diarra Real Madrid'de 10 numarayı giydi. Önemli olan saha içindeki performans'' diye konuştu.

-''TEKMEYE KAFA ATASIM, ÇİMİ ISIRASIM GELİYOR''-
    Brezilyalı futbolcu, sarı-kırmızılı taraftarların kendisini çok iyi motive ettiğini dile getirerek, ''Flamengo'da yetiştiğim için küçük yaşlarda buna alışıktım. Onlar da Galatasaray taraftarı gibi takımını 90 dakika boyunca destekleyen, onu sürekli ileri götüren bir gruptu. Ama Galatasaray'ın sahip olduğu taraftar topluluğuna ne Juventus'ta ne de Avrupa'da oynadığım herhangi bir takımda rast geldim. Beni farklı bir havaya sokuyorlar. Galatasaray taraftarının bana verdiği destekle maç içinde tekmeye kafa atasım, çimi ısırasım, yiyesim geliyor'' diye konuştu.

AJANSSPOR

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

"Galatasaray taraftarının bana verdiği destekle maç içinde tekmeye kafa atasım, çimi ısırasım, yiyesim geliyor.''

Felipe Melo

Her şeyi özetliyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

http://www.fotomac.com.tr/Galatasara...saray-israfmis

Podolski için israfmışız.Tabi Köln gibi dünya markası bir takım dururken Galatasaray kimmiş?Küme düşmeme gibi büyük hedefleri olan bir takımın taraftarına şirin gözükmek için yapmış olduğu bir yorum.Umarım bir gün Podolski'li Köln'le maç yapma şansımız olur ve Galatasaray kimmiş gösteririz.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Fotomaçın haberlerine ne inanıyon ya yalandır

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Fotomaçın haberlerine ne inanıyon ya yalandır
    Evet inanıyorum.Eğer yalansa sözlerimi geri alırım.Ama durup dururken böyle yalan haber yapacaklarını sanmıyorum.Akılsız mı bunlar ?

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Evet inanıyorum.Eğer yalansa sözlerimi geri alırım.Ama durup dururken böyle yalan haber yapacaklarını sanmıyorum.Akılsız mı bunlar ?
    akilli mi sence?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    akilli mi sence?
    http://www.bild.de/sport/fussball/po...9378.bild.html

Und an das 10-Millionen-Euro-Angebot von Galatasaray Istanbul verschwendet er keinen Gedanken mehr.
    Burada Galatasaray'ı düşünmek israfmış gibi bir şey yazıyor.Tam emin değilim ama bir nevi Fotomaç'ın haberini doğruluyor.Eğer Almanca'sı iyi biri varsa bunu çevirebilir.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

podolskinin agzindan cikan bir yorum degil o gazetenin yorumu.. galatasaraydan gelen 10 milyon euroluk teklifi aklindan cikardigini yazmislar.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    podolskinin agzindan cikan bir yorum degil o gazetenin yorumu.. galatasaraydan gelen 10 milyon euroluk teklifi aklindan cikardigini yazmislar.
    Eğer Google Chrome kullanıyorsan sayfayı Türkçe çeviri yaparak okuyabilir ve ne demek istediğini az da olsa anlayabilirsin Ayrıca bir gazetenin ''Galatasaray Podolski için israf'' demesi gazetenin değil oyucunun yorumudur.Benim bildiğim gazeteler böyle konularda şahsi yorum yapmaz.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Eğer Google Chrome kullanıyorsan sayfayı Türkçe çeviri yaparak okuyabilir ve ne demek istediğini az da olsa anlayabilirsin Ayrıca bir gazetenin ''Galatasaray Podolski için israf'' demesi gazetenin değil oyucunun yorumudur.Benim bildiğim gazeteler böyle konularda şahsi yorum yapmaz.
    türkce ceviri yapmama gerek yok almanyada yasiyorum ben

Mesaj Yetkileri