Aynen. Sonunda kaçırmadan izleyeceğim Euroleague maçlarını.
Aynen. Sonunda kaçırmadan izleyeceğim Euroleague maçlarını.
NTVSpor'a geçmesi cidden mükemmel oldu Sonunda Avrupa maçlarımızı özgür bir biçimde izleyebileceğiz.
Paok'u 59-70 yeniyoruz son 5 dakika. Gordon harika oynuyor.
Jamen Lucis Galiba cok iyi oynuyor top kapiyor sayi atiyor ne ararsan var adamda
Songailada iyi ama lakovic tutukdu biraz , bu arada andric ile enderde cok iyi
77-64 aldık Paok maçını.Kaldı 2
İkinci devre çok iyiydik. Lakovic'in tutuk kalması bizi fazla zorlamadı bu iyi oldu. Lakovic'i de 1 gün daha dinlendirmiş gibi bir şey olduk. Form tutar yakında.
O değil de Gordon insan mısın abicim?![]()
Lakovic ne büyüksün sen.![]()
Galatasaray Lakovic'i alarak sadece 1 oyuncu değil,aynı zamanda da bir lider transfer etti.
Bu sezonki en iyi transfer görünen o ki Gordon. Müthiş bir savunmacı ve her türlü pis işi yapıyor. Geçen sene bu rolü Shipp çok iyi üstlenmişti. Bu sene bu işleri ondan daha iyi yapan, tam bir takım oyuncusu olan bir Gordon var elimizde. Shipp ve Gordon yarın da Rytas'a karşı ribaundlara yardım etmeliler zira ribaundlar yarın çok önemli. Çok önemli uzunları var Rytas'ın, baya tehlikeliler. Ben kazanacağımızı düşünüyorum.
ve Galatasaray Euroleague'de!
Süpersiniz aslanlar. Euroleague'deyiz.
Helal olsun Galatasaray'a. Euroleague'de sonsuz başarılar!
Euroleague'deyiz. Bileğimizin hakkıyla güzel oyunumuzla bu arenadayız.![]()
Helal olsun bizimkilere...Kadro kaliteli zaten Euroligde iyi işler çıkarırız diye düşünüyorum...
Bir sağlam pivot ile GS Eurolig'de top 16'ya kalır.
Süpersiniz çocuklar hepinizi tebrik ediyorum!
Helal olsun bütün Aslanlara, müthiş oldu bu. Devamı da gelecek...
Bu takımı 1 senede Euroleague'e taşıyan 2 adama; Hakan Üstünberk ve Oktay Mahmuti'ye ne kadar teşekkür etsek az. Helal olsun hepinize helal !
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
I feel devotion. Galatasaray feel devotion.
Bu arada D grubunda Barcelona, Montepaschi Siena, Unics Kazan, Asseco Prokom ve Union Olimpija ile mücadele edeceğiz.
Takviye gelecekmiş takıma, o şekilde söylentiler var. Şu anda takımımız oldukça uyumlu gözüküyor, bu uyumu bozmayacak Mahmuti'nin Aslanı olacak iyi oyuncu/oyuncular gelsin. Şu andaki kadro bile geçen seneye nazaran çok kuvvetli ama artık bir kulvar daha eklendi, takviye çok iyi olur.
Tebrikler Galatasaray'a... Gerçekten mükemmel iş çıkardılar,mükemmel...
Basketboldan pek anlamam ama Barcelona, Siena, Kazan ve Olimpija takımlarının iyi olduğunu biliyorum. Çetin bi mücadele olucak. Başarılar Aslanlarımıza.
İlk 4'e kalırız bence grupta. Kalıplı, ribauntçu ve caydırıcı bir uzun bulursak (hocamız her ne kadar gerek görmese de) ilk 3'e gireriz.
Boyalı bölgeye bi yarma şart. Biz geçen yıl Vidmar sakatlanınca öyle bi adamın ne kadar gerekli olduğunu gördük.
Furkan'ın dakikalarını baltalayacak diye korkuyorum eğer bir uzun gelirse. Euroleague'de süreleri sınırlı kalabilir fakat ligde 20 dakika filan alsa Furkan hem kendisi hem biz için iyi olur.
Ama kalıplı, sert bi uzun da çok lazım. Andric çok yumuşak kalıyor, Furkan da tecrübesiz kalıyor.
Bu arada CSKA Kirilenko ile 3 yıllık sözleşme imzalamış. Korkunç bir takım oldular.
Furkan Tecrubesiz,Andric iyi ama yetersiz kalir bence o bolgeye cok saglam bir adam sart