Umarım Almanya maçında M.Ekici ile falan başlamayız. Henüz milli takıma hiçbir katkı yapamadı ve zamana ihtiyacı var.
Umarım Almanya maçında M.Ekici ile falan başlamayız. Henüz milli takıma hiçbir katkı yapamadı ve zamana ihtiyacı var.
Gökhan iyileştiki İ.B.B maçında oynaması bekleniyor...
Hiddink geldiğinden beri ilk defa doğru düzgün,güzel bir Milli Takım kadrosu olmuşBeğendim bu kez
Selçuk Şahin, Hakan Balta gerçekten gereksizler şu kadroda.
Last edited by ForsakeN : 02.Ekim.2011 at 19:31
Tolga sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılmış.Zaten oynamayacaktı yorulmasına gerek yoktu dinelnsin o arada.
Tolga yerine Hakan Arıkan davet edilmiş .
Burak Yilmazin oynamama durumu varmis heralde, Eskisehir macinda ayagi delinmis. Bi ara aynisi Ardanin bacagina olmustu sanirim
Burak oynamazsa çok kötü olur...Bu arada Selçuk sanırım Almanya maçında oynayabilecek...
Cezalı bir oyuncu (Selçuk), önümüzdeki ilk maçta (Almanya) oynayıp ikinci maçta (Azerbaycan) nasıl oynayamayacak? Ben bunu biraz karmaşık buldum.
İşin aslı şu; Selçuk 2 maç ceza aldı ama UEFA bu cezanın 1 maçını, bir nevi şartlı tahliye misali erteledi. Önümüzdeki 3 sene içerisinde herhangi bir milli maçta kırmızı kart görecek olursa, alacağı cezaya bu 1 maç da eklenecek.
UEFA da bizim Federasyon gibi idare-i maslahat yapmaya mı başladı acaba?
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Sanırsam federasyon cezayı indirdi Avusturya maçında bitti o ceza...Almanya sahada olacak sabah okumuştum bi haber ama tam hatırlamıyorumBaga'nın yazdığını diyorsan maç sırasını karıştırmış
![]()
Selçuk'un 1 maçlık cezası ertelenmiş.Yani Almanya maçında oynayabilecek.2 maç ceza almıştı sanırım.Azerbaycan maçında oynamayacak.Daha sonraki bir maçta da oynamayacak.
Abi 2 maç cezası yok muyduİlk maçlık cezası daha sonraki maçlardan birine ertelenmiş işte
![]()
İlk maç cezasını Avusturya karşısında çekti.Kalan ceza da ertelendi![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Öyle saçma şeymi olur 1 maça indirilmiştir o ceza...
Avusturya maçında bir maç gittiyse geri kalan bir maçı da Almanya maçından sonra oynayacak demek kiÇünkü haberlerde defalarca gördüm ceza kaldırıldı demiyordu ertelendi diyordu.
Tam olarak kaldırılmadı.3 yıl içinde bir milli maçta tekrar kırmızı kart görürse o ertelenen 1 maç cezasına eklenecek![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bizim Federasyon'un acayipliklerine öyle alışmış ki bünyeler, artık sağda-solda neyle karşılaşsalar garip gelmiyor.
Aygün, sence mantıklı bir ceza erteleme biçimi mi bu?
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Ersun Yanal'ı kovmuşlar. Helal Aydınlar saçmalamaya devam ediyorsun.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Mehmet Aurélio seçilmiş vay be. Bence seçilmekle kalmayıp ilk 11'de oynamalı da.
FM Gazetesi
İlk Maç Azerbaycan Değilmiydi Ben Almanya ile Azerbaycandan Sonra Oynayacağız Diye Aklımda Kalmış Pardon.
Cezanın Ertelendiğini Yeni Bir Ceza Alırsa Ona Ekleneceğini İlk Defa Duydum Gördüm Bir Yaşıma Daha GirdimFifa'nın da Kafa Güzel Sanırım. Ertelenmeseydi Azerbaycan Maçında Sahada Olacaktı
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Hücum hattı zayıf ve alternatifsiz bir kadro olmuş.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
11 Ekim Salı günü Azerbaycan'la karşılaşacak A Milli Takım'da Volkan Demirel sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldı. Volkan'ın yerine aday kadroya Fenerbahçeli Mert Günok davet edildi.
Tolga Zengin de sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılmıştı.