1 ile 30 arası toplam 472 sonuç

Konu: FM 2012 - Yeni Özellikler

Hybrid View

Quote Originally Posted by yıldo_23 View Post
    bu senede top bizdeyken ve top rakipteyken dizilis imkani vermiyor sanirim taktik ekrani..kesinlikle almam 2012..!yenilik falan degil bu taktik ekranindakiler..
    Bu CM'nin En Güzel Özelliğiydi Ama Bunu FM Komutlarla Hallediyor

Quote Originally Posted by cmyksl55 View Post
    ALmanya milli takımı da düzeltilsin bir zahmet. Kaç senedir böyle bizde alıştık artık düzeltilmesi yönünde bir yorum dahi göremez oldum forumda. Almanya milli takımının hali oyundaki en büyük saçmalıktır. Lütfen düzelmesi için bir şeyler yapılsın.
    Bu da FM Yapımcılarının Cimriliği Ya İstenilen Ücreti Vermiyorlar Ya da Almanlar Çok Aç Gözlü Haddinden Fazla İstiyorlar Haklarını.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2005

Bu da FM Yapımcılarının Cimriliği Ya İstenilen Ücreti Vermiyorlar Ya da Almanlar Çok Aç Gözlü Haddinden Fazla İstiyorlar Haklarını.[/QUOTE]

Ya Japonlar

Afrika'nın en iyi liglerinden olan Mısır veya Tunus ligi'de eklenseydi keşke.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Bu da FM Yapımcılarının Cimriliği Ya İstenilen Ücreti Vermiyorlar Ya da Almanlar Çok Aç Gözlü Haddinden Fazla İstiyorlar Haklarını.
    Bildigim kadariyla EA'nin Almanya'nin haklarinin tek sahibi olmak icin bir anlasmasi var.

Japonya icin de bir Japon sirket ile benzer bir durum var bildigim kadariyla.

Zaten mevcut editor nedeniyle artik yeni bir lig eklenecegini sanmiyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

[QUOTE=BaGa TaRKaN;2103255]Bu CM'nin En Güzel Özelliğiydi Ama Bunu FM Komutlarla Hallediyor

nasil hallediyor acaba.?ornek:barca'nin taktiginde oldugu gibi top barcali oyunculardayken iki dc'nin saga ve sola kaymasi ve ortadaki acilan bosluga dmc'nin girmesi top karsi takima gecince klasik dortluye donup dmc'nin yerine gecmesini fm komutlariyla yapabiliyomuyuz?ben simdiye kadar yapamadim da..!!!

Mesaj Yetkileri