daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Rahat bir maç olacaktır bizim içinFarklı bir galibiyet bekliyorum.3 veya 4 tane atarız.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bu maç almalıyız. 3 puan gerisi yalan.
Her 'rahat' maçta olduğu gibi bu maçtada berabere yada yeniliriz gibime geliyor.
Faruktan sonra birde Galatasaray totemi çıkmış iyi iyi her hafta konusuna yaz
Rahat bir maç olacağını pek düşünmüyorum ben hep rahat görülen maçlar zor olmuştur...Zor görülen maçlar ise kolay
Eskişehir örneği verebilirim
ama yinede alacağımızı düşünüyorum Elmander reyizden 2-3 gol bekliyorum
![]()
Eskişehir maçına yazdım tuttu birader yazacağım tabi.![]()
Muslera kalede olacak.
Direk kırmızı 2 maç ceza değilmi yahu1'e mi indirilmiş...Gerçi farketmiyor Aykut reyizde iyi
![]()
Kotu bir ankargucu var karsimizda zor mac olucak bence bizim kazanmamiz lazim diye dusunuyorum deplasman maclarinida bi seriye baglasak iyi olur evimizde 2/2 yaptik deplasmandada sart artik 3 puanlar 0-1 veya 0-2 kazaniriz.
Ankaragücü paramparça bir takım oldu çıktı.Gs'yi rahat bir galibiyet bekliyor.
Melo iyi oynasın yeterMalum kaptan yaptık Fantezi Futbol'da
Şaka bi yana Galatasaray'ın gerçekten çok rahat bi galibiyet alacağını sanıyorum. Elmander şov olabilir maçta.
Tek farkla kazanacağız gibime geliyor. Deplasmanda zorlanıyoruz, ama Ankaragücü de gerçekten kötü durumda. Bundan faydalanıp farklı bir galibiyet çıkarabilsek deplasmanda, hem takıma güven gelecek, hem de seri başlangıcı olabilir ama ben yine de tek farkla kazanacağımızı düşünüyorum. Önemli olan deplasmandan 3 puanı çıkarmak ilk etapta, skor ondan sonra geliyor.
Ankaragücü yavaş yavaş düzeliyor.Zor durumlar birazda olsa geride kaldı.Skorlar aldatmasın.Hafta sonu bunu kanıtlayacaktır Ankaragücü.Kazanamasa da zorlayacaktır.
eto'o bitmiş.
Galatasaray şampiyon olmak istiyorsa kazanır
kazanamazsa isteği biraz zor olur
...
G.Saray kötüde oynasa karşısında dağılmış bir takım olacak. A.Gücü kötü durumda. G.Saray kötü oynayabilir, baskı altında olabilir ama bu maçı kaybetmeleri çok olasılık dahilinde değil. Bankoya yakın olarak G.Saray kazanır diyorum.
Bu maçta A.Gücü tarafından maç günü Pazar, gişede bilet bulunabilir mi acaba, Fiyatı felan ne olur ki?
Bilet bulunur diye tahmin ediyorum.Gecekondu tarafından kesin bulunur.
Bilet fiyatları kale arkası 10, maraton 20 lira.
Last edited by kalemci : 01.Ekim.2011 at 04:44
eto'o bitmiş.
Hücum anlamında sıkıntımız var, fazla pozisyona giremiyoruz, yakaladığımız pozisyonları da atamıyoruz. Geçen haftaki goller duran top + karambol şeklinde geldi. Bu hafta farklı olur umarım, organize bir atakla gol bulalım, duran top vs olan gollerde işin kaymağı olsun. Savunma anlamında pek sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum, hakemlerin ön planda olmadığı, sakatlıkların yaşanmadığı bir maç olmasını temenni ediyorum.
...
geçen maçın skorunu bilmiştim 2 0 biticek diye bu maçta skor tahmini yapmak çok zayıf nedeni ankaragücü eskisi gibi güçlü bir takım değil sapara vittek ve sestak gibi güçlü oyuncuları yok yönetimde zaten bir kriz söz konusu ancak bu durum bizi oyundaki isteğimizin düşeceği anlamına gelmemeli çünkü ankara deplasmanları zor deplasmanlardır dikkat etmeliyiz
Galatasaray: Muslera, Gökhan, Ujfalusi, Hakan, Sabri, Riera, Engin, Selçuk, Melo, Kazım, Elmander
Ankaragücü: Özden, Tisdell, Ediz, Uğur, Kağan, Özgür, Aydın, Rajnoch, Hürriyet, Turgut, Ergin
galatasaray ne olursa olsun kazanmasını bilicektir a.gücü çok kötü bu sene
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
selcugun ortasinda Rajnoch ters kafa vurusu ile kendi kalesine atti 0-1 ondeyiz
3000. golü rakip oyuncu attıNe şansmış bizdeki de
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
3000. Gol Rajnoch´tan Geldi![]()
Kazimmmmm 0-2 oldu mukkemmel gol
Engin baytarada helal olsun
yavrum colin![]()
Kazım astı astı.