daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Cernat ve Shelton'dan şov bekliyorum Karabükspor rahat bir galibiyet alır gibime geliyor.
Karabük'ün avantajı geçen yıldan buyana aynı kadro ile oynuyorlar. Oyuncuları birbirini tanıyor. Ligin ilk yarısında toplayabildiğimiz kadar puan toplamalıyız. Dolayısı ile transfer döneminde ligdeki konumumuza göre hamleler yaparız.Kadro olarak bence iyi durumdayız.Final paslarında dikkat etmeliyiz.Deplasmanda daha iyi oynuyoruz.
Deumi galiba sakat..
Metin diyadini anlamiyorum Dalmat"i neden oynatiyor performansi iyi degil.
Dalmat savunmayada çok yardım ediyor. Aslında ilk yarı iyi oynutor. 2.yarı oyundan düşüyor. Ribeiroyu erken kullanmalı,Hoca birde aynı onbirde sırar ediyor.Çünkü yeni kurulan bir takımız. Takım içersinide istikrar ve uyum çok önemli..Dalmat,Tekke falan fizik olarak hazır değil.Sürekli oynayarak form tutarlarsa çok yararlı olurlar.
Onbirimiz : Fornezzi, Garcia, Numan, Yalçın, Emre, Onur, Gosso, Culio, Stancu, Dalmat, Fatih Tekke
Karabükspor 11'i : Tomic, Erdem, Muhammed, Nikolic, Seric, Ragued, Mehmet Çakır, Birol, İlhan Parlak, Cernat, Shelton
0-2 iilk yarı sonucu.. Goller; Stancu,Tekke
Shelton,Numan,İlhan Parlak sakatlandılar.Hakem kartlarını bolbol vermeye başladı. Maçta kırmızı çıkabilir.
Ligde şuana kadar bütün maçların 2.yarılarını kötü oynadık. Umarım çok yaslanmayız.Hakemde biraz etkilenmeye başladı. 2.yarı bol bol kontralarda olacaktır. Ribeiro hamlesi erken gelebilir.
Gosso amatörce kart gördü.Cezalı duruma düşdü.Numan çok iyi idi umarım aramayız.
Stancu nasil atti acaba merak ettim![]()
Maçın berabere biteceğini düşünüyordum, artık son anlar herhalde maçta Orduspor önemli bir 3 puanı cebine koydu. Helal olsun.
Bu arada maçın üst olmaması halinde çok iyi giden süpriz kuponum patlamış olacak, tekten yatarsam alacağı olsun bu takımların.
1 dk bile geçmeden edit: 1-2 oldu skor, illa yazmak gerekiyormuş demek ki.![]()
Fornezzi şuanda ligin en iyi kalecileri arasındadır. Gosso-Onur ortasahası savunmayı çok iyi toparlıyor. Özellikle onur bizi şaşırtmaya devam ediyor. Her hafta üstüne koyuyor formayıda kaptırmıyor.Tekke gitgide daha iyi duruma gelecek. Dalmat'ın ise ne yapacağı belli olmuyor.Savunmada Yalçın tam bir sigorta durumunda..Burası süperlig evimizde puan kaybederiz deplasmanda vururuz. Bu ligde her puan önemlidir.Milli maç arası bize ilaç gibi gelecek. Sürekli aynı onbiri oynarak takım içerisinde uyum ve istikrar artıyor. Gosso'yu umarım eses maçında aramayız. Ali göreve hazır ol![]()
Emurafu"ya katiliyorum Fornezzi gercekten cok iyi kaleci ve tam bildigim kadari ile geldigi lig yani avusturya"da en iyi kaleciydi diye biliyorum
Avusturyada yılın kalecisi seçilmişdi.