ucuz olsun fiyatı en fazla 3.5 milyona alınsın
ucuz olsun fiyatı en fazla 3.5 milyona alınsın
matias fernandez colo coloda oynuyo süper
mikel obi lyonda 1 milton dolarkolay gelsin
sagol kardes ama 3.000.000 alacam yani klübü kabul edecek bu fiyata
bir tanede ben bilimmm ama bıktım artık bunda NİKO KRANJAR dünya kupası yıldız adayı kendisi
nashat akram,marco antonio,lebohang mokoena,benedict vilakazi,chavdar yankov,eddie gaven sen hepsine 3 ml teklif et belki kabul ederler...
sagol varol
stilian petrovu ben 2 ye almıştımm sende bi teklif yap istersen...
pardo yu al.iki sene de kendini ikiye katlamazsa bende oyuncu değiliim
Ama mokoena yı verirler![]()
lucasla gavenede bak derim
matias fernandezz
pablo vitti ye de bakabilirsin
hem genc hem turk hemde cok yeteneklı hemde 3 tane adam onerıyım sana olcan adın cafercan aksu ırfan basaran ılerde 3 u de cok ıyı oluyor ozellıkle ırfan basaran
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
sagolun kardesler
cafercan aksu,irfan başaran,kerlon,furkan baştan.
cafercan aksu
bazi takimlarda tutan bazi takimlarda tutmayan bi adam var. matias ericsson. 1.5 milyona bile kapatabilirsin.
arkadaş vilakazi yi al istersen fena değil 3.000.000m de gelir herhalde
portekiz liginin penafiel takımında YAN die bir futbolcu war 30 yaşında az bütçeli takımlar için ideal..AMLC oynuo ..
iide pablo vitti forvetOriginally Posted by lailaman
mokoena var arkadasim
matiaz fernandez veya MokoenaOriginally Posted by anakonda52
sasha ıakovenko ve lupoli iyi al derim yada metias fernandez
ya ben bi ısınamadım şu matias fernandez e profili kötü bnce. ben sana tek bişi diyim mülayim erdem i al.ben GS ile çok oynadım hep ya satıodum ya da paf a yolluodum.bi kere panathinaikos maçında oynattım 60. dk da soktum nası çalımlar yapıo.spikerde mülayimden güzel hareket,mülayim nefis oynuo deip duruo. 2 gol attı kazandım
valla 1-2 sene beklersen depetris diye bi oyuncu var baya ucuza kapatırsın.gelecegin yıldızlarından.potansiyeli süper..
eee arkadaş kimi aldın?
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
caner erkin
özgür özcan
furkan bastan
Peki bildiğiniz MC/AMC varmı gençlik ? Lampard 30 yaşına geldi ve Chelsea için bu mevkide adam arıyorum...Ücret sorun değilAbramovich sağolsun £192 M. bütçe var..
Şimdiden sağolun...
Aliaksandr HlebOriginally Posted by Limerick
Tomas Rosicky
Kaka Leite
Bastian Schweinsteiger
Rafael Van Der Vaart
Wesley Sneijder
Leo Messi
Gaetano D'Agostino
Kim Kallström
Thomas Kahlenberg
Roberto Batres
ben cafercan veya mokoena derim.
ya hiç mülayim i deneyn olmadı galiba.bide çocukta öle bi şans warki.bende her maç gol atıo.gol pozisyonuna girmese bile uzaktan fln atıo.her 2 maçta bi adam orta açtımı top kaleye bazuka gibi gidip gol oluo