1 ile 30 arası toplam 84 sonuç

Konu: FM 2008 için 2011-2012 Sezonu Güncellemesi

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Öncelikle yorumların için teşekkür ederim. Bence bununla idare etmen lazım artık çünkü istanbula dönüyorum; okulum başladı. .. İstersen editörü kurcalayıp eksikleri düzeltebilirsin. Sorunlara yine bir kaç yorumda bulunacağım:

atletico'nun kalecisi dediğin eleman 92 doğumlu futbol hayatına 2009da başlamış, izlemediğim için benim ona yapacağım bir şey yok.

Kadrolarda duran eski oyuncular olacaktır. Çünkü tüm kadroların güncel kadrolara ulaşmak zor yani; şöyle diyim; transfer sezonu açıkken ulaşmak zor, çünkü takımların resmi sitelerindeki oyuncu listeleri kalkıyor, ancak bu saatten sonra düzenlemeler yapılabilir onun için de vaktim yok. Ayrıca Süper Lig için güncelleme genelde yabancı oyuncular ve çok bilindik yerli oyuncular üzerine kurulu.

Takımlarda mevcut olmayan yabancı oyuncular ise %90 databasede bulunmuyor, tanımadığım izlemediğim incelemediğim için kendim de yapmak istemiyorum.

Şampiyonlukları güncellemeyeceğimi söylemiştim zaten, eğer 2007 şampiyonlarını 2011 şampiyonlarına göre ayarlarsak, 2007 şampiyonlarının bir şampiyonlugu eksik gözüküyor, zaten yukarıda kupa sahibinin farklı bir takım olması hiç bir şeyi değiştirmiyor, bütçeler ya da itibar etkilenmiyor.

Ek olarak şunu da söylemem lazım, transferleri netten araştırıp kağıtlara not alıyorum, sonra editörde güncelliyorum. ağustos sonu eylül başı gibi büyük bir güncelleme yaptım, kaydedip kağıtları da atmıştım, sonrasından pcnin yeri değişti, ne hikmetse anakart bozuldu, yedeğini almadığım için eski yama üzerine çalıştım ondan dolayı, yaptıgım bir çok güncellemeyi aslında şu an yapmamış da olabilirim, onun için yama bu sezon için sıkıntılı oldu.. zaten bir sonraki sezon için yama yapmayacağım. belki (eğer vaktim olursa) sömestirde ara transfer güncellemesi yapabilirim.
    Last edited by ThersoN : 02.Ekim.2011 at 03:07 Reason: Ekleme

Mesaj Yetkileri