Aynen, on numara olacak. Gıpta ediyorum Fenerbahçe'nin bu yatırımına.
Aynen, on numara olacak. Gıpta ediyorum Fenerbahçe'nin bu yatırımına.
Milli maç arasından sonra sakatlıklar düzelince ideal kadromuza döneriz.
![]()
milli takıma giden oyuncular sakat dönüyor. hemen kadro oluşturmayın derim.
(/s)
sakatlık olacaksa bile uzun süreli olmaz inşallah. ya da en azından bu oyuncular sakat diye haber versinler. özellikle emre-gg-volkan sağlam döner inşallah.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
İnönü'ye kadar yolumuz açık artık.Ben 3 hafta sonra diye hatırlıyorum o maç, orada da eksiklerimizin düzelmesi ve Alex'in derbilere ağırlığını koyma yeteneğiyle istediğimiz sonucu elde edeceğimizi düşünüyorum. Takımdan tüm gidenlere rağmen o kadar ümitliyim ki, normal sezonu nağmağlup tamamlayabiliriz.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Arkadaş bu takımda Sezer oynamalı. Katkı yapacak adamlardan birisi Sezer. Bence bir sonraki maçta direk ilk 11 çıkmalı.
Miros'love Stoch![]()
Şu resmin sağ tarafındaki adam Güizaya benziyor...
Abi adam âmâ.
eto'o bitmiş.
her gün maç devri bitmiş. 11 günde 4 maç sadece Fenerbahçe oynamış oldu böylece...
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
[YOUTUBE="_C8st5PwcLM"]FB[/YOUTUBE]
Muhteşem olmuş.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman rekorlara doymuyor.
F.Bahçe'nin başında çıktığı 39 maçta 76.82'lik galibiyet yüzdesi tutturan Aykut Hoca, rekorlara doymuyor.
Parreira'nın 2. olduğu listede Hiddink 35. sırada kaldı
Aykut Kocaman, F.Bahçe tarihini yeniden yazmaya devam ediyor.. En son geçen sezonun 16. haftasında A.Gücü'ne kaybeden sarı-lacivertliler, ligdeki yenilmezlik serisini 23 maça çıkartırken bu rakamlar genç teknik adamı da sarı-lacivertli kulübün zirvesine çıkardı. F.Bahçe'nin başındaki 39 maçlık görev süresi içinde 30 galibiyet, 5 beraberlik ve sadece 4 yenilgi alan başarılı hoca, yakaladığı %76.82'lik kazanma oranıyla geçmişte kulübe hizmet vermiş meslektaşlarını geride bıraktı..
LÖW 10. BASAMAKTA
İSTANBUL BŞ galibiyetiyle 1995-96'da Kanarya'yı şampiyon yapan ve 34 maçta 26 galibiyet ile 76.4 kazanma yüzdesi yakalayan Carlos Parreira'yı geride bırakan Kocaman, kulüp tarihine adını harflerle yazdırdı. Parreira'yı 139 maçta elde ettiği 71.32'lik yüzdeyle Daum takip ederken, şu günlerde Almanya'nın başında olan Löw'ün 64.71'le 10., Hiddink ise 40.91'lik ortalama ile ancak 35. oldu.
İnternetspor
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Yahu Aykut Kocaman bir 10 yıl daha çalışsa keşke. 10 yıl şampiyon olamasak gıkım çıkmaz. Adam fenomen oldu artık taraftar için.
Bu zor dönemde Aykut Kocaman dışında başka biri olsaydı işimiz çok zor olurdu bence.Futbolcular onu çok seviyor,taraftar onu çok seviyor.Kişilik dışında kimsenin bir sözü olacağını düşünmüyorum.Teknik direktörlük bakımından da elindeki kadrodan maksimum verimi alıyor.İstenmeyen oyuncular Cristian,Bilica'dan yararlanmasını biliyor.Caner'in koyduğu performans ortada.Stoch'u küstürmeyip bu hafta formayı veriyor ve oyuncu yıldızlaşıyor.Her gün biraz daha tecrübe katıyor teknik direktörlüğüne.İnşallah uzun yıllar bu camianın başında kendisini görürüz.
http://www.fenerbahceulkercity.com/
Arenanın işletme hakkı NBA’in en köklü kulüplerinden Los Angeles Lakers’ın ortağı olan ve Staples Center’ı da işleten AEG isimli firmaya verildi.
![]()
İnşallah Gittiği Yere Kadar Devam Eder Severim Bende Aykut Kocaman'ı. Rıdvan Biraz Havalı Falan Ama Aykut'un Demeçleri Olsun Kişiliği Olsun Hep Mütevazi Olduğunu Gördüm.
Oynadığı Dönemde Bile Hiç Komplekslere Girmedi. İstanbulspor'da Bile Hep Oynadı ve Oyun Dışıyla İlgili Şeylerle İlgilenmedi. Böyle Bir İnsana Fenerbahçe Ne Yaparsa Yapsın Hakkını Ödeyemez Gerçekten Çok Aşık Sarı-Lacivert Renge ve Çok da Kişiliği 10 Numara İnsan.
Varsın Yolu Her Daim Açık Olsun Kocaman Büyük İnsan; Ömrü Bahtı Bir Ferguson Olması Dileğiyle...
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Muhteşem ikili yine stadda![]()