Kesinlikle Bursaspor Süper Lige geldiğini bağıra bağıra fazlasıyla belli edecek.
Kesinlikle Bursaspor Süper Lige geldiğini bağıra bağıra fazlasıyla belli edecek.
Galatasaray Maçı Bilet Fiyatları Belli Oldu!
23 Temmuz Pazar günü 2006-2007 sezon açılışında karşılacağımız Galatasaray maçının bilet fiyatları belli oldu...
Biletler 21-22-23 Temmuz tarihlerinde satışa sunulacaktır.Geçen sene kullanılan kombineler sistemden iptal edilmiş olup bu maçta geçersiz olacaktır.Günlük bilet olarak basılacak bilet fiyatlarımız aşağıdaki gibidir...
Açık Kale Arkası : 6 YTL
Kapalı Kale Arkası : 12 YTL
Yeni Maraton : 17 YTL
Maraton : 20 YTL
Kapalı A-C : 40 YTL
Kapalı B: 50 YTL
VIP-1 : 100 YTL
VIP-2 : 75 YTL
VIP 3-4-5-6 : 60 YTL
Ben VIP ten bilet almayı düşünüyorum. Bilet fiyatı önemli değil![]()
Geçen sene ilginç manzaralardan bir tanesi Süpe lig yolcusu kalmasın![]()
Var mı bu taraftar gibi ateşlisi bee !!!
![]()
İÇİMDE BİR YARA!
40 YILDIR BURDAYIZ!
Bursaspor`un Beşiktaş`tan kadrosuna kattığı Sinan Kaloğlu, yeşil beyazlı takımda bulunmaktan dolayı mutluluk duyduğunu söyledi. Kamp döneminin gayet iyi geçtiğini belirten Sinan, `Bursapor Lig A`dan Süper Lig`e şampiyon olarak çıktı. Biz de 10-11 arkadaş kadroya yeni dahil olduk. Uyum sorunumuz yok. Hatta 40 yıldır Bursaspor`da oynuyormuşçasına rahatız` diye konuştu.
BU KEZ KALICIYIM
İstatistik olarak bakıldığında her sene farklı bir takımda forma giydiğini ifade eden Sinan, `Beşiktaş`ta oynarken her sezon başında başka takımlara kiralandım. Bu da ister istemez sıkıntı yaratıyor. İnsan ancak 3 ayda takımına adapte oluyor. Hele kiralık gittiğiniz zaman dengelerde bozuluyor. Bu sezon çok farklı, çünkü artık Bursaspor`un oyuncusuyum. 2 yıllık imza attım ve inşallah daha fazla atarım` dedi.
BURSASPORLU SİNAN
Yeşil beyazlı forma ile başarılı olup A Milli Takım`a kadar yükselmek istediğini de vurgulayan golcü oyuncu Sinan Kaloğlu, şöyle devam etti: `Ben daha önce de söylemiştim. Artık Bursasporlu Sinan olarak anılmak istiyorum. Kafamın yarısında artık Beşiktaş yok. Bu yüzden çok rahatım. Bursaspor, herşeyin tam olduğu bir camia. Burada performansımı daha da arttırmak istiyorum. İnşallah Allah beni Bursa şehrine mahçup etmez.`
ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜM
Bursaspor deplasmanlarına diğer takımlarda oynarken çekinerek geldiklerini anlatan Sinan Kaloğlu, `Yola inanın endişeyle çıkardık. Şimdi ise bu gücü arkamızda hissedecek olmaktan dolayı çok mutluyum. Bursaspor taraftarı Türkiye`ye nam salmış. Bir de ben Beşiktaş`ın Rize ile oynadığı karşılaşmada sergilediğim futbolla çok konuşulan oyuncusuyum. Bursapor`un küme düştüğü için çok üzülmüştüm` dedi.
Kaynak:Olay (nk)