1 ile 30 arası toplam 686 sonuç

Konu: Oyuncu Profilleri

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Konsantrasyon, pozisyon alma ve top kapma dediğin gibi olsa Emre'den daha iyi savunma yapabilen Yaya Toure, Lucas Leiva ve Meireles'ten daha iyi bir profile sahip olurdu.
    Ne alaka yahu bir kere saydığın Yayanın fiziksel özelliği Emrenin fiziksel olarak profildeki konumu ortada 2 sini kıyaslayamassın.Lucasın öyle çok iyi bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum ortalama bir oyuncu keza Meireleste yeni çıkışa geçmiş biri 3 özelliğinin artmasıyla Yaya Tourelerle kıyaslanacak kadar iyi olacağını düşünmüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Ne alaka yahu bir kere saydığın Yayanın fiziksel özelliği Emrenin fiziksel olarak profildeki konumu ortada 2 sini kıyaslayamassın.Lucasın öyle çok iyi bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum ortalama bir oyuncu keza Meireleste yeni çıkışa geçmiş biri 3 özelliğinin artmasıyla Yaya Tourelerle kıyaslanacak kadar iyi olacağını düşünmüyorum.
    Benim orada demek istediğim daha iyi bir oyuncu olurdu değil.Eğer Yaya'ya tackling olarak 14 verilmişse Emre için verilen 13 normal.Emre gibi oyunu iki yönüyle de oynayan biri değil Yaya, daha çok gücüyle sahada kalan bir oyuncu.

Leiva'yı sen beğenmiyor olabilirsin ama futbol dünyasında geçen seneki yükselen performansıyla gayette beğenilen bir futbolcu. Meireles'te aynı şekilde.Zaten Emre'nin profili Meireles ile hemen hemen aynı çoğu yerde de üstün.
    eto'o bitmiş.

Mesaj Yetkileri