1 ile 30 arası toplam 53 sonuç

Konu: FM 2012 Demo - Araştırmacı Puanları?

Hybrid View

İyİ ... bence gayet yenılıkcı tek eksık turkce..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

niye bu kadar takıldınız anlamadım..zorsa zor bu kadar hayranı varsa fmnin mümkün olduğunca iyisini yapmalılar..fmseverlerin de bunu istemesi en doğal hakkı..ben kasımdaki kpdsye o kadar çalışıyorum ki sırf ocakta değil kasımda geçiyim de fm 2012 oynayabileyim diye..hayatımı fmye göre yönlendiriyorum en iyisini beklemek te her fmci gibi en doğal hakkım..neden eleştiriye bu kadar takıldınız anlamadım

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by omersal View Post
    niye bu kadar takıldınız anlamadım..zorsa zor bu kadar hayranı varsa fmnin mümkün olduğunca iyisini yapmalılar..fmseverlerin de bunu istemesi en doğal hakkı..ben kasımdaki kpdsye o kadar çalışıyorum ki sırf ocakta değil kasımda geçiyim de fm 2012 oynayabileyim diye..hayatımı fmye göre yönlendiriyorum en iyisini beklemek te her fmci gibi en doğal hakkım..neden eleştiriye bu kadar takıldınız anlamadım
    Eleştirilmeye kimsenin takılacağını zannetmiyorum. Mesele üslup meselesi daha çok; doğru-düzgün bir biçimde yapılan her eleştiri bu forumda her zaman dikkate alınmıştır.

Bir kaç örnek vereyim:

Çok komik yorumlar atıyorsun...
    Kim size öğretti bu araştırma işini çok merak ettim? Yanlış anlama, dalga geçmiyorum bu sorumda..
    Vay beee... Araştırma ruhu bu olsa gerek
    alla alla nesi zor? zorsa yapmasınlar, daha iyilerine bıraksınlar...
    Birde Messi olcak ilerde demiş biri M.Demirci'den için, neremle güleceğimi şaşırdım.
    İşte son kısımda, futbol cahili olduğunu çok iyi belli ettin
    Ha bide UEFA kupamız var diye ağlamasanız olmuyor...
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Mesaj Yetkileri