Her sene dönen muhabbetler başladı yine.
Ben şayet bu tarz düşünen arkadaşlardan birisi olsam bi sene boyunca otururum kendi datamı hazırlarım editörden ve ekip şeflerine gönderip bir denemesini rica ederim. Bunu yapan var mı çok merak ediyorum ?
İnsanlara bazı işler çok kolay geliyor ancak oyunculara değer girmek yapılan çalışma içerisinde %0,1'lik bir kısım olduğunu bile sanmıyorum.
O kadar çok detay var ki oyunda karşımıza çıkan ve normal karşıladığımız aslında o işler o kadar normal değil. Onu o hale getirmek için sürekli bir çalışma halindeyiz.
Yani profillere girip değerlere bakıp ay bu ne berbat şey bu adamın şu değeri bu olurmu yuh size gibi yorumlar yapıcı değil yıkıcıdır.
Sizlere ve aslında herkese tavsiyem. Beğenmediğiniz bir özellik varsa ve bunu oyunda görüp kanıtladıysanız açılacak olan mevcut konularda dersiniz ki;
Muhammed Demirci'nin teknik değeri çok yüksek her oynattığım karşılaşmada çok yüksek bir topla oynama ve pas istatistiğiyle oynadı mevcut durumuna göre fazla olduğunu düşünüyorum.
Böyle bir mesaj gelse herkes dikkate alır kendisi de dener ve eğer gerçekten öyleyse o oyuncunun belli özellikleriyle oynama yapılır.
Ancak diğer türlü söylenen şeyler hiçbirşey değiştirmez. Çünkü ortada somut birşey yok.

Alıntılı Yanıtla