1 ile 30 arası toplam 1288 sonuç

Konu: Trabzonspor Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    14 Ekim Cuma - 20.00 | Trabzonspor - Ankaragücü
    18 Ekim Salı - 19.00 | CSK Moskova - Trabzonspor
    22 Ekim Cumartesi - 19.00 | Bursaspor - Trabzonspor
    26 Ekim Çarşamba - 20.30 | Trabzonspor - Antalyaspor
    29 Ekim Cumartesi - 19.00 | Gaziantepspor - Trabzonspor

15 gün 5 maç,bu kadar sıkışık trafik fena.Maçlar da zorlu rakiplerle umarım en az hasarla atlatırız.
    Bence artık bu 15 günde 5 maç, 11 günde 4 maç olaylarını geçelim. Biz de 10 günde 4 maç yapacağız, Avrupa Kupaları'nda da mücadele ediyoruz üstelik sizin gibi. TFF ligi ertelemeseydi ve play-off saçmalığını çıkarmasaydı bu kadar sıkışık program da olmayacaktı. G.Antep-BJK maçı bile milli futbolcuların ülkelerine gitmesi dolayısıyla gelen talebe rağmen bu yoğunluk yüzünden ertelenememişti mesela. Yani sözün özü, artık yapacak bir şey yok bu saatten sonra, rotasyondan başka.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Bence artık bu 15 günde 5 maç, 11 günde 4 maç olaylarını geçelim. Biz de 10 günde 4 maç yapacağız, Avrupa Kupaları'nda da mücadele ediyoruz üstelik sizin gibi. TFF ligi ertelemeseydi ve play-off saçmalığını çıkarmasaydı bu kadar sıkışık program da olmayacaktı. G.Antep-BJK maçı bile milli futbolcuların ülkelerine gitmesi dolayısıyla gelen talebe rağmen bu yoğunluk yüzünden ertelenememişti mesela. Yani sözün özü, artık yapacak bir şey yok bu saatten sonra, rotasyondan başka.
    ben sitem etmedim ki zaten.Bunu istyordum sadece umarım az hasarla çıkarız dedim.

Mesaj Yetkileri