1 ile 30 arası toplam 179 sonuç

Konu: FM 2012 Demo Çıktı

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    kontrat sorunu hallolmuş mu acaba dikkat eden oldumu? 1 milyonluk adamları 10 milyona satmamalar, ya da 3000 dolar ile oynayan adamın sizden 1 milyon yıllık istemesi falan devam ediyor mu?
    Deneme amaçlı baktım Adam Johnson 1.5 mil. € alıyor sözleşmede 2.8den açtı menejeri.Zabaleta da 3.3 alıyor ve 5.5 tan açtı görüşmeyi.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Deneme amaçlı baktım Adam Johnson 1.5 mil. € alıyor sözleşmede 2.8den açtı menejeri.Zabaleta da 3.3 alıyor ve 5.5 tan açtı görüşmeyi.
    Maaş ve/veya imzalama ücretini düşür ve kilit tuşuna bas her biri için. Diğer ek maddeleri yükselterek oyuncusuna ek ücretler kazandırmayı düşünür ve anlaşır büyük ihtimal ya da olmaz der geçer. Zannetmiyorum tabi olmaz diyeceğini.

Kesilinkle aynı fiyatı kabul etmez, SI Games bunu düşünmüştür bence. Fiyatı az da olsa yükselt. Detayını kimse ile paylaşmadıkları için ben de fikir yürütüyorum, bildiğimden değil.

Menajer elbette senden fazla isteyecek, çünkü menajerlerin tamamı uçuk fiyatlara kazıklamaya çalışırlar.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Maaş ve/veya imzalama ücretini düşür ve kilit tuşuna bas her biri için. Diğer ek maddeleri yükselterek oyuncusuna ek ücretler kazandırmayı düşünür ve anlaşır büyük ihtimal ya da olmaz der geçer. Zannetmiyorum tabi olmaz diyeceğini.

Kesilinkle aynı fiyatı kabul etmez, SI Games bunu düşünmüştür bence. Fiyatı az da olsa yükselt. Detayını kimse ile paylaşmadıkları için ben de fikir yürütüyorum, bildiğimden değil.

Menajer elbette senden fazla isteyecek, çünkü menajerlerin tamamı uçuk fiyatlara kazıklamaya çalışırlar.
    Arkadaşa cevap olsun diye söyledim zaten hocam , yoksa biliyorum evet düşürüp diğer yerlerden arttırınca kabul ediyor.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post

Gözlemci yolladığınızda, örnek vermek gerekirse, kulübe en az 5 M Euroluk bir teklif yapmanız gerekiyor ve maaş olarak 1.5 ile 2.3 M Euro arası bir maaş vermeniz halinde anlaşabileceğinizi düşünüyor tarzı ibareler var gözlemci raporunda. Zannedersem gözlemciniz ne kadar iyiyse, o kadar kısa bir aralık veriyor. Ve işin en önemli kısmı, adamla masaya oturduğunuzda kapıyı 4 M Eurodan bile açsa, sırayla 1 önerin, 1.5 önerin, en kötü ihtimal 2.3de anlaşacaksınızdır. Eğer diğer şeyleri yükseltirseniz 1.5'a anlaşırsınız.

Mesaj Yetkileri