1 ile 30 arası toplam 686 sonuç

Konu: Oyuncu Profilleri

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Marcelo ve Coentrao'nun 7 yi geçtiği nadir her maç hata yapıyorlar performasları düşük bek olarak GG asistleri ve ileri çıkışlarda etkili top kapmasıda güzel oyun içinde verimli olmuş,puanı iyi oynadığının göstergesi olarak söylemiştim ama hata varmış
    Gokhan'in iyi, hatta cok iyi oldugundan eminim zaten de, ortalamalar yaniltabiliyor. Mesela orta sahanin ortasindaki oyunculairn biraz dusuk ortalamalari. Tabii buna, ozellikle orta sahada savunmada biraz seyirci kalmalarinin da etkisi vardir.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Mesela orta sahanin ortasindaki oyunculairn biraz dusuk ortalamalari. Tabii buna, ozellikle orta sahada savunmada biraz seyirci kalmalarinin da etkisi vardir.

Ya ben buna deli oluyorum orta sahayı bir türlü kuramıyorum çok kopuk oynuyorlar nasıl halledeceğim bunu bilmiyorum puanlarda 7 üstüne çıkmıyor,orta sahada 3 lü oynatıyorum o 3 lü iyi oynadığı zaman her mevki iyi oynayacak buna eminim ama daha çözemedim

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by RasAnt View Post

Ya ben buna deli oluyorum orta sahayı bir türlü kuramıyorum çok kopuk oynuyorlar nasıl halledeceğim bunu bilmiyorum puanlarda 7 üstüne çıkmıyor,orta sahada 3 lü oynatıyorum o 3 lü iyi oynadığı zaman her mevki iyi oynayacak buna eminim ama daha çözemedim
    Benim FM'de tercihim genelde savunma mantalitesi ile oynayip, ozel degisikliklerle savunmayi ileride kurmak ve presi yuksek tutmaktir.

Boylece forvet oyunculari savunma gorevlerini biraz daha ciddiye aliyor ve topu rakip sahada kapabiliyorsun.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Gokhan'in iyi, hatta cok iyi oldugundan eminim zaten de, ortalamalar yaniltabiliyor. Mesela orta sahanin ortasindaki oyunculairn biraz dusuk ortalamalari. Tabii buna, ozellikle orta sahada savunmada biraz seyirci kalmalarinin da etkisi vardir.
    Cok iyi GG ile Serkan Balcı'nın benzer profillere sahip olması düşündürücü...Bana yine CA PA falan diyeceksin...Madem daha iyi oyuncu neden profilleri bu kadar benzer?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by FBUnited View Post
    Cok iyi GG ile Serkan Balcı'nın benzer profillere sahip olması düşündürücü...Bana yine CA PA falan diyeceksin...Madem daha iyi oyuncu neden profilleri bu kadar benzer?
    Soyle cevap vereyim.

Butun ozellikleri 16 olan bir oyuncunun CA'si 200'dur

Butun ozellikleri 15 olan bir oyuncunun CA'si 180'dir.

Butun ozellikleri 14 olan bir oyuncunun CA'si 160'dir.

Bir oyuncunun butun ozelliklerine editor'den 16 girip, CA'yi 160 verirseniz, hemen hemen butun ozelliklerin oyun tarafindan 14 civarina dusuruldugunu gorursunuz. Bunun nedeni de CA ile ozellikler arasinda bir matematiksel iliski olmasi. Oyun, bellirli bir CA icin, toplamda belirli bir seviyede ozelliklerin verilmesine izin veriyor sadece. CA da, oyuncu ozelliklerinin agirlikli (yani ozelligin oyununun mevkisine onemini goz onunde bulundurarak belirlenen katsayilarla) toplamindan baska bir sey degil.

Her ozellikte 1 puan fark olursa, CA 20 puan fark ediyor (asagi yukari Serkan ile Gokhan'in CA'lari arasindaki fark). O sizin ayni olarak gordugunuz profil de esasinda dunyanin en iyi 16. sag beki ile dunyanin 115. en iyi sag beki arasindaki farki gosteriyor.

Mesaj Yetkileri