1 ile 30 arası toplam 686 sonuç

Konu: Oyuncu Profilleri

Hybrid View

Ya harbi anlama zorluğu çekiyor bazıları..Oyuncuların kötü olmasını milli takımın performansına bağlayanlara "Ozaman neden Belçikalı oyunculara laf etmiyorsunuz?" diyorum...Onlar niye bu kadar kötüler madem mükemmel profilleri var?

vedat1987 Misafir

Quote Originally Posted by FBUnited View Post
    Ya harbi anlama zorluğu çekiyor bazıları..Oyuncuların kötü olmasını milli takımın performansına bağlayanlara "Ozaman neden Belçikalı oyunculara laf etmiyorsunuz?" diyorum...Onlar niye bu kadar kötüler madem mükemmel profilleri var?
    İyi milli takıma bağlamayalımda senin çok övdüğün oyuncular kulüp takımlarında şampiyonlar ligi mi kazandılar neyi savunuyorsun arkadaşım. Gökhan Gönüllü, Emre'li Fenerbahçe geçen sene şampiyonlar ligi finalinde milan'la mı oynadı da bizim mi haberimiz yok?

Quote Originally Posted by vedat1987 View Post
    İyi milli takıma bağlamayalımda senin çok övdüğün oyuncular kulüp takımlarında şampiyonlar ligi mi kazandılar neyi savunuyorsun arkadaşım. Gökhan Gönüllü, Emre'li Fenerbahçe geçen sene şampiyonlar ligi finalinde milan'la mı oynadı da bizim mi haberimiz yok?
    Bir takımda 2 oyuncu çok iyiyse şamp. ligini mi kazanması gerekiyor?

vedat1987 Misafir

Bir takımda 2 oyuncu çok iyiyse şamp. ligini mi kazanması gerekiyor?
    Bak güzel kardeşim bir takımda 2 oyuncu çok iyiyse şampiyonlar ligi kazanacak diye bir kural yok tabiki ama madem o kadar iyiler 2 maç kazanıp 2. tura falan çıkarlar. Baktılar o da olmuyor 10 senedir o takımda kalmayıp bu 2 büyük futbolcu ya bunlar tutar büyük liglerin büyük takımlarına giderler. Kapiş?

Bak güzel kardeşim bir takımda 2 oyuncu çok iyiyse şampiyonlar ligi kazanacak diye bir kural yok tabiki ama madem o kadar iyiler 2 maç kazanıp 2. tura falan çıkarlar. Baktılar o da olmuyor 10 senedir o takımda kalmayıp bu 2 büyük futbolcu ya bunlar tutar büyük liglerin büyük takımlarına giderler. Kapiş?
    Sana göre Srna'nın Real Madrid'e gitmesi gerekiyordu 5 yıl önce...

vedat1987 Misafir

Sana göre Srna'nın Real Madrid'e gitmesi gerekiyordu 5 yıl önce...
    Srna takımında kaptan ve Uefa Kupasını sizin stadyumda kaldırdı onu geç başka örnek ver.

Srna takımında kaptan ve Uefa Kupasını sizin stadyumda kaldırdı onu geç başka örnek ver.
    Ne alaka? Ozaman Celtic, Alaves, Metalist falan dünya çapında senin gözünde...

Sen beni anlamak istemiyorsun sadece...Ben Emre neden Xavi gibi değil demiyorum...Emre çalışkan bi adam, müthiş top kapar, şok pres yapar, sezgileri müthiştir ama oyunda neden 13? Onu soruyorum...Ben hızı-hızlanması 20 olsun, natural fitnessi 19 olsun demiyorum..Olması gerekeni söylüyorum...Geçen sene de DMC yapmıştı aynı kişi ve bizi ikna etmeye çalışıyordu..Gel gör ki 4 gün sonra MC yaptı tekrar...

Mesaj Yetkileri