Ya harbi anlama zorluğu çekiyor bazıları..Oyuncuların kötü olmasını milli takımın performansına bağlayanlara "Ozaman neden Belçikalı oyunculara laf etmiyorsunuz?" diyorum...Onlar niye bu kadar kötüler madem mükemmel profilleri var?
Ya harbi anlama zorluğu çekiyor bazıları..Oyuncuların kötü olmasını milli takımın performansına bağlayanlara "Ozaman neden Belçikalı oyunculara laf etmiyorsunuz?" diyorum...Onlar niye bu kadar kötüler madem mükemmel profilleri var?
Bak güzel kardeşim bir takımda 2 oyuncu çok iyiyse şampiyonlar ligi kazanacak diye bir kural yok tabiki ama madem o kadar iyiler 2 maç kazanıp 2. tura falan çıkarlar. Baktılar o da olmuyor 10 senedir o takımda kalmayıp bu 2 büyük futbolcu ya bunlar tutar büyük liglerin büyük takımlarına giderler. Kapiş?
Ne alaka? Ozaman Celtic, Alaves, Metalist falan dünya çapında senin gözünde...
Sen beni anlamak istemiyorsun sadece...Ben Emre neden Xavi gibi değil demiyorum...Emre çalışkan bi adam, müthiş top kapar, şok pres yapar, sezgileri müthiştir ama oyunda neden 13? Onu soruyorum...Ben hızı-hızlanması 20 olsun, natural fitnessi 19 olsun demiyorum..Olması gerekeni söylüyorum...Geçen sene de DMC yapmıştı aynı kişi ve bizi ikna etmeye çalışıyordu..Gel gör ki 4 gün sonra MC yaptı tekrar...