Sayfa 15 / 23 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon
421 ile 450 arası toplam 686 sonuç

Konu: Oyuncu Profilleri

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Selçuk İnan'ın şu profile laf ediyosanız Allah affetmez. Taraflı tarafsız herkese göre geçen senenin en iyi orta alan oyuncusuydu Selçuk. Hatta Şenol Güneş takımın başına geçtiğinden beri olağanüstü bir performans sergiliyodu ve bu profil gayet doğal...
    Ben S.İnan'a laf etmiyorum...Creativitysi düşük bile olmuş ama bana Emre her maç 11 km koşuyor, o yüzden 13 diyen adamlar S.İnan'ın WR'tini 14 yapıyor..İkisinin de top kapması 13? Nasıl oluyor bu? S.İnan mı Emre gibi top kapıyor?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by FBUnited View Post
    Cok iyi GG ile Serkan Balcı'nın benzer profillere sahip olması düşündürücü...Bana yine CA PA falan diyeceksin...Madem daha iyi oyuncu neden profilleri bu kadar benzer?
    Soyle cevap vereyim.

Butun ozellikleri 16 olan bir oyuncunun CA'si 200'dur

Butun ozellikleri 15 olan bir oyuncunun CA'si 180'dir.

Butun ozellikleri 14 olan bir oyuncunun CA'si 160'dir.

Bir oyuncunun butun ozelliklerine editor'den 16 girip, CA'yi 160 verirseniz, hemen hemen butun ozelliklerin oyun tarafindan 14 civarina dusuruldugunu gorursunuz. Bunun nedeni de CA ile ozellikler arasinda bir matematiksel iliski olmasi. Oyun, bellirli bir CA icin, toplamda belirli bir seviyede ozelliklerin verilmesine izin veriyor sadece. CA da, oyuncu ozelliklerinin agirlikli (yani ozelligin oyununun mevkisine onemini goz onunde bulundurarak belirlenen katsayilarla) toplamindan baska bir sey degil.

Her ozellikte 1 puan fark olursa, CA 20 puan fark ediyor (asagi yukari Serkan ile Gokhan'in CA'lari arasindaki fark). O sizin ayni olarak gordugunuz profil de esasinda dunyanin en iyi 16. sag beki ile dunyanin 115. en iyi sag beki arasindaki farki gosteriyor.

Nesil
    2003

Eeee Perpetua hani WR için 13 km koşması gerekiyordu Emre'nin? S.İnan'ın WR 14?? Hani Belçika ve Almanya gibi tempolu maçlarda dili dışarı çıkıp 2. yarının başlarında alınan adam...Bu mu yani? S.İnan mı Emre'den daha çok çalışıyor, koşuyor? Bırak allah aşkına...Siz kimi kandırıyorsunuz...Şimdi Bremen Mızıkacıları...
    Emre'ye work rate icin 17 istendiginde bu cevabi vermistim. Agizdan (veya forumdan) dolma yarim yamalak bilgilerle saldiri mi yapacaksin, yoksa tartismak ve belki de birseyler ogrenmek icin mi varsin burada?

5. Default

Son Sürat Devam Bu Kavga Bitmez

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

selcuk inanin profili gayet iyi olmus korner 15-16 olabilirdi

Nesil
    2003

Sen beni anlamak istemiyorsun sadece...Ben Emre neden Xavi gibi değil demiyorum...Emre çalışkan bi adam, müthiş top kapar, şok pres yapar, sezgileri müthiştir ama oyunda neden 13? Onu soruyorum...Ben hızı-hızlanması 20 olsun, natural fitnessi 19 olsun demiyorum..Olması gerekeni söylüyorum...Geçen sene de DMC yapmıştı aynı kişi ve bizi ikna etmeye çalışıyordu..Gel gör ki 4 gün sonra MC yaptı tekrar...
    Emre'nin DM olmasinin nedeni cok basit. Daum, 42211 (yani GK, DR, DC, DC, DL, DM, DM, MR, ML, AMC, ST) gibi bir dizilis uyguluyordu Fenerbahce'de. Bu dizilisi oyuna ozellikle eklettik. Emre'nin de bu diziliste yedek kalmamasi, Selcuk ve Christian'in beraber oynamamasi icin DM'yi 20, MC'yi 19 yaptik. Bunlar Mayis ayinda oldu.

Sonra Daum gitti, Aykut Kocaman geldi. Onun da tam ne oynayacagi belli olmadigi icin ozellikle bir degisiklige gidemedik. Ne zaman ki ligde bir kac mac oynandi, Aykut Kocaman'in ne yapacagi belli oldu. O zaman MC'ye donduk. Gerci o kadar da buyuk bir mesele degil. Bir oyuncu mevkisi 20 de olsa, 19 da olsa hemen hemen ayni performansi gosteriyor iki mevkide de. Ama saha icinde secilme konusunda bazen sorun yasaniyor.

Eminim ki Daum kalsa ve o 42211 dizilisinde Emre surekli yedek kalsa, sizin ruhunuz bile duymayacakti cunku Fenerbahce ile oynuyor olacaktiniz. Ama ligdeki diger 17 takim ile oynayanlar icin Emre'nin oynamadigi bir Fenerbahce kolay bir rakip oluverecekti.

Bir karar verirken iste bu dusuncelerin hepsi kafadan geciyor.

Emre'nin tackling'e gelince. Emre ikili mucadelelerde gecen yil 90 dakika basina 1 ile 2 arasinda top kapti. Ote yandan Christian icin bu rakam 4-5 idi. Selcuk icin ise 6-7. Emre'nin top kapmalari genelde rakibin attigi pasta araya girerek topu kapmak. Bunun icin tackling degerinin 1 gramlik bir onemi yok.

Tackling nedir peki?

Block tackling: http://www.youtube.com/watch?v=eO40z...eature=related
    Slide tackling: http://www.youtube.com/watch?v=VL7Nil4T4nU

Bunlari yaparken de rakibe faul yapmamak onemli. Arda'nin 12 almasinin nedeni de bu slide tackling isini yaparken hemen hemen hic rakibe dokunmadan, faul yapmadan bunu becerebilmesi. Simdiye kadar 70-80 defa bu hareketi yapip top kaptigini hatirliyorsam, 3-4 defa bunu yaparken faul yaptigini hatirliyorum. Iste bu yuzden Arda'nin dusuk bile olabilir dedim.

Ama Arda genelde bu isi rakip bir takim arkadasi ile karsi karsiya oldugunda, rakibin gerisinden gelerek ve Arda'yi beklemedigi bir anda yapiyor. Bu nedenle de rakibin kendisini hazirlamaya, topu durterek vucudunu top ile Arda arasina koymaya firsati olmuyor. Bu yuzden de 12 yeterli. Ne cok iyi, ne de zayif bir seviyede.

Emre'yi savunmada one cikartan sezileri. Bu sezilerin 15 olmasinin az oldugunu da yukarida yazmistim zaten.

Mesela bu video'nun 20. saniyesinde Emre topu tamamen sezileri ile kapiyor. O sok presi yapabilmesinin nedeni de sezileri zaten. http://www.youtube.com/watch?v=HrLNd...feature=fvwrel

Emre Italya ve Ingiltere'de de tackling'e 13 almisti, o zamandan beri de degistirme ihtiyaci duyduracak pek bir sey de gormedik bence.

Ama seziler konusunda Emre'nin cok iyi oldugunu dusunuyorum. Zaten seziler, soguk kanlilik, kararlar gibi ozellikler bir nevi oyuncunun tecrubesinin gostergesi. Emre de cok tecrubeli bir futbolcu, bunu kimse inkar edemez saniyorum.
    Last edited by perpetua : 10.Ekim.2011 at 14:28

8. Default

Quote Originally Posted by byariff View Post
    selcuk inanin profili gayet iyi olmus korner 15-16 olabilirdi
    Bir de Sen Başlama Arif Yeterince Şikayet Eden Var, Sen İddaaya Odaklan Bari

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Bir de Sen Başlama Arif Yeterince Şikayet Eden Var, Sen İddaaya Odaklan Bari

ahaha bu aralar pek mac yok aga sali ve carsambayi bekliyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

hayır benim anlamadığım adamın yazdığı bu kadar şeye 'istemiyorsan oynama, size özel antu yaması yapsınlar, sitede istemiyorum böyle kişi vs. söylemleri'.. hayır sen ya da ben kim oluyoruz ki bir kişiyi burada istemiyoruz ya da böyle ağır hakaretlerde bulunuyorsunuz..

evet; çok geç gelmiş.. zamanında gelip inceleme bölümüne itirazlarını yapması gerekirdi..

Perpetua herkesin sorusunu gayet iyi açıklıyor. o diğer yorumlara ne gerek var...
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    hayır benim anlamadığım adamın yazdığı bu kadar şeye 'istemiyorsan oynama, size özel antu yaması yapsınlar, sitede istemiyorum böyle kişi vs. söylemleri'.. hayır sen ya da ben kim oluyoruz ki bir kişiyi burada istemiyoruz ya da böyle ağır hakaretlerde bulunuyorsunuz..
    Nedenini tahmin edebiliyorum. Bu forumlarda uzun bir suredir bulunan arkadaslar, agresif tavirlarin bir ise yaramadigini, tepki cektigini bilirler. Maalesef son 3 gundur ozellikle Fenerbahce taraftari olan arkadaslar bu forumlarin adabini pek bilmeden burada oldukca agresif bir tavir sergiliyor.

Her zaman guzellikle soru sorarak, bir ozellige neden belli bir puan verildigini anlamaya calisarak yaklasan arkadaslar bu forumlarda gosterdikleri medeni tavirin karsiligini medeni bir sekilde cevap alarak bulmuslardir.

Mesele antu degil. Mesele bu forumlarda nasil davranacagini anlamadan buraya gelip, baska forumlarda normal karsilanan ama burada hos karsilanmayan davranislari sergilemeleri.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Nedenini tahmin edebiliyorum. Bu forumlarda uzun bir suredir bulunan arkadaslar, agresif tavirlarin bir ise yaramadigini, tepki cektigini bilirler. Maalesef son 3 gundur ozellikle Fenerbahce taraftari olan arkadaslar bu forumlarin adabini pek bilmeden burada oldukca agresif bir tavir sergiliyor.

Her zaman guzellikle soru sorarak, bir ozellige neden belli bir puan verildigini anlamaya calisarak yaklasan arkadaslar bu forumlarda gosterdikleri medeni tavirin karsiligini medeni bir sekilde cevap alarak bulmuslardir.

Mesele antu degil. Mesele bu forumlarda nasil davranacagini anlamadan buraya gelip, baska forumlarda normal karsilanan ama burada hos karsilanmayan davranislari sergilemeleri.
    hayır, benim dediğim o değil. karşı tarafta hakaret tarzında mesajlar yazıyor bu arkadaşlara.. ben diğerlerinin üslubuna doğru demedim ama onlara itiraz edenler daha ağır konuşuyorlar..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Selçuk İnan profili buysa yerinde olmuş geçen seneki performansıyla haketmişti madem bulunabiliyor bu profiller Mehmet Topuz varsa koyabilir misiniz ?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    hayır, benim dediğim o değil. karşı tarafta hakaret tarzında mesajlar yazıyor bu arkadaşlara.. ben diğerlerinin üslubuna doğru demedim ama onlara itiraz edenler daha ağır konuşuyorlar..
    Bence herkesin sakin olmasi ve oyunda verilen degerleri olgunlukla karsilamasi gerekli.

Hatamiz pekala olabilir. Kimse kusursuz degildir. Hatamiz ve eksiklerimiz olabilecegini dusunmesek, ne bu elestirilere cevap veririz, ne de arastirma icin ozel bolumler acariz (bir kac gune arastirma bolumu de acilacak bu arada, veritabaninin bize geri donmesini bekliyoruz). Kimse de bu bolumleri acmamiz icin zorlamiyor zaten bizi.

Hatta elestiriyi bu kadar cok tesvik eden, her takim icin ozel bolumler acan, acilan bolumlerde oyuncu profilleri uzerinde her yonde tartisma olmasi amaciyla oyundaki profillerini konulara asarak oyunu oynayanlardan geridonus bekleyen baska bir arastirma ekibi bulamazsiniz, bildigim kadariyla.

Inaniyorum ki bir kac yildir bu isi yapan ve oyuncu ozellikleri konusunda ortalama bir FM oyuncusundan cok daha fazla bilgisi olan arastirmacilar, herhalde o ortalama bir FM oyuncusundan daha cok analiz etmistir yaptigi profilleri. Bu nedenle beklenilen tek sey saygi. Her yaptigimiz dogru olmayabilir ama yaptigimiz dogrularin, yanlislardan kat kat daha fazla oldugundan eminim.
    Last edited by perpetua : 10.Ekim.2011 at 16:18

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Birşey sormak istiyorum Volkanın one on ones ı 10 penaltılarda bire bir kalıyor oyuncuyla kaleci.Volkanın penaltılarda iyi olduğunu hepimiz biliyoruz acaba bu 1 e 1 in penaltıya etkisi oluyormu oyun içinde penaltılarda çok kötüde bu yüzden soruyorum

16. Default

Zannetmiyorum, Penaltılarda 1'e 1'in Etkili Olduğunu Daha Çok Konsantrasyon ve Sezgilerle Alakalı Olması Lazım

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Birşey sormak istiyorum Volkanın one on ones ı 10 penaltılarda bire bir kalıyor oyuncuyla kaleci.Volkanın penaltılarda iyi olduğunu hepimiz biliyoruz acaba bu 1 e 1 in penaltıya etkisi oluyormu oyun içinde penaltılarda çok kötüde bu yüzden soruyorum
    Hic ilgisi yok.

Penaltilar icin onemli ozellikler ceviklik, hizlanma ve refleks.

18. Default

Ek Olarak Konsantrasyon ve Sezilerde Önemli Değilmidir Atılacak Yeri İyi Takip Etmesi ve Topu Takip Etmeside Önemli Olması Gerekmez mi? Ondan Sonrada Ani Bir Refleksle Topa Doğru Hamle Yapması Önemli. Tabi Penaltılara Konsantre Olmak da Gerekir

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Hic ilgisi yok.

Penaltilar icin onemli ozellikler ceviklik, hizlanma ve refleks.
    Anladım saolun hızlanması 11 olsa olur ozaman çeviklik ve reflex özellikleri sağlam hızlanmadan dolayı kurtaramıyor sanırım.

Baga nın dediği gibi konsante eksikliği kurtarışlarda ortaya çıkar gibime geldi oyundada bu özelliği zayıf Volkanın bu yönden bir değerlendirme yapabilir misiniz ?

Quote Originally Posted by caner485 View Post
    beğenmiyosan gerçekçi bulmuyosan oynamazsın oyunu bu kadar basit wır wır ötmenin anlamı yok ! gecen sene selcuk ıle emrenın ne yaptığı ortada zaten.transfer donemınde gs değıl febe'yi tercih etseydı emre gıbı onuda reyiz yapardın sen ama tarafsız bakçak olursak gecen sene selcuğun emreden daha fazla iş yaptığı ortada eğer ligde sadece febe maçlarını takıp etmedıysen nokta.
    Bu tür mesajlara izin veriliyor mu artık bu forumda?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Bu tür mesajlara izin veriliyor mu artık bu forumda?
    Verilmiyor. Dikkatimizden kacmis. Geregi yapildi.

günlerdir fanatizm yapan diğer taraftarların sayfalarca yayınlanan mesajlarıda dikkate alınır umarım

@perpetua

Genel olarak araştırma iyi olsa da bence en büyük problem herkesin kendi bakış açısına göre değer vermesi. Örneğin bu konudaki en büyük fark Dia-Sercan(hız, hızlanma) karşılaştırması ve yabancılardan örnek verecek olursak Pique-Terry karşılaştırması(teknik veya pas değeri arasında 1 puan fark var ve bu en kibar tabirle gülünç).

Aynı şekilde İngilizlerle İspanyolların yaratıcılık değerleri arasında da büyük bir fark var. Messi'nin bence gözü kapalı 20 olması gereken yaratıcılığı 17 mi ne, eğer İngilizler Messi'nin profilini yapsa bu değer en kötü 19 olurdu.

Gelmek istediğim nokta, SI yetkilileri bu konu üzerine kafa yoruyor mu, yani bir özellik konusunda bir oyuncuyu en yüksek nokta gösterip puanlamanızı buna göre yapın diyor mu? Yaptıklarını pek düşünmüyorum çünkü ülkeler arasındaki değerlerde büyük farklılıklar var. Eğer bir oyuncunun konsantrasyon değerini verirken Xavi ile kıyaslayın denirse daha gerçekçi değerler verileceğini düşünüyorum.

Ayrıca kaleci değerlerini verirken de gerçeğe göre değil maç motoruna göre değer verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Volkan'dan örnek verirsem, bire bir özelliğinin 10 olması normalde iyi bir değer fakat FM'de her maçta 10 civarı karşı karşıya pozisyon olduğundan bu değer düşük kalabiliyor.

Uzun bir mesaj oldu ve derdimi çok iyi anlatamadım.
    Bu konulardaki düşüncelerini merak ediyorum.

oyuncu profillerini selçuk inan'ınkı gibi koyabilir misiniz(özellikle gs oyuncularını)

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by hwwwings View Post
    @perpetua

Genel olarak araştırma iyi olsa da bence en büyük problem herkesin kendi bakış açısına göre değer vermesi. Örneğin bu konudaki en büyük fark Dia-Sercan(hız, hızlanma) karşılaştırması ve yabancılardan örnek verecek olursak Pique-Terry karşılaştırması(teknik veya pas değeri arasında 1 puan fark var ve bu en kibar tabirle gülünç).

Aynı şekilde İngilizlerle İspanyolların yaratıcılık değerleri arasında da büyük bir fark var. Messi'nin bence gözü kapalı 20 olması gereken yaratıcılığı 17 mi ne, eğer İngilizler Messi'nin profilini yapsa bu değer en kötü 19 olurdu.

Gelmek istediğim nokta, SI yetkilileri bu konu üzerine kafa yoruyor mu, yani bir özellik konusunda bir oyuncuyu en yüksek nokta gösterip puanlamanızı buna göre yapın diyor mu? Yaptıklarını pek düşünmüyorum çünkü ülkeler arasındaki değerlerde büyük farklılıklar var. Eğer bir oyuncunun konsantrasyon değerini verirken Xavi ile kıyaslayın denirse daha gerçekçi değerler verileceğini düşünüyorum.

Ayrıca kaleci değerlerini verirken de gerçeğe göre değil maç motoruna göre değer verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Volkan'dan örnek verirsem, bire bir özelliğinin 10 olması normalde iyi bir değer fakat FM'de her maçta 10 civarı karşı karşıya pozisyon olduğundan bu değer düşük kalabiliyor.

Uzun bir mesaj oldu ve derdimi çok iyi anlatamadım.
    Bu konulardaki düşüncelerini merak ediyorum.
    Derdini anladim.

Bir kac yonden cevap verecegim bu konuya.

1. Oyuncu ozelliklerinin tanimlari ve anlamlari
    Bu konuda her arastirmaci hep yuzde yuz bilgiye sahip olmuyor. Arastirmaci bu isi ne kadar yaparsa, o kadar tecrubeleniyor ve oyuncu degerlerini biraz daha dikkatli bir sekilde yapmaya basliyor. Tabii herkesin de ayni ilgi ve ogrenme istegi ile yaklastigini da varsaymak yanlis olur.

2. Futbola bakis acilari
    Tabii herkes farkli. Butun takim tutma onyargilarini ortadan kaldirsan bile, insanlar ayni pozisyonu farkli yorumlayabiliyor. Bu izledikleri maclar icin de gecerli. Ayrica bazilari daha dikkatli izliyor, bazilari ayni dikkatle izlemiyor.

3. Liglerin kuvvetli ve zayif yonlerini goz onunde bulundurarak degerlendirme
    Sonucta herkes butun ligleri izlemiyor. Bir cok kisi ya sadece kendi ligini veya sadece kendi takimini izliyor. Diger takimlarla ilgili sadece kendi takimi ile oynadigi maclardan bilgi topluyor.

Mesela bir Man Utd taraftari normalde kendi takimini izler, belki en yakin rakip Chelsea'yi izler, ayni sehirin takimi oldugu icin Man City'yi izler ama gidip de Real Madrid'i, Barcelona'yi bir yilda 2-3 defadan fazla izlemez. Bu nedenle arastirmacilara, hem kendi liglerinin kuvvetli yonlerini, hem de zaaflarini fark ettirmek gerekli. Aksi takdirde bir Ingiliz icin zayif olan guce sahip bir oyuncu, diger ligleri bilmeden degerlendirme yaparsa, guce 5 verebilir. Ama buyuk ihtimalle bu oyuncu Ingiltere'de zayif gorunurken, Yunan liginde bu adamin gucunun 11-12 olmasi gerekir.

Daha once de yazdigim gibi, eskiden sadece CA bazinda degerlendirme yaparken, bu degerlendirmeyi son bir yilda (daha dogrusu Ocak ayindan beri) ozellik bazinda karsilastirmaya gecirmeye basladik. Hala CA bazinda da degerlendirme yapiliyor ama ozellik bazinda da degerlendirmeler basladi. Veritabaninin zamanla daha da dogru bir hale gelebilecegini dusunuyorum.

Sonucta arastirmacilar sadece 3-4 ozellik degerlendirmiyor. Oyle olsa, karsilastirma yapmak daha kolay olurdu ama her bir oyuncunun sadece oyun ozellikleri 60 tane. Sayfaya dokup, karsilastirmaya kalksan en fazla 5-10 oyuncuyu belki degerlendirebilirsin.

Not: Mac motoruna gore ozellik vermememiz, bizden ozellikle istenen. Cunku mac motoru bir surumden, diger surume degisiyor hep.

son 7-8 yılda hiç bir galatasaray maçını kaçırmamış biri olarak bikaç kelam etmek istiyorum; fm 2011 ratingleri hakkında ... amacım sadece fikirlerimi yazıya geçirmek eleştirmek veya etki altında bırakmak değil.

aykut erçetin'in CA'sı oyunda oldukça düşük, yedekte kalsa bile yıllardır galatasaray'ın kalesini korumuş bi adam. çalışma azmi, soğukkanlılık, cesaret gibi zihinsel özellikleri de oldukça düşük.

ufuk ceylan'ın havasal hakimiyeti 18 bu çok şişirilmişti bi özellik geçen sezon yaptığı rezillikler aklıma gelince şaşıyor insan.

umarım gökhan zan'ın fiziksel özellikleri artmıştır. doğal formu 5di. servet'in zıplama-güç gibi fazla şişirilmiş özellikleri düşmeli.

sabri'nin orta açma 14-pas 13 bunlar fazla gelmişti bana.

ayhan'ın tekniksel ve zihinsel özellikleri ne kadar abartılmışsa fiziksel özelliği de bi o kadar kötüydü.

selçuk inan'ın yaratıcılığı 1-2 rakam arttırılabilirdi.(bunu resme bakarak söylüyorum)

milan baros'un sezon başında CAsı 150 iken 147 oldu devre arası. bence bu rakamları hakedecek bi performans göstermedi. çalışma azminin düşmesi çok yerinde olmuş.

bunların haricinde ratingleri genel olarak beğeniyorum, derecelendirme yaparken yapılan emeğe saygı duymak gerekiyor. ben ince eleyip sıkı dokunulduğuna inanıyorum..

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Emre'nin profili bu olsun demişti bi arkadaş Sigames'in forumunda.

Anticipation 19
    Work Rate 17
    Tackling 15
    Composure 16
    Dribling 16
    Passing 16
    First touch 16
    Finishing 14
    Off the ball 16
    Concentration 19-20
    Penalty 18

Sigames'in forumundaki resmi yöneticiler bile Emre iyi fakat dünyanın en iyisi olacak kadar iyi değil demişti. yanlış hatırlamıyorsam.

Hatta aynı arkadaş Türkiye'de ki en iyi ve ünlü oyuncu listesi yapmıştı.Nuri'nin 4, Arda'nın 5, Hamit'in 6. olarak gösterdiği listede Emre'yi 1.yapmıştı.

Daha bir çok şey söylemişti ama aklımda kalanlar bunlar.

Şimdi sende bu arkadaş gibi objektif ( ! ) mi bakıyorsun yoksa taraftar gözüyle mi inceliyorsun ?
    nuriden emin değilim de ardadan da hamitten de iyi emre...

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

@perpetua

benim sorumda vardı yukarıda kaçırdınız sanırım onuda cevaplarmısınız acaba ?

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Selçuk İnan'ın şu profile laf ediyosanız Allah affetmez. Taraflı tarafsız herkese göre geçen senenin en iyi orta alan oyuncusuydu Selçuk. Hatta Şenol Güneş takımın başına geçtiğinden beri olağanüstü bir performans sergiliyodu ve bu profil gayet doğal...
    o süper selçuğu oynadığı tek zorlu maçta gördük. falla foş oldu. haa o maçta bir de emreyi gördük... top çıkartamadı selçukla colman o maç... ki kime göre en iyi ortasaha oyuncusuydu merak ettim? emre başmimarlarındandır 18de 17inin.

bi papua gineli gelse türk futbol hakkında 0 bilgisi olsa emre dünyanın en oyuncusu derdi heralde şu yazılanları okuyunca.. şaka gibi

Sayfa 15 / 23 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon

Mesaj Yetkileri