-
son 7-8 yılda hiç bir galatasaray maçını kaçırmamış biri olarak bikaç kelam etmek istiyorum; fm 2011 ratingleri hakkında ... amacım sadece fikirlerimi yazıya geçirmek eleştirmek veya etki altında bırakmak değil.
aykut erçetin'in CA'sı oyunda oldukça düşük, yedekte kalsa bile yıllardır galatasaray'ın kalesini korumuş bi adam. çalışma azmi, soğukkanlılık, cesaret gibi zihinsel özellikleri de oldukça düşük.
ufuk ceylan'ın havasal hakimiyeti 18 bu çok şişirilmişti bi özellik geçen sezon yaptığı rezillikler aklıma gelince şaşıyor insan.
umarım gökhan zan'ın fiziksel özellikleri artmıştır. doğal formu 5di. servet'in zıplama-güç gibi fazla şişirilmiş özellikleri düşmeli.
sabri'nin orta açma 14-pas 13 bunlar fazla gelmişti bana.
ayhan'ın tekniksel ve zihinsel özellikleri ne kadar abartılmışsa fiziksel özelliği de bi o kadar kötüydü.
selçuk inan'ın yaratıcılığı 1-2 rakam arttırılabilirdi.(bunu resme bakarak söylüyorum)
milan baros'un sezon başında CAsı 150 iken 147 oldu devre arası. bence bu rakamları hakedecek bi performans göstermedi. çalışma azminin düşmesi çok yerinde olmuş.
bunların haricinde ratingleri genel olarak beğeniyorum, derecelendirme yaparken yapılan emeğe saygı duymak gerekiyor. ben ince eleyip sıkı dokunulduğuna inanıyorum..
Mesaj Yetkileri