1 ile 30 arası toplam 686 sonuç

Konu: Oyuncu Profilleri

Hybrid View

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Oyle diyorum ama yine de dikkat etmen lazim. Trabzon cok yuksek bir butceye sahip bir takim degil. Bu yil da cok akillica transferler yapti, buyuk paralar odemeden. Yanilmiyorsam odenen en yuksek maas 1.7 milyon Euro, o da Zokora.

3-4 oyuncuyla 2.5 milyon Euro maas ile sozlesme yaparsan o butce yetmemeye baslayacaktir.
    bence yanlışın var hocam, bu sezon verdiği bonservisler;

celutska: € 1 milyon

mierzejewski: € 5.2 milyon

zokora: € 5 milyon

paulo henrique: € 3.7 milyon

bu futbolcular ŞL ile ilgili karar açıklanmadan transfer edildi ve bence şl de oynamayan bi takım sadece bonservis için 15 milyon euro ödememeli.. şl den sonra alınan sapara'yı vittek'i volkan şen'i saymıyorum bile.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by excaliburuA View Post
    bence yanlışın var hocam, bu sezon verdiği bonservisler;

celutska: € 1 milyon

mierzejewski: € 5.2 milyon

zokora: € 5 milyon

paulo henrique: € 3.7 milyon

bu futbolcular ŞL ile ilgili karar açıklanmadan transfer edildi ve bence şl de oynamayan bi takım sadece bonservis için 15 milyon euro ödememeli.. şl den sonra alınan sapara'yı vittek'i volkan şen'i saymıyorum bile.
    Umut ve Jaja'nin ayrildigini da unutmayalim. Ikisi de rahatlikla 1 milyon Euro ve ustu rakamlara oynuyordu. Onlardan gelen bonservis parasi da 8 milyon Euro civarinda. Halil geldi maas olarak asagi yukari Jaja'nin yerini aldi.

Yattara'nin 1.7 milyon Euro'luk maasi da defterden silindi. Yerine Zokora'nin maasi geldi.

Ayni sekilde Selcuk, Ceyhun ve Cale'nin de maasi silindi. Celutska 350 bin, Paulo Henrique ve Mierzejewksi 700-800 bin Euro gibi maaslarla oynuyor ki bu rakamlar Selcuk, Ceyhun ve Cale'nin ustunde maaslar degillerdir diye tahmin ediyorum.

Bu degisiklikler icin net maliyet bir yilligina asagi yukari 6 milyon Euro civarindadir ve bu da yeni bir takim kuran takim icin oldukca makul.

Ustune Cech, Sapara, Vittek ve Volkan'in gelmesi krema oldu. Bonservislerini sampiyonlar ligi parasi rahatlikla karsilar.

Demek istedigim, gidip 3-4 oyuncuya 2.5 milyon Euro maas vermediler. Genc ve en azindan 3-4 yil faydalanabilecekleri ve satis degeri olacak oyuncular aldilar. Vittek ve Zokora disinda.

Gayet akillica bir transfer politikasi bence.

Mesaj Yetkileri