-
Genel olarak bakarsak Emre , selcuk inan"dan daha iyi ama gecen seneki performans"a gore selcuk inan bence turkiyenin en iyi mc"sidir, eboue"yi elestirelere katilmiyorum daha kac mac oynadi ligde pek duzgun goremedik, melo bana gore dmc degil gercek asil mevkisi dmc olabilir ama bana gore o adam dmc,mc,amc oynar neden top teknigi top ile oynama bana gore emre"den cok cok iyi emreye gore hirsli bir oyuncu ama emrenin pas ozelligi orta acma dribbling atmasi vs daha iyi melo"ya gore.. yukarda emre-melo-fernandes karsilastirilmasi oldu benim siralamam boyledir kimse yanlis anlamasin emreyi sevmedigmden degil ; 1-melo 2-fernandes 3-emre
volkan-muslera tartismasina gelince daha 2-3 yil once volkana ana baci kufur edenler simdi adami kral ilan etmis sampiyonlar liginde olsun ligde olsun yaptigi basit hatalari cok iyi biliyoruz volkan son 1.5-2 yilda kendine ceki duzen verdi,penaltilarda ve uzaktan sutlarda iyi bir kaleci. muslera geleli daha kac ay oldu ? evet 1 hatasi var gol yedik bunun nedenleride uyum sorunu anlasamazlik sorunu vesaire her kaleci hata yapar ama muslerayi daha tam izlemedik sadece dunya kupasinda izledik oda bana gore cok iyi bir kaleci sezgisi verdi guven veren bir kaleci o yuzden muslera icin tartismak erken derbilerde olsun baska bir ozel maclarda olsun gorucegiz onuda.
Mesaj Yetkileri