1 ile 30 arası toplam 242 sonuç

Konu: Turksportal İstifa (!)

Hybrid View

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    AsLında Sigames iLe konuşup Türkçe yama oLayından da adamLarı vazgeçirmek gerek. 3 yıL önce adamLara Türkçe yama ekLeyeLim dediğimizde adamLar böyLe bir niyetLeri uzunca bir süre oLmadığı söyLüyordu ama şimdi geLecek yıL oyun beLki Türkçe oLacak. O zamanda bu zihniyete yaranamayız. AdamLar o kadar işLerinin arasında tek kuruş menfaatLeri oLmadan data hazırLAsın, uğraşsın, çabaLasın, miLLet sağda soLda gezerken, adamLar data yapsın, veri girsin, uğraşsın, sonra aLdıkLarı tepkiye bak. Kimin için uğraşıyoruz ki. Niye uğraşıyoruz. Madem çok biLiyorLar geLsinLer yapsınLar Türkçe yamayı da, datayı da bizde oynayaLım bakaLım, nasıL oLuyor.
    Boyle bir arguman kabul edilemez malesef. Kimse kimsenin bogazina yapismiyor data hazirlasin diye.Istemeyen birakir yapmaz,yerlerine bu elestirileri kaldirabilecek birileri de bulunabilir pek ala.

Mesela ben yaklasik 12-13 yildir (CM zamanindan beri) oynarim,son 5 senedir orjinal oyun satin alirim,futbol bilgime cok guvenirim,cok arastiririm,cok okurum,cok mac izlerim yani kisacasi arastirmaci olmak icin gereken ozelliklerden cogunun bende var olduguna inanirim fakat bu elestirileri kaldirabilecek bir yapim olmadigindan basvuru bile yapmiyorum.

Begenmeyen,rahatsiz olan birakabilir.

Simdi siz yoneticiligi biraksaniz sizi istemediginiz takdirde zorla biri geri dondurebilir mi ? Hayir.

Gonullu olan her sekilde bu isi yapar.Bir is yapiyorsaniz elestirilere katlanmak durumundasiniz.Kimse kimseye hakaret etmiyor.Sadece elestiriyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by burakurhan View Post
    Boyle bir arguman kabul edilemez malesef. Kimse kimsenin bogazina yapismiyor data hazirlasin diye.Istemeyen birakir yapmaz,yerlerine bu elestirileri kaldirabilecek birileri de bulunabilir pek ala.

Mesela ben yaklasik 12-13 yildir (CM zamanindan beri) oynarim,son 5 senedir orjinal oyun satin alirim,futbol bilgime cok guvenirim,cok arastiririm,cok okurum,cok mac izlerim yani kisacasi arastirmaci olmak icin gereken ozelliklerden cogunun bende var olduguna inanirim fakat bu elestirileri kaldirabilecek bir yapim olmadigindan basvuru bile yapmiyorum.

Begenmeyen,rahatsiz olan birakabilir.

Simdi siz yoneticiligi biraksaniz sizi istemediginiz takdirde zorla biri geri dondurebilir mi ? Hayir.

Gonullu olan her sekilde bu isi yapar.Bir is yapiyorsaniz elestirilere katlanmak durumundasiniz.Kimse kimseye hakaret etmiyor.Sadece elestiriyor.
    ELeştiri var, eLeştiri var. Adam gibi eLeştiriLere biz her zaman açığız. Ama böyLe eLeştiriLere kusura bakmada kimse katLanmak zorunda değiL. Bu eLeştiriLere katLanmak zorunda oLmadığımız gibi, kimseninde bu şekiLde ağır konuşmaya hakkı yoktur.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Mesaj Yetkileri