1 ile 30 arası toplam 686 sonuç

Konu: Oyuncu Profilleri

Hybrid View

eLastik Misafir

Alex'in konsantrasyon nasıl 7 oldu açıklarsanız sevinirim. Alex gibi zekasıyla oynayan bir oyuncunun konsantrasyonu bence 15 civarı olmalıdır.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by eLastik View Post
    Alex'in konsantrasyon nasıl 7 oldu açıklarsanız sevinirim. Alex gibi zekasıyla oynayan bir oyuncunun konsantrasyonu bence 15 civarı olmalıdır.
    Konsantrasyon, en azindan oyundaki tanimi ile, savunma ile iliskili bir ozellik.

Bir savunma oyuncusu icin markaj veya toplara mudahale etme (tackling) ne kadar onemliyse, konsantrasyon da o kadar onemli.

Bir ofansif orta saha oyuncusu icin de savunmada pozisyon alma veya toplara mudahale etme ne kadar onemliyse, konsantrasyon da o kadar onemli.

eLastik Misafir

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Konsantrasyon, en azindan oyundaki tanimi ile, savunma ile iliskili bir ozellik.

Bir savunma oyuncusu icin markaj veya toplara mudahale etme (tackling) ne kadar onemliyse, konsantrasyon da o kadar onemli.

Bir ofansif orta saha oyuncusu icin de savunmada pozisyon alma veya toplara mudahale etme ne kadar onemliyse, konsantrasyon da o kadar onemli.
    Ben hiç öyle düşünmüyorum buyrun size bir kaç profil

Nuri Şahin'in 16
    Hamit'in 15
    Necip'in bile 15 ken Alex'in 7 ise yazık...
    Nuri Şahin ve Hamit savunmadı müthiş müdaheler mi yapıyor ?
    Dahan konsantrasyonu yüksek öyle oyuncular var ki bu 3'ü bile yeterli diye düşümdüm.
    Ayrıca Falcao ' da 16.

eLastik Misafir

Nuri Şahin'in 16
    Hamit'in 15
    Dahan konsantrasyonu yüksek öyle oyuncular var ki bu 3'ü bile yeterli diye düşümdüm.
    Ayrıca Falcao ' da 16.
    Hani Alex zekasıyla oynuyorduç Konsantre olmadıktan sonra zeka ne işe yarar ?

Nesil
    2003

Valla sizin yazdigim gibi dusunmemenizin pek bir anlami yok cunku ben matematiksel bir gercegi yazdim. Hani o CA'nin icinde her mevkide ozelliklere gore verilen agirliklar (katsayilar) var ya. Iste onlari yazdim.

Nuri Şahin'in 16
    Hamit'in 15
    Ayrıca Falcao ' da 16.
    Bu oyuncularin hepsi Alex'den savunmada daha gayretli, daha fazla savunma yapan oyuncular. Ozellikle Hamit ve Necip kat kat daha fazla.

Nuri'ye ben olsam 16 vermezdim acikcasi.
    Last edited by perpetua : 11.Ekim.2011 at 22:58

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bu oyuncularin hepsi Alex'den savunmada daha gayretli, daha fazla savunma yapan oyuncular. Ozellikle Hamit ve Necip kat kat daha fazla.

Nuri'ye ben olsam 16 vermezdim acikcasi.
    Bilmediğimden soruyorum o değer savunmada mı etkili sadece abi ?
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Bilmediğimden soruyorum o değer savunmada mı etkili sadece abi ?
    Sadece savunmada etkili degil ama agirlikli olarak savunmada etkili. Surekli macin icinde olmak, surekli her pozisyonun icine girmeye calismayi belirliyor. Alex hucumda hemen hemen her pozisyonun icinde ama savunmada hemen hemen hic degil.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Sadece savunmada etkili degil ama agirlikli olarak savunmada etkili. Surekli macin icinde olmak, surekli her pozisyonun icine girmeye calismayi belirliyor. Alex hucumda hemen hemen her pozisyonun icinde ama savunmada hemen hemen hic degil.
    Anlıyorum.Alex için söylediğinize de katılıyorum zaten.Bilmediğimden sordum , teşekkür ederim.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Mesaj Yetkileri