Alex'in konsantrasyon nasıl 7 oldu açıklarsanız sevinirim. Alex gibi zekasıyla oynayan bir oyuncunun konsantrasyonu bence 15 civarı olmalıdır.
Alex'in konsantrasyon nasıl 7 oldu açıklarsanız sevinirim. Alex gibi zekasıyla oynayan bir oyuncunun konsantrasyonu bence 15 civarı olmalıdır.
Konsantrasyon, en azindan oyundaki tanimi ile, savunma ile iliskili bir ozellik.
Bir savunma oyuncusu icin markaj veya toplara mudahale etme (tackling) ne kadar onemliyse, konsantrasyon da o kadar onemli.
Bir ofansif orta saha oyuncusu icin de savunmada pozisyon alma veya toplara mudahale etme ne kadar onemliyse, konsantrasyon da o kadar onemli.
Ben hiç öyle düşünmüyorum buyrun size bir kaç profil
Nuri Şahin'in 16
Hamit'in 15
Necip'in bile 15 ken Alex'in 7 ise yazık...
Nuri Şahin ve Hamit savunmadı müthiş müdaheler mi yapıyor ?
Dahan konsantrasyonu yüksek öyle oyuncular var ki bu 3'ü bile yeterli diye düşümdüm.
Ayrıca Falcao ' da 16.
Valla sizin yazdigim gibi dusunmemenizin pek bir anlami yok cunku ben matematiksel bir gercegi yazdim. Hani o CA'nin icinde her mevkide ozelliklere gore verilen agirliklar (katsayilar) var ya. Iste onlari yazdim.
Bu oyuncularin hepsi Alex'den savunmada daha gayretli, daha fazla savunma yapan oyuncular. Ozellikle Hamit ve Necip kat kat daha fazla.Nuri Şahin'in 16
Hamit'in 15
Necip'in bile 15 ken Alex'in 7 ise yazık...
Nuri Şahin ve Hamit savunmadı müthiş müdaheler mi yapıyor ?
Dahan konsantrasyonu yüksek öyle oyuncular var ki bu 3'ü bile yeterli diye düşümdüm.
Ayrıca Falcao ' da 16.
Nuri'ye ben olsam 16 vermezdim acikcasi.
Last edited by perpetua : 11.Ekim.2011 at 22:58