İte kaka da olsa play-off'larda bulunmak sevindirici. Asıl önemli olan bundan sonrası, önümüzde bir aylık bir süreç var. Artık federasyon nasıl yapar ne eder bilmiyorum ama play-off öncesi milli takımın olabildiğince erken toplanıp sıkıca hazırlanması lazım.
Kazım'a nasıl katlanabiliyor Hiddink bilemiyorum, onun çıkışıyla birlikte Selçuk devreye girdi, girer girmez önce kaleyi yokladı, ikinci olumlu hareketi golle sonuçlandı. Harika bir pas Selçuk'tan, harika bir koşu Burak'tan. Çok formdalar, alışık değiliz biz böyle istikrarlı oyunculara
Emre sakatlıktan çıkmış olmasına rağmen 70 dakikadan fazla oyunda kaldı, yorgunluğu belli oluyordu ikinci yarı ama yine de o anlarda bile çok iyi oynadı, olgun futbolcu nasıl oynar gösteriyor sahada, takdir ettim.
Sabri'yi pek sevmem, sizde biliyorsunuz bunu zaten ama son zamanlardaki en iyi oyununu oynadı bence. Karşımızdaki rakibin zayıf olması önemli bir etken ama daha olumlu oynadı bu karşılaşma, koştu, top çaldı, aldı verdi, orta denemelerinde bulundu, yapması gereken her şeyi yaptı. Böyle oyna, canımı ye be Sabri reyiz