Anket Sonuçlarını Görüntüle: Siz Olsaydınız Ne Yapardınız?

Voters
15. You may not vote on this poll
  • Yeni DVD RW alırdım.

7 46.67%
  • Bilgisayarı çöpe atardım.

0 0%
  • İşten 2 gün izin alır, format atardım.

0 0%
  • Unutmak için uyurdum.

8 53.33%
1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Gel de Format At Şimdi!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Veri kaybetmenin acısını çok iyi bilirim Benim eski bilgisayarımda da neler neler vardı.Sonra hepsi buhar oldu gitti.Bilgisayarın birşeyi yandı ama neresi yandı hiç bilmiyorum.Kaldırıp atmıştım bilgisayarı.Giden oyun ve programlara yanmıyorum da onca emek edip arşivlediğim müziklerime ve filmlerime yanıyorum.Neredeyse tüm arabesk albümleri vardı bilgisayarımda taş plaklar albümleri de dahil.Bunun yanında hatrı sayılır bir şekilde pop,rap ve rock albümleri de az değildi.Hepsi uçtu gitti.Şimdi tekrardan indirmeye üşeniyorum fizy den youtube den dinliyoeum artık

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by ToRoSKaPLaNı View Post
    Veri kaybetmenin acısını çok iyi bilirim Benim eski bilgisayarımda da neler neler vardı.Sonra hepsi buhar oldu gitti.Bilgisayarın birşeyi yandı ama neresi yandı hiç bilmiyorum.Kaldırıp atmıştım bilgisayarı.Giden oyun ve programlara yanmıyorum da onca emek edip arşivlediğim müziklerime ve filmlerime yanıyorum.Neredeyse tüm arabesk albümleri vardı bilgisayarımda taş plaklar albümleri de dahil.Bunun yanında hatrı sayılır bir şekilde pop,rap ve rock albümleri de az değildi.Hepsi uçtu gitti.Şimdi tekrardan indirmeye üşeniyorum fizy den youtube den dinliyoeum artık
    seni gidi korsan arsivci seniii kendi kendini ele veriyosun

bu arada isten 2 gün izin almakla format atmak ne alaka? format dedigin 15 dakikani alir en fazla windows 98 de ki gibi bütün gününü almaz bana kalirsa sen USB Harddisk al verilerini oraya at sonrada makineyi formatla en temizi budur.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by KanaKe View Post

bu arada isten 2 gün izin almakla format atmak ne alaka? format dedigin 15 dakikani alir en fazla windows 98 de ki gibi bütün gününü almaz bana kalirsa sen USB Harddisk al verilerini oraya at sonrada makineyi formatla en temizi budur.
    öyle deme içlerinde orijinal cd olanlarda vardı ancak tabiki yüzde 90 ı korsandı orijinal cd olanları bilgisayarıma yükledim onlarda anca 800 küsür mb lık boyuta ulaştı

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by KanaKe View Post

Formattan sonra yüklemem gerekenler 2 gün sürer.

Mesaj Yetkileri