Quote Originally Posted by Ayberk Tuncer View Post
Barca'yla 1-1 berabere kaldıktan sonra Real'den o kadar da tırsmaya gerek yok. Tabii ki %75 Real alır ama %25 de az bir oran değil.
Hakkaten yokmuş, 3 tane as oyuncum sakattı; sinirlendim asistana bıraktım 1-0 yenildim ama kötü de oynamamışım

Quote Originally Posted by Ketchaup View Post
Sochaux'dan korkuyordum ben ama ezip geçmişsin barça'dan aldığın 1 puan da harika takibe devam ediyorum
Demo olduğu için küçük takımların kadrolarının çoğu oyunun oluşturduğu oyuncular, o yüzden de rahattım Oyun çıkınca "large database" ile yeni bir Athletic Bilbao kariyeri yapmayı düşünüyorum

UEFA Avrupa Ligi B Grubu 6. Maç

Asistana bırakmıştım nasılsa garanti çıktım diyerek, hemde kazanamam düşüncesi hakimdi Ama fena oynamamışız, berabere kalmışız iyi olmuş ancak Suseata sakatlandı; Real maçında yok

Türk Takımları

Gaziantep'e şaşırdım açıkcası, Bursa'nın sonuncu olmasına da şaşırdım.Trabzonspor'un grubu da ilginç...

UEFA Avrupa Ligi 1.Tur Eşleşmeleri

O kadar ilginç sonuçlardan sonra kim çıkar bilemicem ama inşallah çıkarız, takımlarımız da çıkarlar

La Liga 15.Hafta

Maçta iyi oynayan bizdik ancak hakettik mi emin değilim.Kalecilerini sakatladık, onlar değiştirmedi.Sakatlık yüzünden olsa gerek iki tane 35 metreden gol attık Onlar da defansımızın bel kemiğini sakatladılar ve San Jose Madrid maçında yok

La Liga 16.Hafta

Bu maçıda skor olarak haketmedik.Rakibimiz kırmızı kart ve sakatlıklar dolayısıyla sahada 8-9 kişiydi(son 15 dk.), bende artık defansta sadece 1 DC bıraktım yüklendim.90+9'da golü bulduk şükür (hakem 5 dk uzatma vermişti)

Ligde sene başından beri istikrarlı bir görüntü çizdik.Mallorca maçı hariç çaresiz kaldığım bir maçı hatırlamıyorum.Asistana oynattıklarımı bile oyun olarak ezilmedik.Mutluyuz, oyuncularımı kutluyorum

İspanya Kral Kupası 5.Tur Maçı

3 as oyuncum sakattı, bende sinirlendim asistana bıraktım.Beklediğimden iyi bir skor, asistanı iyi transfer etmişim

Ve Demo bitti, kariyer bitti.Eğer oyuncular 2011'de duyduklarım gibi maaşlar istemezlerse gayet iyi bir oyun bizi bekliyor.Sadece seslerden ve hatalardan muzdarip oldum Demo'da(ki sesi kapadım, kuru gürültü ya ).