-
Bu takımı övecek kelime kalmadı. Daha ne denir ki ? Faul yüzdemiz çok kötüydü, rakibin fast breaklerinde geri koşamadık, rakibin 3lük yüzdesi çok iyiydi ve zaman zaman hücumda aksadığımız bir maçta bile, bir Euroleague takımını yenebiliyorsak saygı duymaktan başka yapacak birşey kalmıyor ne yazık ki.
Oyunculara değinecek olursak; bence takımın en iyisi Jamon Gordon'du. Asıl işi Shumpert-Ender-Andric yapmış gibi görünse de Fenerbahçe Ülker gibi iyi uzunları olan bir takıma karşı aldığı 8 ribaund inanılmaz bir katkı, hele ki bir guard için. Zaza'ya da değinmek lazım, çok az süre aldı ve aldığı sürede de hiç etkili olamadı. Bunu da daha çok yeni olmasına ve takımla çok az antremana çıkmış olmasına bağlıyorum. Onun da takıma çok kısa sürede adapte olacağını düşünüyorum.
Lakovic'ten de bahsetmezsek olmaz. Ondan beklenen şeyi yaptı ve kritik anlarda sokulması gereken şutları soktu. Takımda bunun için var ve bu akşam da görevini çok iyi yaptı bence.
Fenerbahçe Ülker'de ise göze en çok Bodganovic battı. Kaliteli oyuncu olduğu ortada. Şut kabiliyeti olması, drive özelliği olması ve eşleşme problemi yaratacak bir oyuncu olması en büyük özellikleri. Gist ise çok düz bir oyuncu. Atletiklikten başka pek bir vasfı yok. Fenerbahçe Ülker'e pek birşey kazandıracağını düşünmüyorum her ne kadar bugün şutları etkili gözükse de. Tomas dönünce ya yedeğe geçer ya da tribüne çıkar.
Mesaj Yetkileri