milletin neden melo'nun 10 numara giymesine taktığını ben anlamadım. Hangi spor programını açsam söz GS'ye Melo'ya falan geldiğinde iyi oyuncu,hırslı ama 10 numara adamı değil gibi yorumlar yapılıyor, sonra aynı adamlar zaten ben numaraya bakmam, numara takıntım yoktur falan diyorlar (bakınız Rıdvan Dilmen). Madem numara takıntın yok bari numara muhabbetini hiç açma o zaman. Rıdvan hocayı severim saygı duyarım ama sözüm meclisten dışarı bu ülkede saçma salak mevzulara takıldığımız için futbolumuz bu halde.
Bjk nin puan kaybetmesiyle haftayı 2. kapadık.Uzun zaman sonra avarajlada olsa ilk 3 te olmak güzel![]()
Gs nin bu 3000.gol meselesi amma garip olmuş![]()
http://www.webaslan.com/futbol/muzey...kSXHBQ45647SXQ
Haber doğru ise müzeye Kazım'ın forması gidiyor.
Edit:Bu arada Ayhan Akman takım izinli olduğu halde tek başına çalışma yapmış.Artık oyununu beğenmesemde gerçekten takdire değer bir hareket.Hiç değilse artık forma için savaşıyorBu noktadan sonra bizim için oyun olarak olmasada genç oyunculara tecrübe olarak yarar sağlayacaktır
Neyse biraz daha konuşursam Ayhan'ı takımın en iyi oyuncusu yapacağım.Bu tür hareketler çok hoşuma gidiyor ondan aşırı övdüm sanırım
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Geçen yıla bakarsak şu günlerde kulüp olarak rüya gibi günler geçiriyoruz ama çabucak unuttuğumuz bir şey var;
Harry Kewell
Doğru dürüst güle güle bile diyemedik.Yönetimden tek isteğimiz Kewell'ın Liverpool maçında oynayıp taraftarla vedalaşmasıydı ama olmadı.Sakatlık problemi olmasaydı bizde uzun yıllar oynardı.Kewell'ı hiç bir zaman unutmayacağım ve birçok Galatasaraylı'nın unutacağını sanmıyorum.
''Ne seksen dokuza,ne doksanbire,doksana doksana.''
Kewell'ın ağzından da bir söz koyayım
''My name is Harry Kewell; Kewell from Galatasaray.'
RUHUNU ORTAYA KOY !
http://www.facebook.com/photo.php?v=10150346806153746
Şampiyonsun Galatasaray ...
Milan Baros saçları kazıtmışÇek Cumhuriyeti - İspanya maçında gördüm.
Hasan Şaşşş![]()
Bildigin Nobre olmus![]()
Beyaz NobreKısa saçlarına zor alışmıştım, şimdi hiç saç yok
![]()
Kısa saçlı haliyle bizde ilk yıl gol kralı olmuştu bu yıl kel demek ki daha iyi olacak![]()
![]()
G.Saray Melo'yu bırakmamaya kararlı
İstanbul'a gelecek Melo'nun menajerine "10 milyon Euro'ya bitir bu işi" denilecek ve Pitbull '%100 Aslan' olacak.
Galatasaray'ın 2001'de futbolu bırakan Gheorghe Hagi'den sonra 10'un mevkisine aradığı oyuncuyu bir türlü bulamadı ama 10 numarayı layığıyla taşıyan Felipe Melo'yu buldu ve bırakmamaya kararlı!
İtalyan devi Juventus'tan sezon sonuna kadar 1.5 milyon Euro'ya kiralanan Melo, ilk 5 haftada sergilediği performansla hocası Fatih Terim'in gözdesi, tribünlerin sevgilisi oldu. Sarı-kırmızılı yönetim de Brezilyalı ön liberonun bonservisini sezon bitmeden almak için düğmeye bastı.
Bu doğrultuda Felipe Melo'nun menajeri Jose Rodriguez Baster İstanbul'a çağrıldı. Galatasaraylı yöneticilerle hafta içinde bir araya gelecek Baster'e "10 milyon Euro'ya bu işi bitir ve Melo'nun bonservisini al" talimatı verilecek.
2009 yazında 25 milyon Euro'ya Fiorentina'dan transfer ettiği Melo için 13 milyon Euro satın alma opsiyonu belirleyen Juventus'un, iyi ilişkiler içinde olduğu menajer Baster'e Melo konusunda zorluk çıkarmaması bekleniyor.
'PİTBULL' KALMAYA DÜNDEN RAZI...
G.Saray'a vatandaşı Taffarel sayesinde kısa sürede uyum sağlayan 28 yaşındaki sambacı, sarı-kırmızılı formayı uzun yıllar giymek istediğini hem menajerine hem de bonservisine sahip İtalyan kulübüne iletti.
'Pitbull' lakaplı oyuncunun bonservis sorununun önümüzdeki günlerde halledilmesi ve Melo'nun sezon bitmeden %100 Aslan olması bekleniyor.
Sabah
Şu 1İlk kupayı aldık bu yıl yıllardan Galatasaray ulAn
![]()
Sarı forma satışa çıkmış, Bursaspor maçına da sarı formayla çıkacakmışız.
http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=15117
10 numara forma olmuş.Baya ilgi görücektir.
Forma güzel olmuş hakikaten
Bu formadan almazsam duramam.Kırmızı yakalı sarı çok hoş gerçekten![]()
15 gün 8 maç 8 galibiyet . Helal olsun Yenilmez Armada. Bu takımı ayakta alkışlamayan bir kişi bile kalmamalı artık daha ne olsun![]()
Sabah uyandığında güne kupayla başlamaktır Galatasaraylılık. Yarın sabah 08:00'da Engelsiz Aslanlar'ın Kıtalararası Kupa Final maçı var. Size güvenimiz sonsuz !
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
ENGELSİZ ASLANLAR DÜNYA ŞAMPİYONU
Galatasaray TS Basketbol Takımı, Japonya'nın Kitakyushu kentinde 9.'su düzenlenen Kıtalararası Kupa'nın final maçında ev sahibi Miyagi MAX ile karşılaştı. Mücadeleden 68-51'lik skorla üstün ayrılan Engelsiz Aslanlar, üçüncü kez "Dünya Şampiyonu" oldu.
Galatasaray tarihine bir kupa daha kazandıran Engelsiz Aslanlar'ımızı tebrik ederiz!
1. ÇEYREK: 14-11
2. ÇEYREK: 15-17 (29-28)
3. ÇEYREK: 26-12 (55-40)
4. ÇEYREK: 13-11 (68-51)
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Gurur verici, halkın %90'ı bu durumu farketmese de...
Helal olsun Engelsiz Aslanlar'a son 3 yıldır harika başarılar elde ediyorlar.''Şu an'' tüm sporlarda en çok gurur duymamız gereken takımımız Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'mızdır.
engelsiz aslanlar büyük başarılara imza atıyor. tebrikler...
(/s)
Kupalara layıksın sen şanlı Galatasaray.
Layık olduğmuz yere getirenlere çok teşekkürler.
tebrikler engelsiz aslanlar...
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Tebrikler Aslanlar'ımıza![]()
tebrikler ...