1 ile 30 arası toplam 242 sonuç

Konu: Turksportal İstifa (!)

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by tearkan View Post
    öncelikle mesajımda en ufak bir kızgınlık belirtisi yok. yanlış anlamış ve dolayısıyla yanlış yönde bir değerlendirme yapmışsın. forum yöneticisi olduğu da yazıyor zaten ayrıca belirtmene gerek yok.

benim dataya yönelik ya da devam etmekte olan tartışmaya yönelik bir yorumum veya değerlendirmem olmadı. sadece yazmış olduğu cevabı ve cevapta kullandığı üslubu eleştirdim. bu da net bir şekilde anlaşılıyor yazdığım mesajdan. kendisinin araştırmacı olmadığının, verilen değerlerin ve dolayısıyla tartışmanın doğrudan muhatabı olmadığının farkındayım. ancak bu konunun muhataplarının eleştirilmesine ilişkin bir cevap yazmış. bu nedenle ben de doğrudan ona hitaben bir cevap yazdım. sanırım bu kısmı yanlış değerlendirip onu konunun tarafı gibi gördüğümü sanmışsın. bunu ve yazdığım mesajda eleştirdiğim şeyi netleştirirsek, senin iddia ettiğinin aksine, doğru kişiyi eleştirdiğim fark edilir diye umuyorum.

bu insanlar siz gezerken data giriyor demiş. ben de kimse kimseye bu işi zorla yaptırmıyordur diye tahmin ediyorum demişim. onca işlerinin arasında karşılık beklemeden bunlarla uğraşıyorlar demiş, ben de madem öyle uğraşmasınlar, elbet uğraşacak birileri bulunur demişim. diğer bir deyişle, bunun bir lütuf gibi yansıtılmaya çalışılmasına hiç gerek yok demeye çalışmışım.

son olarak; kavga etmeden, kibar kalarak mesaj yazın diyerek havada kalan ithamlarda bulunmak yerine mesajımdaki 'kibar olmayan', 'kavga eden' kısmları belirtmen gerekir. aksi halde bu yaptığın yazdığım ya da yazacağım mesajlara karşı önyargılı bir tutum takınmak olacaktır.
    Ben site yönetimi iLe sorumLuyum. Ama bu siteye bağLı oLan bir ekibin çaLışmaLarı böyLe acımasız ve abartı bir şekiLde eLeştiriLiyorsa tepkimi de gösteririm. Siz acımasız bir şekiLde adamLarı eLeştirirken sorun oLmuyorda adamLar siz gezerken data yapıyor deyince neden aLınıyorsunuz onu anLayamadım tam oLarak. Birde o çaLışmaLarı yapan ve bu eLeştiriLere maruz kaLan adamLarın yerine koyun kendinizi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Ben site yönetimi iLe sorumLuyum. Ama bu siteye bağLı oLan bir ekibin çaLışmaLarı böyLe acımasız ve abartı bir şekiLde eLeştiriLiyorsa tepkimi de gösteririm. Siz acımasız bir şekiLde adamLarı eLeştirirken sorun oLmuyorda adamLar siz gezerken data yapıyor deyince neden aLınıyorsunuz onu anLayamadım tam oLarak. Birde o çaLışmaLarı yapan ve bu eLeştiriLere maruz kaLan adamLarın yerine koyun kendinizi.
    datayla ve dönen tartışmayla doğrudan ilgin olmadığının farkındayım. bunu da belirttim zaten. tüm konuya bakabilirsin, dönen tartışmayla alakalı tek bir mesajım yok. sadece oyunu sevdiğim için takip ediyorum dönen tartışmaları ve nasıl bir oyunun beni beklediğini anlamaya çalışıyorum.

yazdığın mesaja tepki verdim; çünkü siz gezerken o insanlar data yapıyor demek ve bunu eleştiren insanlara bir lütuf gibi sunmak mantıklı bir savunma şekli değil. yapmasınlar o halde, kimse bunu zorla yaptırmıyor çünkü. eleştirinin acımasız ve abartılı olmasının savunması bu değildir.
    Last edited by tearkan : 14.Ekim.2011 at 17:39

Mesaj Yetkileri