1 ile 30 arası toplam 686 sonuç

Konu: Oyuncu Profilleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Bu kriteri sadece bizim lig için mi getirdiler yahu Falcao 2 cm uzun Alex'ten 5 jumping değeri daha fazla Kıyaslamıyorum yanlış anlaşılmasın kriterin saçmalığından bahsediyorum.171 boyunda bir adamda 14 jumping gördüm az önce de.Nasıl kriter o anlayamadım.Açar mısınız biraz ?

O Portekiz'li araştırmacının yanlışı. Kriter tüm ligler için geçerli. Mesela oyuncunun boyu 1.75 diyelim. Oyuncu çok kötü zıplıyorsa 5, kötü zıplıyorsa 6, ortalama zıplıyosa 7, iyi zıplıyosa 8, çok iyi zıplıyosa 9 alır. (Değerleri salladım şu an.
    I'm back...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    O Portekiz'li araştırmacının yanlışı. Kriter tüm ligler için geçerli. Mesela oyuncunun boyu 1.75 diyelim. Oyuncu çok kötü zıplıyorsa 5, kötü zıplıyorsa 6, ortalama zıplıyosa 7, iyi zıplıyosa 8, çok iyi zıplıyosa 9 alır. (Değerleri salladım şu an.
    Anlıyorum , cevabınız için teşekkür ederim
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ama Falcao cidden çok iyi bu konuda. Her ortaya kafayı vuruyor adam. Defansların üstünden, arasından, sağından solundan.. Önseziyle, Topsuz alanla maç motoruna o şekilde yansıtılamaz bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Redrum View Post

Ama Falcao cidden çok iyi bu konuda. Her ortaya kafayı vuruyor adam. Defansların üstünden, arasından, sağından solundan.. Önseziyle, Topsuz alanla maç motoruna o şekilde yansıtılamaz bence.

Ronaldo'dan daha yükseğe zıplayan yoktur sanırım ama onunda Jumping'i bir kritere uymak zorunda.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ronaldo'dan daha yükseğe zıplayan yoktur sanırım ama onunda Jumping'i bir kritere uymak zorunda.
    Önemli olan maç motoruna en iyi ve gerçekçi şekilde yansıtabilmek değil mi.. Falcao her ortaya kafayı vuracak arkadaş, hangi özelliği nasıl yapıyorlarsa yapsınlar isterse jumpingi 5 yaparak başarsınlar ama yapsınlar, yapmaları gereken şey bu

Nesil
    2003

Yaniliyorsun.

Kriterler, fiziksel acidan ortalama futbolcular icin. Ronaldo'nun fizigi ise cok ust duzey. O kriterlerin ustunde az adam olur ama Ronaldo da onlardan birisi olur.

Mesaj Yetkileri