Sen de çok zor bir soru sormuşşun ama ben Fred i oynat derim.
eraser212 ye de katılıyorum. kerlon orta saha da oynuyo...Originally Posted by eraser212
Sen de çok zor bir soru sormuşşun ama ben Fred i oynat derim.
eraser212 ye de katılıyorum. kerlon orta saha da oynuyo...Originally Posted by eraser212
Hepiniz Kerlon u biliyosunuzdur herhalde cogunuzda cok iyi futbolcu oldugunu dusunuyosunuzdur bence 5 para etmez bana katılanınız varmı acaba (bu arada fazla laf yemek istemiyorum onun için kerlonu seven konusmasın
herkez beğencek die bişey yok sende beğenme
çok doğru kişeye göre değişir ,belki de kızdırdı seni bu kerlon ..Originally Posted by emre1905
bence kerlon fena değil
Bence fikirler zevkler ve renkler tartışılmaz her zaman beğenmek zorunda değilsinki fikirlerini hürce yazabilirsin.
istikrarlı olması ve düzenli oynaması lazım bende her takımımda iyi bir oyuncu
aslında o kadar abartıldığı kadar değil.bende 2 yıldır oynuyor ama alt yapıdan çıkan emre can onu solda sıfır bırakıyor.
walla bendee döktürüo kerlon
kardeş oyun ilk acıldıgında kerlon gibi genc yıldızlar zaten 5 para etmez önemlı olan onları gelıstırıpp yıldız yapmak...
cok fazla ozellıgıde yok be cogunda cızgı var ıyı oyuncunun hepsınde rakam olur bızım nurı sahın 1 sene sonu harıka bısey oluyor dm den amc olarak calıstırın farkı gorun kerlon bence hıkaye
ben hiç çizgi olduğuna rastlamadım :S
valla ılk sene 2005 te ıken kerlon yaz arat motorda bak buldugunda rakamları sayılı adamın
fred tabıkı
oynadıgım takımlara bu adamı almak nasip olmadı daha ama form grafiklerini felan takip ediorum oyunda baya ii bi yetenek tabi ki de zevkler we renkler tartısılmaz...
bende süper walla kardeş herkese göre farklı illa sevemezsin ya
brazilyadaki kanuna göre bir futbolcu 18 yaşını doldurmadan başka ülkelere transfer olamıyor ondan 18 yaşına gelince alabilirsin
saol kardeş bu arada msn yi aç
açık zaten
mesajda anladığım kadarıyla galatasaray brezilyadan 18yaş altında oyuncu almıyor yazıoyo.ama arkadaşın da dediği gibi brezilya da 18 yaşı doldurmamış futbolcular transfer olmayabilirOriginally Posted by Pazzini_06
![]()
neyse 1 ay kalmış kerlon gs ye gelmedi boşuna bekledim![]()
![]()
![]()
kerlon benim oyunumda benficaya sezon basindayken yani daha 17 yasindayken transfer oldu... sanirim sadece belli ulkeler icin yasak var olabilir...
Evet olabilir..
freddddddddd 100%100
arkadaşım pek konuyla ilgili olmayacak ama merak ettim öyle her futbolcunun fotoğrafını siz nerden buluyorsunuz söylerseniz sevinirim![]()
![]()
![]()
![]()
tmm sağolun arkadaşlar fred torres ikilisini oynatom
ewet onu demeyi unutmuşum mesala portekizde bu kural yok çünkü portekizdeki brezilyalılar yabancı statüsünde deill
hepinizin gorusune saygı duyuyorum tesekkurler