Eboue böyle devam ederse sadece oynadığı takımlar iyiydi diye hatırlanacak. Biran önce toparlanırsa fark katar Cimboma.
Eboue böyle devam ederse sadece oynadığı takımlar iyiydi diye hatırlanacak. Biran önce toparlanırsa fark katar Cimboma.
eto'o bitmiş.
sercanada ayrı bi parantez açmak gerek ben riske gimemk için topu kornere atan biri daha görmedim
Riera Yerini Baros'a Bıraktı
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Ujfalusi'ye yapılan hareket direk kırmızı. Adamı yaralayıp bacağını koparmak için giriyor.
Kart yokmu ya o pozisyonada ?
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Baroooooooooooooooos 2-1 çok klas vurdu çoook.
Baroooooooooooooooooooooooooooooos.Melo canını yerim senin.
Baros Çaktı 2-1. Kellik Yaradı Baros'a![]()
Baaaaaaroooooooooooooooosssss kelini öpeyim senin
barosss müthiş bir goooool
Melo Adamı Kanser Eder Valla![]()
Galatasaray 2 - 1 Bursaspor Maç Sona Erdi.
Hak ettik kazandıkHarika gidiyoruz.
Sonunda bitti, Sercan yaptığını goldeki katkısıyla telafi etti ama biraz daha dikkatli olması lazım. Çok iyi bir galibiyet oldu. Erkek basketbol, Engelsiz Aslanlar, Kadın Basketbol ve futbolla güzel bir Galatasaray haftası yaşamış olduk.![]()
Baros bu sene Semih Şentürk modda devam etsin![]()
Güzel maçtı Galatasaray kazandı ama berabere bitsede şaşırtmazdı beni. Ama bu stada bu zemin yakışmıyor. Bugatti Veyron'a tüp taktırmak gibi bir şey. Bir parantez de açmadan geçemem, ligtv spikeri Melih Şendil, şahit olduğum en koyu Galatasaraylı.
Stadin kotu olmasi sizcede normal degil"mi arkadaslar ? cok yagmur yagiyordu, nese maca gelirsek 2-1 kazandik guzel bi macdi bursaspor 2.ci son 25 dakka biraz daha kontrolu eline aldi onunda nedeni enginin cikmasiydi bence engin gercekten cok kosuyor ve mucadele ediyor baros israrla fatih terim"e mesaj yolluyor 4-4-2"ye don diye hoca ayrica bugun futbol disinda 2 galibiyet sevinci yaratan aslanlarada tebrikler
Hakettik ve kazandık.Takım iyice toparlanmış gözüküyor.Hakan Balta ve Gökhan Zan kendilerine gelmiş.Riera çok fazla pas hatası yaptı.Ekstra bir iş yapmadı.Pek beğenmedim açıkçası.Melo zaten bildiğimiz Melo.Çok farklı bu adam.Sezon sonuna kesinlikle almalıyız Melo'yu.
Stadın zemininin kötü olması normaldi Türkiye üst üste 2 maç yaptı bu statta...Birde yağmur vardı...
2. golün atağı başlamadan önce Melo kendini yırttı ve topu Sabri'ye çıkardıGeçen yıl olsa Mustafa Sarp,Ayhan Akman veya Barış Özbek'ten biri nasıl olsa biri alır diye bırakır ve o 2. gol hiç gelmezdi.Müthiş bir değişim yaşıyoruz
Geçen yılki Galatasaray'la bu yılki Galatasaray arasında 10 yıllar var.
Ah ah hak ettik 1 puanı ama olmadı, ilk golde konsantrasyon eksikliği vardı, 3 adam Engin'i izledi, ikincisinde hatamız olduğu kadar Galatasaray'lı oyuncuların becerisi de vardı, çok hızlı bir şekilde hücumu sonlandırdılar. Tebrik ederim tüm Galatasaray'lıları. Özellikle İlk yarıdaki mücadeleleri şampiyonluğa oynayan takıma yakışır cinstendi. Yenildik, üzüntülüyüm belki bu yüzden ama iki takımda adına yakışır mücadele örneği gösterdi. Harika bir 90 dakika izlettiler biz futbolseverlere. Bu yönden de iki takıma da ayrıca tebrikler.
Sercan'ın Bursa'nın golü öncesi yaptığını anlayan var mı acaba?Kendisine o kadar güzel(!) sözler sarf ettim ki kendisi bile tahmin edemez.İlk yarı ezdik.İkinci yarı oyundan düştük.Fakat takıma karşı eski heyecanım kesinlikle yerine geldi.Baros'un golünde kendimi kaybettim.Ayrıca Baros kesinlikle saç falan uzatmasın bir daha.Adama kellik yarıyor.
Çok zevkli bir maçtı.2. golde hep beraber havaya zıpladık arkadaşlarlaBöylesine ağır bir sahada böylesine bir mücadele sergileyen 2 takımı da kutlamak lazım. Galatasaray'da sahaya çıkan ilk 11'den Selçuk ve Riera dışındakileri beğendim.Gökhan Zan sadece 1 hata yaptı ama onda da golü yiyorduk
Onun dışında hem o hem de Hakan Balta iyi oyun çıkardılar.Sonradan oyuna giren Sercan ve Eboue'yi beğenmedim.Engin Baytar 65-70 dk sahada ayak basmadık yer bırakmıyor.Sonrasında zaten bitiyor
Fakat 2 oyuncu varki bence bugün maçın adamı ödülüne ikisi de layık.Birisi rakip ataklarını kesip hırsıyla takıma mücadele gücü de ekleyen çift ciğerli Melo,Diğeri de ileride sürekli rakibe baskı yapıp rakiple boğuşan Elmander. Ben bu sezondan umutluyum ancak hala Riera yerine Culio olsa daha iyi bir 11 olurduk diye düşünüyorum
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Abdurrahim reis sakin ol![]()
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/D...r=1&hid=100196
toprak saha değilki bu. her yağmur yağdığında stadın zemin bozulmasını normal karşılayacaksak işimiz varzaten iyi zemin yağmurda kalkmamalı. ingiltere de stadlar güneş görmüyor, haftada 2 maç da pekala oluyor. benalüks ülkelerinin tamamı öyle. ha diyeceksiniz kimin sahası iyi. ülkemizde sorun ama avrupanın en iyi stadlarından biri yapılınca zemine de dikkat edilmeli. Tayfun Bayındır demişti zamanında, Galatasaray Kayserispor gibi zemin konusunda acele etti, bu da sorun olabilir diye. Benim de bugün dikkatimi çekti.
Çok zevkli bir maçtı. Ama sercan sinir etti beni. Hata Fatih Terimde. Adam doğup büyüdüğü klübe karşı nasıl doğru düzgün oynasın. Psikolojik olarak kaldıramaz o sorumluluğu. Baroş dururken onu oyuna alması hataydı.
Ek olarak Eboue'nin pozisyonu penaltı değildi. Ebouye akıllılık yapıp penaltı yapmak istedi ama rakip futbolcu ayaklarını çekince sert bi düşme olmadı. Eğer rakibin ayakları normal bir şekilde gelseydi net penaltı olurdu. Akıllıca bir hamleydi ama tutmadı![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ek olarak ekşi sözlükte gördüğüm bu yorum Sercan'ın ne yaptığının özeti galiba.
"abi ben kaymaya basmıştım."
sercan yıldırım
Hahahahaha Sercan o pozisyonda uzerinde Bursa formasi var zannetti galibasonradan anladi olayi ama gec oldu tabiki
![]()
Özeti biraz önce izledim,2.golde çok güzel tek top yapmış Galatasaray,tebriklerŞahsen özlediğim Fenerbahçe-Galatasaray şampiyonluk yarışını uzun bir aranın ardından bu sene izleyeceğiz,oldukça heyecan verici..