Çok zevkli bir maçtı.2. golde hep beraber havaya zıpladık arkadaşlarlaBöylesine ağır bir sahada böylesine bir mücadele sergileyen 2 takımı da kutlamak lazım. Galatasaray'da sahaya çıkan ilk 11'den Selçuk ve Riera dışındakileri beğendim.Gökhan Zan sadece 1 hata yaptı ama onda da golü yiyorduk
Onun dışında hem o hem de Hakan Balta iyi oyun çıkardılar.Sonradan oyuna giren Sercan ve Eboue'yi beğenmedim.Engin Baytar 65-70 dk sahada ayak basmadık yer bırakmıyor.Sonrasında zaten bitiyor
Fakat 2 oyuncu varki bence bugün maçın adamı ödülüne ikisi de layık.Birisi rakip ataklarını kesip hırsıyla takıma mücadele gücü de ekleyen çift ciğerli Melo,Diğeri de ileride sürekli rakibe baskı yapıp rakiple boğuşan Elmander. Ben bu sezondan umutluyum ancak hala Riera yerine Culio olsa daha iyi bir 11 olurduk diye düşünüyorum

Böylesine ağır bir sahada böylesine bir mücadele sergileyen 2 takımı da kutlamak lazım. Galatasaray'da sahaya çıkan ilk 11'den Selçuk ve Riera dışındakileri beğendim.Gökhan Zan sadece 1 hata yaptı ama onda da golü yiyorduk
Onun dışında hem o hem de Hakan Balta iyi oyun çıkardılar.Sonradan oyuna giren Sercan ve Eboue'yi beğenmedim.Engin Baytar 65-70 dk sahada ayak basmadık yer bırakmıyor.Sonrasında zaten bitiyor