Fenerbahçeli misiniz bilmiyorum ama değilseniz başka takım taraftarlarından böyle şeyler duymak güzel.. Yargısız infaz yapılsın savunuldu hep..
Fenerbahçeli misiniz bilmiyorum ama değilseniz başka takım taraftarlarından böyle şeyler duymak güzel.. Yargısız infaz yapılsın savunuldu hep..
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Çocukluktan beri gelen bir sempati diyelim. Ama taraftar olduğumu düşünmüyorum ve hiçbir zaman da kendimi o kategoriye sokmadım.
Bunları görmek için, bir aidiyet duygusunun var olması gerekmiyor. Ortada apaçık bir şekilde gelişen olaylar. Benim yorumum bu şekilde. Afrika'da bir takıma da bunlar yapılsaydı aynılarını düşünürdüm ve o takımı savunurdum.
Bu olaylar üzerinden kapışan, objektif olmak yerine işine geldiği gibi yorum yapan ve kendini taraftar diye nitelendiren Fenerbahçelilerden ve Trabzonsporlulardan da iğreniyorum.
Hani bu olaylar üzerinden sadece Fenerbahçe'nin menfaatlerini savunanlardan tutun, Trabzonspor'un şampiyonlar ligine gitmesine ses çıkartmayan ve şampiyon olmuş gibi sevinenlerden bahsediyorum.
Bir futbol etiğinden söz ediyorsak, itiraz edilmesi ve tartışılması gereken yukarıda belirttiklerimdir.