1 ile 30 arası toplam 686 sonuç

Konu: Oyuncu Profilleri

Hybrid View

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Yanlis anlama ama bence Konyaspor'u stattan izle. Yillardir Konyaspor arastirmacisina ihtiyac var da o yuzden soyluyorum.

Sadece birimiz degil, bir kacimiz A2 ligini takip ediyor. Oyuncular hakkinda da olabildigince bilgi toplamaya calisiyoruz.

Ozellikle gencler icin eksik olabilir ama arastirmaci izlemiyor yazmak yerine, "bence su soyle olabilirdi cunku..." seklinde yazmak genelde burada cok daha kabul gorecek bir yontem.
    Konyali olmama ragmen Konya'nin maclarini izlemeyi sevmiyorum. ama bu sene oynadiklari her maci izledim nerdeyse. Ali Dere disinda iyi oyunculari yok. Maclari da tv'den izliyorum.

Yillardir her Fenerbahce'li genc oyuncularin ozellikleri berbat oluyor. Hic biri gelismiyor. Gokay olsun, Berk olsun fm 2011'de cogu macta ilk 11 oynattim nerdeyse hic gelismediler

Fenerbahce arastirmacisin gencleri fazla takip etmedigini dusundugumu soyledim.Cunku u18 ve a2 takiminda bircok yetenekli ve gelecek vadeden bircok genc var. Bu oyuncularinin yetenekli oldugu bir mac izlese bile anlar bence.

Ki ben butun maclarini izliyorum ve bu oyuncularini izlemekten cok zevk aliyorum. tsl ve bank asya'da oynanan maclardan zevk almazken genclerin oynadigi maclardan cok zevk aliyorum.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by comando77 View Post
    Konyali olmama ragmen Konya'nin maclarini izlemeyi sevmiyorum. ama bu sene oynadiklari her maci izledim nerdeyse. Ali Dere disinda iyi oyunculari yok. Maclari da tv'den izliyorum.

Yillardir her Fenerbahce'li genc oyuncularin ozellikleri berbat oluyor. Hic biri gelismiyor. Gokay olsun, Berk olsun fm 2011'de cogu macta ilk 11 oynattim nerdeyse hic gelismediler

Fenerbahce arastirmacisin gencleri fazla takip etmedigini dusundugumu soyledim.Cunku u18 ve a2 takiminda bircok yetenekli ve gelecek vadeden bircok genc var. Bu oyuncularinin yetenekli oldugu bir mac izlese bile anlar bence.

Ki ben butun maclarini izliyorum ve bu oyuncularini izlemekten cok zevk aliyorum. tsl ve bank asya'da oynanan maclardan zevk almazken genclerin oynadigi maclardan cok zevk aliyorum.
    O zaman yorum yaparak katkida bulunmaya calisin. Elestiri yapmak iyi guzel de, elestiri yapinca faydali bir sey ortaya cikmiyor. Pozitif olup, "bence su ozellik soyle olur, cunku..." demek daha anlamli. Tabii bence.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    O zaman yorum yaparak katkida bulunmaya calisin. Elestiri yapmak iyi guzel de, elestiri yapinca faydali bir sey ortaya cikmiyor. Pozitif olup, "bence su ozellik soyle olur, cunku..." demek daha anlamli. Tabii bence.
    Bundan sonra yorum yaparak katki da bulanacagim.

Bu arada Recep'in profilini paylasayim ama ozelliklerinin hepsi gorulmuyor

Recep'in ozelliklerini bekledigim iyi buldum

Quote Originally Posted by comando77 View Post
    Bundan sonra yorum yaparak katki da bulanacagim.

Bu arada Recep'in profilini paylasayim ama ozelliklerinin hepsi gorulmuyor

Recep'in ozelliklerini bekledigim iyi buldum
    özellikler iyi olmasınada iyide PA -8

Muhammed Demirci'nin PA sını bilen var mı?

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by Spe1907 View Post
    özellikler iyi olmasınada iyide PA -8

Muhammed Demirci'nin PA sını bilen var mı?
    -9

Burada oyuncuların profilleri var, bakabilirsiniz;

http://forum.turksportal.net/vb/forumdisplay.php?f=1222

Mesaj Yetkileri