Sayfa 3841 / 4326 İlkİlk ... 2841334137413791383138393840384138423843385138913941 ... SonSon
115,201 ile 115,230 arası toplam 129765 sonuç

Konu: Turksportal - Kafe

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Torunu ile aynı ismi taşıyan Süleyman Kalkan ise terörü lanetledi. Oğlu İsa Kalkan’ın 8 yıl önce vefat ettiğini belirten Süleyman Kalkan, "Sabah uyandığımda haberlerde şehitler olduğunu duydum. İçime torunumun şehit olduğu kuşkusu düşmüştü. Ben torunumu yetim büyüttüm. Böyle olsun diye mi büyüttüm?"

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Sabah 9.30 da okul öncesi kahvaltı için pastanede bişiler yiyim dedim 2 simit 1 çay söyledim tv açıkmış oturdum masaya orada öğrendim boğazımda kaldı yiyemedim

amerika çekildi bu sefer israil başladı onların işi bu. Yüzölçümü olarak ufacık bir ülke israil,mavi marmaradan beri tam anlamıyla kesemedik seslerini ırak'a operasyon yapılacağına israile yapılmalı,amerika israil olmadan pkk kafasını çıkaramaz

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Teröristler senelerce eğitim alıp savaşa geliyorlar bizimkiler ise 1 aylık acemilikten sonra yolluyorlar gencecik çocukları doğuya.Bu çocuklar ne anlasın.En az 2 sene eğitim verilip askerlerimizin öyle yollanması lazım.Bu şekilde olduğu sürece sadece teröristlere yem yapıyoruz gencecik kardeşlerimizi arkadaşlarımızı abilerimizi.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Eğitimin elbette önemli bir yeri var ama stratejin yanlışsa Türk askerini 100 sene eğitsen bile birşey yapamaz. Aktütün karakoluna bakalım. Dağın arasında olan bir yere özel birlik yerleştirsen bile zahiyat verirsin. Bugün benim 8 yaşındaki kuzenim bile biliyor. Counter oynarken çatıdaysa aşağıdaki adamı vurmak daha kolaydır.

Hareket eden birlikler yerine durağan birliklerle olduğun yerde beklersen istediğin kadar eğitim al. Kayıplar ilk saldırı anında oluyor. Bu imkanı vermeyeceksin ki şehit vermeyesin. Eğitim olayı sıcak temasta veya senin yapacağın bir operasyonda %100 etkilidir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bugün okuldayken öğrendim ben de.Öğrendiğimde büyük bir şoka uğradım.Arkadaşımın söylediğine göre 26 şehit 22 yaralı vardı.Yapılan saldırıların çok büyük bir kısmı aynı bölgede yapılıyor ama hiçbir önlem alınmıyor ya da alınamıyor.Hatası olan,suçlu olan o kadar çok insan ve kurum kuruluş var ki.Bunların beceriksizliğini ordaki ömrünün baharında gençlerimiz ödüyor.Allah hepsine rahmet eylesin.Gerçekten çok çok kötü bir şey insanın tüyleri diken diken oluyor,canı yanıyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

soyle bir video haberi var sabah gazetesinde 1 kac yorumcu bu baglanan kadin provaksiyoncu vs vs demis

http://www.sicakgundem.com/videogaleri.php?HID=286

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sitenin en yukarıdaki Turksportal yazısının yanında ki fotoğraf şimdi mi değişti bana mı öyle geldi?
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by gorkem88 View Post
    Sitenin en yukarıdaki Turksportal yazısının yanında ki fotoğraf şimdi mi değişti bana mı öyle geldi?
    1 saat önce falan.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok daha güzel oldu
    FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bende hala aynı gözüküyor.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Şimdi düzeldi. Çok güzel olmuş hep böyle kalsa iyi olur.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bende de hala aynı gözüküyor.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Explorer ya da mozilla neyi kullanıyorsan kapat tekrar gir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tamamdır oldu teşekkür ettim.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir avuçtuk , yoksulduk , yorgunduk , yıpranmıştık , bitme noktasındaydık. El oğlu geldi vatan toprağında cirit atmaya başladı , yaktı , yıktı , kıydı. Onlara göre artık kendi topraklarıydı. Şurası benim burası senin diye birbirlerine cilve yapaduruyorlardı.. Halk zaten bitmiş , umuttan eser kalmamış. Çok değil 1-2 sene önce son gücünü vatan toprağını savunurken tüketmiş.. Nereden bilebilirdi boğazı el oğluna dar ettiği halde o ellerin tekrardan boğazına yapışacağını.. Kendi toprağında nefes almak zorlaşmış , aldığı da haram olmaya başlamış.. Ama Hakk'ın haklıyla olduğunu , hakkını sonuna kadar onuruyla savunanın elbet rahata ereceğini bilen birileri vardı. Umudunu yitirmeyen , yitirmediği gibi sönmüş umutları yeşerten.. Deniz gözlü , sarışın , tertemiz bir adam çıkageldi ; "Neler oluyor ! Türk ulusu yok olamaz , bir hal çaresi bulunur" dedi. O Allah'ın bize bir armağanı bir lütfuydu. Çanakkale'de bir defa göstermişti bunu. Yaşananlara göz yumamazdı yummadı da zaten. Allah vergisi dehasıyla gecesini gündüzüne katarak canından aziz bildiği vatanı kurtarmaya girişti , tüm dünya O'nunla dalga geçti.. Ama bilmiyorlardı ki karşılarında eşi benzeri görülmez bir lider var. Bilmiyorlardı ki O'nun yaparım , yapacağım deyip yapamadığı birşey yok. Türk ulusu inandı O'na. El oğluna ayak uydurup "hadi ordan hayalperest!" diyenler de oldu. Oysa O'nun hayallerinde kendi ayakları üzerinde durabilen , bağımsız , uygar bir Türkiye Cumhuriyet'inden başka birşey yoktu ki.. Bunun için didindi durdu. Yedi düvele meydan okudu bir avuç vatan evladıyla. Her karış vatan toprağını kanla sulayarak geri aldı düşmanın elinden. O'nun önderliğinde vatansever dedelerimizin ninelerimizin sayesinde vatan sağ oldu. Aradan neredeyse asır geçti hala vatan sağolsun diyoruz.. Oysa vatan sağ olmuştu zaten , niye bu söze tekrar ihtiyaç duyuyoruz ki..? Söylemekten gocunmayız elbet ama içimizde bir yer dağlanır kor ateşte biz bu kısacık cümleyi söylerken.. Yeri gelir o ateşi içimize akıttığımız gözyaşıyla söndürürüz..

Ah be Atam tırnaklarınla kazıyarak aldığın vatanı bizden istiyorlar , canımıza kastediyorlar.. Hani bir sözün vardı "Geldikleri gibi giderler" .. El oğlu geldiği gibi gitti ama şimdi vatan oğlu gittiği gibi gelemiyor Atam.. Ne olur çıkıp gelsen , yine ışık olsan bize , bir çıkış yolu göstersen..

Anıl ERTEN 19.10.2011 Çarşamba 14:00 suları..

Allah'ın bir hikmeti dün gece gram uyku uyuyamadım , döndüm durdum yatakta. Bir sıkıntı var ama hayırlısı deyip durdum. Sabah televizyonu bir açtım , gerisi malum.. Ders sırasında aklıma geldikçe çiziktirdim yukarıdaki yazıyı naçizane.. Şehadete eren abilerime Allah'tan rahmen başta ailelerine ve sonra tüm Türk halkına başsağlığı diliyorum..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Bir avuçtuk , yoksulduk , yorgunduk , yıpranmıştık , bitme noktasındaydık. El oğlu geldi vatan toprağında cirit atmaya başladı , yaktı , yıktı , kıydı. Onlara göre artık kendi topraklarıydı. Şurası benim burası senin diye birbirlerine cilve yapaduruyorlardı.. Halk zaten bitmiş , umuttan eser kalmamış. Çok değil 1-2 sene önce son gücünü vatan toprağını savunurken tüketmiş.. Nereden bilebilirdi boğazı el oğluna dar ettiği halde o ellerin tekrardan boğazına yapışacağını.. Kendi toprağında nefes almak zorlaşmış , aldığı da haram olmaya başlamış.. Ama Hakk'ın haklıyla olduğunu , hakkını sonuna kadar onuruyla savunanın elbet rahata ereceğini bilen birileri vardı. Umudunu yitirmeyen , yitirmediği gibi sönmüş umutları yeşerten.. Deniz gözlü , sarışın , tertemiz bir adam çıkageldi ; "Neler oluyor ! Türk ulusu yok olamaz , bir hal çaresi bulunur" dedi. O Allah'ın bize bir armağanı bir lütfuydu. Çanakkale'de bir defa göstermişti bunu. Yaşananlara göz yumamazdı yummadı da zaten. Allah vergisi dehasıyla gecesini gündüzüne katarak canından aziz bildiği vatanı kurtarmaya girişti , tüm dünya O'nunla dalga geçti.. Ama bilmiyorlardı ki karşılarında eşi benzeri görülmez bir lider var. Bilmiyorlardı ki O'nun yaparım , yapacağım deyip yapamadığı birşey yok. Türk ulusu inandı O'na. El oğluna ayak uydurup "hadi ordan hayalperest!" diyenler de oldu. Oysa O'nun hayallerinde kendi ayakları üzerinde durabilen , bağımsız , uygar bir Türkiye Cumhuriyet'inden başka birşey yoktu ki.. Bunun için didindi durdu. Yedi düvele meydan okudu bir avuç vatan evladıyla. Her karış vatan toprağını kanla sulayarak geri aldı düşmanın elinden. O'nun önderliğinde vatansever dedelerimizin ninelerimizin sayesinde vatan sağ oldu. Aradan neredeyse asır geçti hala vatan sağolsun diyoruz.. Oysa vatan sağ olmuştu zaten , niye bu söze tekrar ihtiyaç duyuyoruz ki..? Söylemekten gocunmayız elbet ama içimizde bir yer dağlanır kor ateşte biz bu kısacık cümleyi söylerken.. Yeri gelir o ateşi içimize akıttığımız gözyaşıyla söndürürüz..

Ah be Atam tırnaklarınla kazıyarak aldığın vatanı bizden istiyorlar , canımıza kastediyorlar.. Hani bir sözün vardı "Geldikleri gibi giderler" .. El oğlu geldiği gibi gitti ama şimdi vatan oğlu gittiği gibi gelemiyor Atam.. Ne olur çıkıp gelsen , yine ışık olsan bize , bir çıkış yolu göstersen..

Anıl ERTEN 19.10.2011 Çarşamba 14:00 suları..

Allah'ın bir hikmeti dün gece gram uyku uyuyamadım , döndüm durdum yatakta. Bir sıkıntı var ama hayırlısı deyip durdum. Sabah televizyonu bir açtım , gerisi malum.. Ders sırasında aklıma geldikçe çiziktirdim yukarıdaki yazıyı naçizane.. Şehadete eren abilerime Allah'tan rahmen başta ailelerine ve sonra tüm Türk halkına başsağlığı diliyorum..
    Abartmıyorum...Şu güne kadar gördüğüm en etkileyici yazıydı.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bugün markete giderken bir çok balkonda kocaman Türk bayraklarımızın asılı olduğunu gördüm. Annemde asmış zaten. Unutan arkadaşlar varsa hatırlatmış olalım balkona pencereye nereye bulursanız 1er 2şer bayrak asın.

Konuyorsa DALINA Bölücü Leş Kargaları, ... DAL KESİLSİN
    Bölücüler ŞEHRE Kadar İniyorsa Dağdan,... YOL KESİLSİN
    Eğer ki ASKERİME Kurşun Sıkıyorsa, ........ KOL KESİLSİN
    Bu VATANA İhanet Eden Baş İse, ....... BAŞ KESİLSİN
    Türk ALLAH'ın Kılıcıdır, Boyun Eğmeyen,.... TAŞ KESİLSİN
    NE MUTLU TÜRKÜM Demeyen Dil,........... LAL KESİLSİN
    Last edited by SAİT71 : 20.Ekim.2011 at 12:43

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

her şehit haberinden sonra profiller biiki günlüğüne kırmızı beyaz oluyor bi haftalığına türk bayrakları asılıyor ondan sonra her şey hiç yaşanmamış gibi devam ediyor.
    biri kalkıyor şehit haberini alır almaz hemen hükümete saldırıyor
    biri kalkıyor hemen TSKya saldırıyor
    öbürü muhalefete yükleniyor
    diğeri bakkala kızıyor
    öbürü en iyi kürt ölü kürt diye sloganlar yapıyor

kimse de demiyor ki kardeşim yok mu bi fatihanız bu şehitlere bi fatihayı haketmediler mi. vatanımız için hiçmi bi hayır dua etmeyeceksiniz bi elini aç allaha dua et kardeşim ya sonuçta en büyük silahımız dua ama biz her şeyi bırakıp unutup şehit ailelerine bile baş sağlığı dilemeden hemen şehit kanı üzerinden nefretlerimizi kusuyoruz.

biz bu vatan için 26 yı bırak 250 bin şehgit vermiş milletiz gerekirse 25 milyon şehit de veririz ki çocuklarımız torunlarımız güllük gülistanlık içinde yaşasın.

ama biz milli ve manevi değerlerimizi bırakıp çıkar çatışmasından bi türlü vazgeçemiyoruz ki.

zaman millet olarak birlik ve dirlik içinde olma zamanıdır hasan hüseyin hocamın da dediği gibi her kesimiyle bırakalım şu önyargıları..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

BASIN AÇIKLAMASI

TARIH : 20 Ekim 2011

SAAT : 14:00

NO : BA - 19 / 11

1. 19 Ekim 2011 saat 01.00 civarında bir grup bölücü terör örgütü mensubu tarafından, Çukurca İlçe J.K.lığı ile Çukurca yakın emniyet unsurunun konuşlandığı Asayiş Tepesi, Polis ve Jandarma lojmanları, Kavuşak, Barakambi Tepe, Keklikkayası Tepe, Baski Tepe, Han Tepe ve Gazi Tepe üs bölgeleri olmak üzere sekiz ayrı bölgeye eş zamanlı olarak silahlı saldırıda bulunulmuştur.

2. Saldırı haberinin öğrenilmesi üzerine Hakkâri’deki Kobra helikopterleri, ambulans helikopterleri ve uçarbirlik harekâtı için Skorsky genel maksat helikopterleri hazır edilmiştir. Ayrıca bölgeye İnsansız Hava Aracı (İHA) sevk edilmesi emredilmiş, ancak İHA kötü hava şartları nedeniyle Batman’dan havalanamamıştır. Hava şartlarının düzelmesi ile birlikte, İnsansız Hava Aracı saat 15.26 dan itibaren Çukurca bölgesinden görüntü aktarmaya başlayabilmiştir.

3. Saat 01.48 de bir Kobra kolu (2 Kobra helikopteri) ve iki Skorsky helikopteri, bir Muharebe Arama Kurtarma (MAK) Timi ve bir Polis Özel Harekât (PÖH) Timi ile birlikte olay bölgesine intikale başlamış, intikali müteakip bölgedeki terörist hedefleri ateş altına almıştır. Bu kobra helikopterleri yakıt ve mühimmat ikmali için bölgeden ayrılırken saat 03.07 de Şırnak’ta bulunan diğer bir Kobra kolu ve bir Skorsky helikopteri bölgeye intikal ettirilmiş, saat 04.55’e kadar bölgedeki terörist hedeflerinin ateş altına alınmasına devam edilmiştir.

4. Saldırıya uğrayan sekiz bölgede, bölücü terör örgütü mensuplarına derhal ateşle karşılık verilmiş, ayrıca saat 03.28’den itibaren olay bölgesinde sürekli olarak havada F-16 ve F-4 savaş uçakları hazır bulundurularak gün boyunca teröristlerin bulunduğu değerlendirilen hedeflere taarruzi hava harekâtı icra edilmiştir.

5. Çatışmalar esnasında şehit olan toplam 24 personel ile 18 yaralının Hakkari ve Şırnak Asker Hastanelerine tahliyesine saat 02.10’dan itibaren, çatışmaların ve hava şartlarının müsaade ettiği ölçüde, ambulans ve diğer helikopterler ile başlanmış, tahliyeler saat 11.30’da tamamlanmıştır.

6. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet ÖZEL, beraberinde Kara Kuvvetleri Komutanı, Hava Kuvvetleri Komutanı ve Jandarma Genel Komutanı olduğu halde olayın meydana geldiği gün bölgeye intikal etmişlerdir.

7. 19 Ekim 2011 saat 12.50 den itibaren çatışma bölgelerini takviye etmek maksadıyla dört Komd Tb, teröristlerin muhtemel kaçış bölgelerine helikopterlerle indirilerek bölgede temas araması faaliyetine başlanmıştır.

8. Bölgede yapılan arama tarama faaliyetinde Keklikkayası T. üs bölgesinde iki, Asayiş T.de bir olmak üzere toplam üç terörist, bir Kaleşnikof P.Tüfeği, 18 adet patlamamış RPG-7 roketatar mühimmatı,15 adet el bombası, 12 adet dolu şarjör, sekiz adet el telsizi, üç adet hücum yeleği ile birlikte ölü olarak ele geçirilmiştir. Örgüte ait telsiz konuşmalarından terörist zayiatının (ölü ve yaralı) daha fazla olduğu anlaşılmaktadır.

9. Gelişmeler üzerine yurt içi ve yurt dışında tespit edilen hedefler hava ve kara ateş destek vasıtaları ile gün boyu ateş altına alınmıştır. Faaliyet halen devam etmektedir.

10. 19 Ekim 2011 saat 17.00’de Şırnak Asker Hastanesinde bulunan yaralılardan dördü ambulans uçak ile GATA’ya sevk edilmiş, diğer yaralı 14 personelin tedavisine Şırnak ve Hakkâri Asker Hastanelerinde devam edilmektedir. Komutanlar yaralıları hastanede ziyaret etmiş olup hayati tehlikeleri bulunmamaktadır. Olayla ilgili olarak Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı Askeri Savcılığı ve Çukurca Cumhuriyet Başsavcılığınca adli işlemlere başlanmıştır.

11. 24 kahraman şehidimizin cenazesi 20 Ekim 2011 tarihinde Van’dan memleketlerine sevk edilmiştir.

12. Meydana gelen bu olaylar üzerine hain eylemi gerçekleştiren terör örgütü üyelerini bularak etkisiz hale getirmek maksadıyla yurt içinde ve sınır ötesinde (Irak kuzeyinde) toplam beş ayrı bölgede komando, Jandarma Özel Harekât (JÖH) ve Özel Kuvvetlerden oluşan toplam 22 tabur ile geniş kapsamlı hava destekli kara operasyonlarının icrasına başlanmıştır.

13. TSK mensupları bölgelerinde görevlerini ecdadına yaraşır bir şekilde, bu toprakları bize emanet etmiş aziz şehitlerimizin şahitliğinde yapmaya devam edecektir.

14. Şehit olan personelimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, başta yakınları olmak üzere Yüce Milletimize başsağlığı dileriz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Kara harekati baslamisdir rabbim sonumuzu hayir etsin.

yanliz er"lerin gitmesine karsiyim bu adamlar dag"i bilmiyor etmiyor 2-3 aylik askerleri yollamak sacmaliktir. 1000 tane er gonderecegine 500 tane komando veya uzmanlar vs gonderin daha iyidir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

12. Meydana gelen bu olaylar üzerine hain eylemi gerçekleştiren terör örgütü üyelerini bularak etkisiz hale getirmek maksadıyla yurt içinde ve sınır ötesinde (Irak kuzeyinde) toplam beş ayrı bölgede komando, Jandarma Özel Harekât (JÖH) ve Özel Kuvvetlerden oluşan toplam 22 tabur ile geniş kapsamlı hava destekli kara operasyonlarının icrasına başlanmıştır.

sadece erler gitmemiş bu maddeden rhaatlıkla anlaşılıyor o sorun yıllardır vardı son zamanlarda adımlar atıldı inş ilerde daha iyi olacak

tüm milletimizin başı sağolsun,

pazar günü Kırklareli'den geliyordum Çakıllı diye bir beldeden geçtim,düğün varmış yollarda davul zurna çalıyordu...

dünki şehitlerimizden birisi de oralıymış,belki de düğün yapan aileden bir fer idi.

Allah herkese sabır versin,ben de bir güneydoğu gazisi sayılırım,yaşım 33 bu arada

silah arkadaşını kaybetmenin acısı anlatılmaz,binlerce terörist öldürsen bir şehidin acısını hafifletmez silah arkadaşı için...

Allah yardımcıları olsun gençlerimizin...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

24 askerin hayatı gittikten sonra sınır ötesi felan neye yarar. 1 ay sonra yine sıradan bir günde onlarca şehid haberi gelecek. (inşallah gelmez) Bu böyle gitmez.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Real Madrid hafta sonu oynanacak olan Malaga karşılaşmasına şehitler için siyah bant ile çıkacak. İstek Mesut'tan gelmiş Mou da onaylamış.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

helal olsun mesuda

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

İnşallah bu harekettan sonuç alırız 10.000 asker havadanda destekle bitsin artık bu pkk

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

on bini bırak yüzbin askerle de gitsek bu iş bitmez sadece iyi bi darbe vuracağız pkkya
    artık hedefimiz pkknın arkasındaki devletlerle mücadele olmalıdır ki yavaş yavaş bu mücadele içine girdi devletimiz. çünkü pkk o dağlarda tek başına bi hiç arkasında güçlü bi devlet olmasa bi hiç bunu herkes kafasının bi köşesine yazsın

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Arazi şartlarıyla ilgili mutlaka 3-5 birşeyler duymuşsunuzdur. Gözlerinizle görme imkanınız olsaydı eminim anlatılanları yetersiz bulurdunuz.

O arazi koşullarında operasyon yapmak akıl işi değildir. Üstüne kış şartları eklenince bu iş daha da zorlaşıyor. Belirli bir noktaya kadar ilerledikten sonra askerler geri dönecektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

@yolcu

Yani bu bilindik birşey baş bölücüler amerika ve israil tırsıyorlar bizden çıkarıyorlar bu pkk illetini başımıza ama pes etmeyeceğiz

Mesaj Yetkileri