Quote Originally Posted by anil luque View Post
Ben Ernst'i koymasına değil Fernandes'in yerine koymasına kızıyorum. Yoksa Ernst kötü oynasa dahi her daim ciğerlerini parçalayana kadar koşan bir oyuncu. O'na toleransım sonsuz. Ama yabancı kontenjanı yok birşey yok ne diye Fernandes'in yerine koyuyor da Aurelio oynuyor. Akıl sır ermiyor yahu yeminle. Şu kadro taktik dehası açısından ortalamanın üstünde olan bir teknik adamın elinde olsa önümüzde kimse duramaz ya neyse..
Ben mantıklı buldum aslında. Evet haklısın Fernandes gibi bir oyuncu yedekte kalmaz, kalmamalı. Ama son maçları çok vasattı. Tabi bu onun suçu mu yoksa takımın mı oda tartışılır. Dinlendirmek için almış olabilir yedeğe bu sebeple. O değil de ben Simao'nun yedeğe çekilmesini tercih ederdim. Vasatın da vasatı sezonun başından beri. Keşke Holosko çıksaydı onun yerine. Holosko artık tecrübeli bir oyuncu. Bu tür maçlara alışık, ağırlığını kaldırabilir. Sırf Simao tecrübeli diye vasat oyununa dayanmak zorunda değiliz ki biz. Ne biz ne teknik direktör. Hayal kırıklığı yaşıyorum Simao'dan bu sene.

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
Valla Ernst'i ilk 11'de görmediğimde sizin kadar hiddetlenmeyi bırak,hiç hiddetlenmiyorum.Çünkü Ernst ilk geldiği günkü Ernst değil.Geçen sezondan beri net bir düşüş söz konusu ki yaşlı oyuncu,normal karşılıyorum.

Ayrıca ufak bir dipnot,Lucescu o sezon yaşanılanlardan dolayı kendisi gitmek istedi,Demirören de kalması için ısrar etmedi.
Ben Demirören ile aralarında yaşadıkları sorunlar yüzünden diye gitti biliyordum ama yanılıyorum ozaman demek ki Ayrıca Ernst konusunda katılmıyorum Şemsi. Çünkü o adam devamlı oynatınca çok iyi oynuyor. Form grafiği yüksek bir oyuncu. Simao'ya bu sezon yapılan tahammül ona da yapılsaydı çok şey katardı bu takıma.