Ben mantıklı buldum aslında. Evet haklısın Fernandes gibi bir oyuncu yedekte kalmaz, kalmamalı. Ama son maçları çok vasattı. Tabi bu onun suçu mu yoksa takımın mı oda tartışılır. Dinlendirmek için almış olabilir yedeğe bu sebeple. O değil de ben Simao'nun yedeğe çekilmesini tercih ederdim. Vasatın da vasatı sezonun başından beri. Keşke Holosko çıksaydı onun yerine. Holosko artık tecrübeli bir oyuncu. Bu tür maçlara alışık, ağırlığını kaldırabilir. Sırf Simao tecrübeli diye vasat oyununa dayanmak zorunda değiliz ki biz. Ne biz ne teknik direktör. Hayal kırıklığı yaşıyorum Simao'dan bu sene.
Ben Demirören ile aralarında yaşadıkları sorunlar yüzünden diye gitti biliyordum ama yanılıyorum ozaman demek kiAyrıca Ernst konusunda katılmıyorum Şemsi. Çünkü o adam devamlı oynatınca çok iyi oynuyor. Form grafiği yüksek bir oyuncu. Simao'ya bu sezon yapılan tahammül ona da yapılsaydı çok şey katardı bu takıma.

Ayrıca Ernst konusunda katılmıyorum Şemsi. Çünkü o adam devamlı oynatınca çok iyi oynuyor. Form grafiği yüksek bir oyuncu. Simao'ya bu sezon yapılan tahammül ona da yapılsaydı çok şey katardı bu takıma.