1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: [12.0.0] Henri Bienvenu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Klavooz View Post
    Sanırım bu profili İsviçreli araştırmacılar yapmış..

Tamam onlar bizden daha iyi tanıyorlar Bienvenu'yu ama, Özel Yeteneği 12 olmamalı.. 16 ideal
    Pozisyon alması tamam şimdilik fazla iyi görünmedi ama 5 nedir ya.. en azından 8'i hak ediyor.
    CA'sı için birşey diyemem ama, PA hiç olmamış.. PA'sında bi düzenlemeye gidilmeli kesinlikle.. En önemlisi PA gibi görünüyor şimdilik...
    Yapma bunu Özel Yeteneğinin 16 olması imkansız.Yetenekli bir oyuncu ama o kadar da değil.Taş çatlasın 14 olabilir.

Nesil
    2011
    Yer
    Papaz'ın Çayırı

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Yapma bunu Özel Yeteneğinin 16 olması imkansız.Yetenekli bir oyuncu ama o kadar da değil.Taş çatlasın 14 olabilir.
    Yok artık...

Bienvenu'nun yaptığı bilek hareketlini görmedin sanırım..

İnanılmaz bir yeteneği var topa... Eğer brezilyalı olsaysaydı yeteneği kesin 16 olarak yansıtılırdı...

Şimdiye kadar yeteneklerini sergilerken topu kaybettiğini de görmedim.

Şu an Türkiye'de bileklerine hakim tek forvet kanaatimce... Son yıllarda da böyle bi yetenek gelmedi Türkiye'ye... (bileklerine hakimiyeti konusunda diyorum, yanlıs anlasılmasın)

Hatırladığım bi Anelka var.. Onun dısında yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Klavooz View Post
    Yok artık...

Bienvenu'nun yaptığı bilek hareketlini görmedin sanırım..

İnanılmaz bir yeteneği var topa... Eğer brezilyalı olsaysaydı yeteneği kesin 16 olarak yansıtılırdı...

Şimdiye kadar yeteneklerini sergilerken topu kaybettiğini de görmedim.

Şu an Türkiye'de bileklerine hakim tek forvet kanaatimce... Son yıllarda da böyle bi yetenek gelmedi Türkiye'ye... (bileklerine hakimiyeti konusunda diyorum, yanlıs anlasılmasın)

Hatırladığım bi Anelka var.. Onun dısında yok.
    Kesinlikle çok haklısın. Henüz istenilen seviyede olmasada topla ilişkisi gerçekden üst seviyede. Kendini geliştirebilirse yeni eto olacağına eminim.

Mesaj Yetkileri